בקשת המלצה לרכישת מחשב קטן

א ב נ י ת

New member
בקשת המלצה לרכישת מחשב קטן

איני מכירה את הפאלם כלל. אני ליד מחשב גדול. אך הפאלם מאד חשוב לי, כי יש לי מספר קבצי וורד, כשהגדול מכיל יותר ממליון ומאתים אלף תווים. כמעט מידי יומיים, הקובץ הזה מקבל הוספות מסויימות, וכך הוא תופח עוד ועוד. גם עדכונים ותיקוני נוסחאות הוא עובר. חשוב לי שאוכל להעביר את הקובץ הזה לפאלם ולשאתו עמי. חשוב לי גם שהאותיות המודגשות והצבעוניות [הקובץ מורכב מאותיות בשלושה גוונים שונים] שבקובץ המקורי, יישמרו גם בפאלם. בקיצור, האופציות הקיימות בוורד רגיל שיהיו גם שם. אשמח לשמוע רעיונות, כמו גם לינקים לרכישת ידע בסיסי בזה. זה לי לראשונה שאני מתעניינת בזה, ואין לי כל שמץ מושג וידע בזה. תודה מראש.

Ran sch

New member
ממליץ לך בחום לבדוק קודם

תבקשי מבעל החנות או מחבר שיש לו פאלם שיראה לך עד כמה זה נוח / לא נוח לעבוד על מסמכים על מחשב כף יד... חלק מהאנשים יגידו שזה פתרון מצויין חלק יגידו שזה בלתי אפשרי...

א ב נ י ת

New member
הרבה תודה.

רק עידכון קל. המסמך החשוב לי שיהיה צמוד אלי תמיד, הינו מסמך שאני כותבת במחשב גדול רגיל. אלא שיש שם המון חומר, בו אני משתמשת בהרצאות שאני מוסרת. אני זוכרת בע"פ את רוב הנושאים שבקובץ הענק הזה. אלא שיש בכל אופן פרטים רבים שע"י פקודת חיפוש רגילה, הרי שזה יעזור בקלות כשאני לא ממוקדת ליד המחשב הגדול. בכל מקרה אני מקלידה חומר חדש רק ליד מחשב גדול, כי זה לא סתם הקלדה. זה כולל גם עיונים בהרבה מקומות נוספים. כשאני לא ליד המחשב, אני נוהגת לרשום על פתק רק שורה ושתים, ואח"כ ליד המחשב אני מעבדת את זה לכתיבה מסדרת. תודה לכם

PbD

New member
ממליץ על ה-Tungsten E2

ב-T|E היתה בעית סוללה (נגמרה מהר מדי) שנפתרה ב-T|E2. שניהם באים עם Desktop to Go שמאפשר סנכרון עם מסמכי WORD, כך שבכל פעם שאת מסנכרנת את הפאלם עם המחשב, דואג לעדכן את המסמך לפאלם, אם היו שינויי עריכה. אני משתמש בצורה דומה לזו שתיארת בפאלם T|E2 כדי להחזיק מידע זמין, נגיש וניתן לחיפוש.

למעלה