בקשת המלצה למוצרי גמר איכותיים

chipopo4

New member
בקשת המלצה למוצרי גמר איכותיים

שלום,
1. במקלחת אצלנו יש בלאגן בכיור כתוצאה ממוצרים כגון מברשת שיניים, משחת שיניים וכו'. האם יש מוצרי אחסון תחת הטיח או על הטיח עמידים ואיכותיים ? ראיתי מוצרים תחת הטיח אצל אייל ציפויים אבל זה נראה לי תעשייתי מידי.
2. מאילו חומרים, ציפוי ותוצרת נחשבים איכותיים מבחינת עמידות לאורך שנים: מחזיק נייר טואלט, מחזיק מגבות, מברשת אסלה, מראה מגדילה, מוט פינוק + מזלף, ראשי מקלחת.
3. האם יש טעם לשלם לנגר בניית ארונות מקלחת או שיש מוצרים איכותיים עם פרזול איכותי?
4. מה מגדיר מראה איכותית (סוג זכוכית, עובי ורכיבים)?
5. מאיזה חומר, סוג זכוכית וסוג פרזול בנוי מקלחון ואמבטיון איכותיים ?
בברכה,
נירו

Sanchez

Member
התשובה לסעיף 1-2 היא KEUCO...
האביזרים הללו יאריכו חיים יותר מהבית שלך ואני לא מגזים.
&nbsp
בבית הקודם שלנו קנינו אביזרים ספרדיים של POMD'OR. מאוד יקרים ומאוד איכותיים. אבל זה היה עוד לפני עידן הקניות המסיביות של האינטרנט. גם אחרי 8-9 שנים הם היו כמו חדשים.
הפעם קנינו של KEUCO, תוצרת גרמנית. איכות מטורפת. בארץ מייבא אותם חזי בנק במחיר של מכירת כליה לכל אביזר. כמובן שקנינו באמזון גרמניה.
מרוצים עד הגג.
&nbsp
עוד כמה חברים שלנו קנו אותם בהמלצתנו וכולם מאוד מרוצים !
&nbsp
לגבי מקלחונים...רוב אלו שבהזמנה יהיו בעובי 8 מ"מ. הפרזול אצל רוב המתקינים מאותם הקטלוגים ואני מוכרח להודות שהפרזול הזה די איכותי.

blondiegirl

New member
קניה באמזון

הי סנצ'ז,
מבדיקה זריזה באמזון גרמניה עד כה לא מצאתי פריטים שנשלחים לארץ.
לא מזמן הזמנתי מוצר אחר (לא קשרו בכלל לנוא - תומכן למרפק) שגם לא היה מוגדר כנשלח לארץ באמצעות חברת שילוח שנותנת שירותי שילוח מארה"ב או גרמניה. יצא הבדל די מינורי לעומת הארץ.
יש לך לינק למוצר ספציפי של KEUCO שכן נשלח לארץ? או שפשוט גם אז ביצעתם את המשלוח עם חברת שילוח ולמרות זאת יצא הבדל משמעותי לעומת הארץ? אם כן תוכל לפרט עם איזו חברה?
תודה מראש

Sanchez

Member
עשיתי כרגע בדיקה אקראית של 5 פריטי KEUCO...
באתר AMAZON.DE וכולם נשלחים לארץ.
&nbsp
תמצאי פריט מסוים שלהם מקטלוג באתר שלהם ואנסה לשלוח לך לינק ספציפי לאמזון.
&nbsp
הפרש המחירים במוצרים הללו כל כך גדולים שזה פשוט מטורף. בארץ מתמחרים אותם כמו יהלומים. אותו כנ"ל למשל ב HANSGROHE.

blondiegirl

New member
למשל דיספנסר לסבון נוזלי - ראה לינק

https://www.keuco.com/gb/products/assortment/article/accessories/elegance/1/11652/3/12/lotion-dispenser.html

Sanchez

Member
הבנתי את ה"טעות" שלך...
קודם כל הנה הלינק למכירה של המוצר וממש במקרה יש לי בדיוק כזה בבית ועוד כמה מסדרות אחרות.
&nbsp
https://www.amazon.de/Keuco-11652019000-Elegance-Lotionspender-chrom/dp/B003NABX0K/ref=sr_1_1?keywords=11652019000&qid=1562846952&s=diy&sr=8-1
&nbsp
אז נכון שעל פניו רשום כאילו המוצר הספציפי הזה לא נשלח לארץ.
אבל זהו באג של אמזון.
אם תוסיפי את המוצר הזה לסל הקניות ותתקדמי לכיוון הקניה- תראי שהמוצר הזה דוקא כן נשלח לישראל ותוכלי לראות את עלות המשלוח והמסים לפני ההזמנה.
&nbsp
כמובן שגם המחיר שאת רואה הוא לא המחיר שאת תשלמי. מהמחיר הזה יורידו 19% מע"מ גרמני, יוסיפו את המשלוח וגם יוסיפו את המע"מ הישראלי. כך שלמעשה את תקבלי פה את המוצר עם שליח ולא תצטרכי לשלם אף פרוטה נוספת. ככה זה עם אמזון.

