בקשת התנדבות

ggg1996

New member
בקשת התנדבות

פתחתי בקשת התנדבות והיא נשלחה.
במידה והיא לא תאושר, האם ניתן לערער על כך? או שמה לא יהיו סיכויים להתנדב שוב?

noboya

New member
יש סיבה שהיא לא תאושר?

ואם בכל זאת הבקשה לא תאושר לדעתי אפשר לערער.
מקווה שעזרתי, המון בהצלחה!

eran544

New member
בטח שיש

במידה ומצבך הרפואי לא יציב מספיק כך שתוכל לתפקד כרגיל לתקופה ארוכה, ההתנדבות לא תאושר.
ההחלטה במסכות רופא מתנדבים. במידה והוא החליט כך ממליץ לך לחכות עם הבקשה שלך עד שמצבך ישתפר ולאחר מכן להגיש שוב.
בכל מקרה עליך להגיע אל הרופא עם המסמכים הכי עדכניים על מנת להראות מצב רפואי עדכני.

hillator

New member
בידיוק

גם שמישהו מתנדב הצבא משלם עליו ביטוח

כמו כן אם יש מישהו שעובר טיפולים רפואים 4 ימים בשבוע, לא יאשרו את זה .. אם כל הכבוד מתנדב צריך לעבוד מספר שעות מינימלי

כמו כן כל ענייני בריאות הנפש למינהם

נ ו ע ה 12

New member
אחרת לא היה את הקטע הזה של אישור ההתנדבות...

זו לא סתם חותמת גומי

noboya

New member
שאלה?

כנראה לא הבנתם את השאלה שלי, אני שאלתי את הכותב/כותבת אם יש סיבה שבגללה הוא/היא חושש שלא יאשרו אותו.
ברור לי שיש סיבות לא לאשר, רק לא ברור לגבי המקרה הזה...

נ ו ע ה 12

New member
זה באמת לא היה הכי מובן חח

אבל בכל זאת... גם אם לדעתו יש סיבה וגם אם לא, ההחלטה היא לשיקול רופא מדור מתנדבים בלבד.

ggg1996

New member
בעיקרון

אבחנו אותי כ"נפשי" עקב אלימות מצד ילדי בית הספר כלפי
וככה יצא שאני לא הקורבן אלא הנאשמת ולצערי יצאתי ככה
בכל אופן זה סיפור דיי מורכב ולדעתי או שיבינו אותו או שיפסלו ולא יאשרו לי אפילו להתנדב!
מה בעצם הגורמים העיקריים שהם יפסלו בן אדם בהתנדבות?

hillator

New member
מה שאני מכירה

שוב אני לא רופא ובטח שלא פסיכאטר ואני לא יושבת בועדות רפואיות במקרפ"ר

1. בעיות רפואיות : כפי שציינו אם הבעיה לא מאפשרת לתפקד נורמאלי בצבא , כלומר נגיד אני נדרש לעבור 4 טיפולי דיאליזה בשבוע לא יאשרו התנדבות ליום בשבוע
2. נפשיות: כל מי שמאושם באלימות, סמים , אלכוהול וכ'ו יחשבו פעמים (צה"ל לא מחפש צרות) , לגביך אם ההית קורבן לאלימות לא מכירה את הסיטואציה, אולי אם יחשבו שלא תהיי מסוגלת להתמודד עם השירות . חשוב לציין שגם מתנדב הוא חייל בצבא ויש לו מפקדים. ומסגרת צבאית מה לעשות לא מתאימה לכולם. גם מתנדב שהוא נפשי הסגן אלוף ביחידה בד"כ ידע את המצב אבל הסגן\סרן\רס"ן לא ידעו.. לצערנו לא כל בני האדם מושלמים .. אז אולי אם יחשבו שלא תוכלי להתמודד עם מפקדים ומשמעת צבאית.

למעלה