בקשת התנדבות חוות דעת

monster19

New member
בקשת התנדבות חוות דעת

פתחתי בקשת התנדבות ושלחתי למדור מתנדבים חוות דעת ממחנכת ופסיכולגית שהם מכירים אותי די טוב.
ועכשיו הם רוצים עוד חוות דעת עלי מטעם בית ספר ופסיכולגי אבל שלחתי כבר מהאנשים שמכירים אותי הכי טוב מתחומים אלה וחבל לשלוח להם שוב אותם טפסים. וכן סיימתי כבר תיכון.
אני מנסה ליצור קשר איתם כבר מיום ראשון טלפונית ואיימל ולא מצליח.
יש כאן משהו שיוכל לעזור לי?

Nyan

New member
זה פשוט עובד לאט

אני שלחתי להם מייל וקיבלתי עליו תשובה רק אחרי שלושה שבועות. כשמתקשרים אליהם צריך להמתין בסבלנות חצי שעה במקרה הטוב. אצלי הם רצו גם חוות דעת מפסיכיאטר, למרות שבמכתב שקיבלתי מהם היה כתוב ״חוות דעת מפסיכולוג או פסיכיאטר״. תתקשר אליהם ותשאל ותשלח שוב את חוות הדעת. ולהזכירך:
״שלום, הגעתם למדור מתנדבים. שעות פעילות המוקד הן בין הימים א׳ עד ה׳ בשעות 8 בבוקר עד 5 אחר הצהריים. ניתן לפנות אלינו גם בתיבת המייל [email protected]. אנו נותנים מענה לפניות קודמות. אנא המתן ותיענה בהקדם״.

שיעור יפה שלמדתי בעבודה שאני עובדת בה כי תהליך ההתנדבות ארוך מדי: אם הלקוח רוצה לקבל את מה שהוא רוצה והוא ממש ממש מעצבן את כל העובדים (צועק, מאיים, מנדנד, חוזר על אותן המילים שוב ושוב...), הוא יקבל את מה שהוא רוצה כי אנחנו רוצים להיפטר ממנו.

שלג222

New member
גם אני שלחתי חוות דעת ...

אני שלחתי להם חוות דעת מהבית ספר ופסיכולוג בפקס וזה לא עבד אז התקשרתי אליהם חיכיתי 40 דקות עד שענו לי ובסוף אומרים לי תשלח דרך האמייל אז שלחתי להם דרך המייל ויום לאחר מכן כבר קיבלתי מענה במייל . בקיצור אל תתייאש ותנסה הכי טוב דרך המייל ואם לא אתה מקבל מענה במייל אחרי חודש תשלח שוב .

למעלה