בקשת המלצה על אנשי מקצוע

המטושטש

New member
בקשת המלצה על אנשי מקצוע

אנחנו נשואים 5 שנים, יש לנו בן ובת. כמה שזה ישמע לא יאומן, כמעט אף פעם לא היו לנו יחסי מין מושלמים. אני משוכנע שהיא מעולם לא גמרה, אני בדרך כלל גומר בחוץ. בדרך כלל החדירה כואבת לה, לפעמים פחות, אבל גם אז היא לא נהנית ממנה אלא מהמשחק המקדים. תדירות היחסים נמוכה מאד. אני מקוה שלא ישאלו שאלות מביכות כגון מה נזכרת, או מה משאיר אתכם יחד. רק אציין שאני מיני ושלוש פעמים בשבוע אצלי זה אידיאלי, אצלה לא. תכלס` סופסוף החלטנו לעשות סדר, כמו שנראה לי אשתי סובלת מ`וגיניסמוס`. אנחנו מחפשים המלצות למטפלים מיניים ו/או פסיכולוגים שמתמחים בטיפול בבעיה, מאיזור ירושלים. (לגבי שאר המרכיבים של הקשר, אם זה משנה להמלצה, ס``ה חיים טוב. יש קשיים על הרקע הנ``ל וגם על רקע היותי טיפוס חם מזג והיא נינוחה, אני מסודר באופיי והיא בלגאניסטית מושבעת. אבל עם זה אנחנו מסתדרים.) תודה מראש לכל הממליצים. המלצות תתקבלנה בברכה, הן במסרים והן בפורום. תודה.

אני ממליץ על שני ערוצים

הערוץ הציבורי, לגשת לרופא הנשים שהיא במעקבו ולשוחח על הקשיים עימו, הוא בוודאי יפנה אתכם לגורם שהוא סומך עליו בתוך נקופנ או באופן פרטי. בנוסף, בהדסה אופטימל יש שירותי טיפול מיני ושווה לעשות בדיקה גם בהדסה עין כרם והר הצופים. ערוץ שני להיכנס לאתר אי"טם ולראות את המרפאות הציבוריות והמטפלים הפרטיים באיזור ירושלים בהצלחה

איט"ם - אגודה ישראלית לטיפול מיני

הנה קישור לאתר. היתרון בחיפוש מטפל/ת מיני/ת דרך האגודה, הוא שאתה יכול להיות בטוח שאלה אנשים בעלי הכשרה מסודרת.

דיואקס1

New member
אנשי מקצוע

שלום לך קראתי את הודעתך בפורום ולמרות שהיא קצת ישנה החלטתי בכל זאת להגיב . זה שהצלחתם להביא 2 ילדים לעולם ,מצביע על זה שהבעייה אינה פיזיולוגית אלה פסיכולוגית . לפי איזה סימנים הגעת להחלטה שהיא מעולם לא גמרה ,,שאלת אותה ? דיברתם על הנושא ? הכאב בחדירה הינו תופעה שנקראת וגיניסמוס כפי שכבר הנך יודע ,,והיא נגרמת ע"י פקודה שבאה מהמוח ברגע המגע המיני או נסיון החדירה ,,הסיבה לתופעה זו יכולנ לנבוע מאלף ואחת סיבות וצריך לטפל בבעייה . זוגתך צריכה להיות מוכנה ופתוחה לקבלת טיפול מהסוג הזה ,,,שכן אם לא אין טעם בכלל להתחיל . אתה יכול לטפל בבעייה דרך רופאים קונווציונלים ,,,וישנה גם את הדרך של הרפואה האלטרנטיבית . אני מטפל אלטרנטיבי בכיר (רפלקסולוג מעסה פסיכותרפיסט ועוד...) ,מבוגר ( לא ילדון ) ובעבר טיפלתי בכמה מיקרים מהסוג שהצגת ,,,נשים נורמליות לחלוטין שסבלו מעכבות מינית . הטיפול ( לא טיפול אחד ) עזר לנשים אלה להצליח להשתחרר לאורגזמות והנאה מיחסי המין עם בן זוגן . אני ירושלמי ,,ומטפל באיזור ירושלים ,,,,תוכל להתייעץ איתי בנושא ,,,וללא כל מחוייבות ,,,אשמח לעזור. " מגע מרפא" אריה 050 6584006

למעלה