Sanchez

Member
והנה דגם כמעט זהה...
עם כיסוי אקרילי ולא זכוכית...
https://www.amazon.de/Keuco-11652010100-Lotionspender-Kunststoff-verchromt/dp/B00CHTNZTK/ref=sr_1_1?keywords=11652010100&qid=1562847861&s=gateway&sr=8-1
&nbsp

rky

New member
350 ש"ח למיכל לסבון?

וזה עוד נחשב יחסית זול? כמה זה עולה בארץ??

Sanchez

Member
מדובר על מוצרים בקצה העליון של איכות...
ואלו עוד מחירי חו"ל.
אלו מוצרים שיאריכו חיים לשנים רבות מאוד.
בארץ צריך למכור כליה בשביל איכות כזאת.

rky

New member
בהחלט נראה שמדובר במוצר איכותי..

סתם בשביל לקבל מושג, כמה עולה סבוניה כזו בארץ?
לדעתי במוצרים כאלה אין טעם להשקיע מאות ש"ח, גם ככה מדובר במוצרים שמחליפים אותם כל כמה שנים מטעמי עיצוב והתחדשות, אין צורך שיחזיקו מעמד 10 ואפילו לא 3 שנים..

Sanchez

Member
כל אחד רואה את הדברים אחרת...
המוצרים הללו (מבחינתי) ישמשו אותנו לאורך חיי הבית (לא שבנינו כדי לחיות שם עשרות שנים).
הם מודרניים ומאוד איכותיים כך שלא מתבלים כלל.
על מנת להתקינם צריכים בדרך כלל לקדוח באריחי הקירות, כך שאופציית ההחלפה לא כל כך מומלצת !
&nbsp
לגבי מחירים...
אתה מוזמן לגשת לאחת החנויות הגדולות באזור בני ברק ולשאול כמה עולים אביזרים איכותיים. כדאי שתשב על משהו רך ונח לפני קבלת הצעת המחיר !!!

rky

New member
נראה כמה כסף ישאר בסוף הבנייה..

Sanchez

Member
זה בהחלט חייב להופיע ב"אקסל" של כל בונה...
כמו כל סעיף אחר ולא משנה בכלל באיזה סקאלת מחירים תבחר.
כמובן, שזה אינדיבידואלי, אחד רואה בזה הכרח מיידי...אחר לא צריך את הדברים הללו כלל ומסתדר בלי הכלים הללו.

blondiegirl

New member
התופעה מוכרת

העניין שלאחר ניסיונות אינסופיים עם הזמנת מכשירי חשמל למטבח שבכולם *באמת* לא היה משלוח לארץ התייאשתי מלנסות להתקדם לשלב התשלום שבו באמת רואים אם המוצר נשלח בפועל או לא...
כנראה ששורש הבעיה הוא עם מוצרים גדולים כמו מכשירי חשמל אבל עם מוצרים כגון זה אכן המשלוח יותר קל.
תודה בכל מקרה! לא הכרתי את החברה הזו ובאמת על פניו נראה מוצר איכותי. נזמין ונראה איךהוא בפועל

Sanchez

Member
מכשירי חשמל גדולים אכן לא נשלחים לארץ...
מכיון שמחיר/נפח המשלוח יהיה גבוה מדי.
למרות זאת, בזמנו הזמנתי מיקרוגל מובנה של BOSCH (שלא נמכר בארץ) וכן שלחו לי.
הזמנתי גם כיריים 90 ס"מ גם כן של BOSCH, שגם אותם שלחו.
שניהם היו יחסית גדולים וכבדים, אבל נראה לי שהם באמת כבר על גבול הגודל.
&nbsp
אם את בכל זאת רוצה מכשירי חשמל גדולים, שחלקם לא משווק בישראל ובמחירים אטרקטיביים...אני ממליץ על BUY BERLIN. הם שולחים כמעט הכל דרך הים. זה אמנם לוקח זמן, אבל בסוף מגיע.
&nbsp
לגבי KEUCO... כשתקבלי את המוצרים- תביני את האיכות יוצאת הדופן !

chipopo4

New member
KEUCO

סנצ'ו
הייתי היום בחנות הזאת בבני ברק שצריך בעלות על בנק בשביל לקנות שם.
הם הפסיקו לייבא KEUCO, האם מביאים פירמה שנקראת DECOR WALTHER, איך היא לעומת KEUCO ?
בברכה,
נירו

Sanchez

Member
לא מכיר אישית...
אבל מעיון באתר שלהם זה נראה איכותי/רציני.
חברה גרמנית עם עיצובים מעניינים.
באמזון המחירים דומים פחות או יותר ל KEUCO, אבל הבעיה שאמזון עצמם לא מוכרים את הסחורה, אלא צד שלישי, לכן המבחר יחסית דל.
&nbsp
איך המחירים בחזי בנק ? עדיין צריך ערבות בנקאית לקנות שם סבוניה ?

למעלה