בקשת הצטרפות לפורום

בקשת הצטרפות לפורום

שלום לכל הנוכחים זאת הפעם הראשונה שאני כאן מבקשת להצטרף אני 4 שנים אחרי ניתוח קיצור קיבה ואשמח להשתתף בפורום תודה ענת

רוייקו

New member
הצטרפת !!! ברוכה הבאה לפורום, ענת

4 שנים מהניתוח ? אם כך, מדובר בוודאי על הניתוח הפתוח עם הסיכות ? היכן נותחת, כמה הורדת ?? מקווה שלא ניבהלת מסקרותי
רוייקו

ronnymp

New member
רוייקו - מה עניינים ../images/Emo35.gif

ראית איך זירזתי את תהליך קבלת אלינו לפורום ? זה נקרא התייעלות רוני

רוייקו

New member
תודה רוני

אני רוצה שוב להודות לך על הפלאיירים. בדיוק מה שהייתי צריך. תודה רבה. תבוא למיפגש בחול המועד ?

ronnymp

New member
לא רועי - אין הרבה סיכוי ../images/Emo10.gif

וזה מכמה סיבות : 1 - חג , הילדים בחופשה - ואני איתם 2 - המון התעסקויות סביב החלפת הבית - עם המון בלגנים שמסביב 3 - מיקום בעייתי לחזרה שלאחר המפגש הייתי מת להצטרף ..... נשבע .... אבל ..... אז נקווה שבמפגש הבא ... רוני

תשובה לרוייקו

4 שנים וחודשיים אחרי הניתוח ירדתי 60 ק"ג. הניתוח הגדול עם סיכות והכל... לצערי אני בתהליך של עליה במשקל נלחמת...אבל קשה לי... נותחתי בבית חולים פוריה בטבריה אצל ד"ר מזור אם יש עוד שאלות? אשמח לענות ענת

ronnymp

New member
ענת - ברשותך .....

בתור צפוני - מהיכן את ? עם איזה משקל ניגשת לניתוח ? עם איזה גובה ? מתי התחילה העלייה ? כמה עלית חזרה ? האם עשית בדיקות לברור סיבת העליה ? סליחה על ההתקפה .... רוני

תשובה לשאלות של רוני

אני מרמת הגולן, ניגשתי למשקל עם 160 ק"ג, גובה 175 ס"מ התחלתי לעלות בשנה האחרונה בעקבות משבר. היום אני 115 ק"ג לצערי. הסיבה שוקולד !!! ו - קולה (לא דיאט) אתה לא מתקיף בכלל... ביי ענת

שרה16

New member
הי ענת../images/Emo140.gif

אני מעמק הירדן. אשמח להכיר אותך. אני גם 4 אחרי הניתוח........ אבל חודשים,לא שנים.......
הפורום עוזר פחד לרדת במשקל.. רק מהפחד מה יגידו כשיראו אותי ירדתי הרבה
תשארי איתנו,עושים פה כייף חיים! שרה

gal33

New member
לענת הגדולה, מגל הבינונית...

ענת, התחלתי את מסעי קצת יותר שמנמונת ממך
, וקצת יותר נמוכה ממך, והיום אני באיזור משקלך. אני חושבת שעצם העצירה שלך ושימת הלב מה קורה לך ולמה, היא חשובה ביותר. תנסי לנצל את המומנטום ולבחון לעומק באמצעות המסגרת המתאימה לך, מה באמת קורה לך, ומה הם הפתרונות האלטרנטיביים. סביר להניח שלא סתם את אוכלת שוקולד אחרי 4 שנים בהן לא אכלת אותו. ברור שאיני נכנסת למשבר, אך את עם עצמך יכולה לנסות לברר מדוע בחרת להגיב אליו כך. לדעתי זה יעזור לגבש את הפתרון המתאים. בהצלחה, גל

תודות לגל

צודקת, אני מנסה לבדוק בעצמי מקווה שאגיע לתובנות במהרה (לפני שאעלה עוד יותר במשקל) תודה ענת

לענת

ענת - תגובה קצת מאוחרת, לא נורא - נכון? קודם כל שמחתי לשמוע שהניתוח שלך תקין וההגבלה עובדת. שמרי עליו! לגבי שוקולד וקולה: למיטב ידיעתי שניהם חומרים ממכרים. נורא קשה להפסיק איתם - אבל כשמפסיקים למשך זמן מספיק התשוקה נעלמת. (כך מנסיוני...) אני רוצה לספר לך איך נגמלתי מדאייט-קולה בלי כוונה: זה היה לפני כמה שנים. הייתי אז מחוברת לדאייט קולה. כשיצא דאייט קולה ללא קפאין החלטתי לנסות אותו. מאחר שלא הרגשתי הבדל בטעם המשכתי לקנות את המוצר הזה, ולאחר זמן גיליתי שאני לאט לאט הפסקתי לשתות ממנו. פשוט נגמלתי! זו לא היתה הצעה מעשית איך להגמל, הסיפור הזה בא רק להדגים איך כאשר הוציאו מהמשקה את החומר הממכר (הקפאין) הוא הפסיק למשוך אותי. אני מאחלת לך שתמצאי את הדרך שלך לחזור למסלול. בהצלחה, שלומית.

רוייקו

New member
עולה במישקל ? בכמה ולמה ?

מסוגלת לאכול יותר ? עדין מקיאה ? מרגישה את ההגבלה של הניתוח או שאת מסוגלת לאכול ללא הגבלה ?

לרוייקו - תשובות

לא מסוגלת לאכול יותר מנות קטנות אבל משמינות שוקולד, קולה, במבה לפעמים מקיאה (כשזוללת...) בהחלט מרגישה את הגבלות הניתוח אבל מתחכמת.. ביי ענת

רוייקו

New member
ענת

שוקולד משמין נכנס ומשמין באותה מהירות. חבל. אילו היית עושה ניתוח מעקף קיבה יכול להיות שהיית זונחת את כל השוקולדים בעולם. אני מציע לך להכנס ולקרוא את המאמרים פה בפורום.

ronnymp

New member
על מועד הבחינות תישלח לך הודעה ....

סתתתתתם ......
בתור סגן מנהל הפורום לענייני הצטרפות משתתפים חדשים ויו"ר בפועל בועדה לבחינת מועמדים וצרופם למועדוננו האקסלוסיבי ..... אני שמח לבשר לך שהתקבלת
(זה במסגרת המבצעים לפסח) רק ספרי לנו קצת על עצמך - כמה שבא לך - וכל מה שקשור לעניינינו (וגם מה שלא קשור .... מס. נעליים , אם יש לך עקירות שיניים וכאלה ....) אז ברוכה הבאה
רוני

תודה לרוני

אני מודה על "זירוז קבלתי" ספרתי בתשובה לרוייקו מעט על הניתוח כל טוב ענת

ברוכה הבאה ../images/Emo65.gif

ההתמכרות הנוראית של האנשים לקולה !!!!!!!! תנסי להגמל בכל הכוח. בסופו של דבר ניתן להתרגל ולאהוב את הטעם של הדיאט קולה או לשתות מים (השמפניה של הטבע ) בכלל לפי מנתחים רבים שתיית מוגז מזיקה מאד ויכולה לגרום לסיבוכים. ובכלל הקלוריות הרבות של הקולה מיותרות . בהנחה שאת שותה 8 כוסות ביום מדובר בלמעלה מ1000 קלוריות ס ת ם. תחשבי על זה. ענקון

למעלה