בקשת חוות דעת על קנין קוויאר

maykel2935

New member
בקשת חוות דעת על קנין קוויאר

אשמח לשמוע מאנשים שמאכילים את כלביהם בקנין קוויאר, איך כלבכם מגיב לאוכל? האם הוא טורף את האוכל? או שלאחר כמה זמן ירד לו מהאוכל. ובאיזה מתכונת אתם נותנים לו את האוכל?
האם יש שינויים משמעותיים ביציאות של הכלב ובפרוותו? בנוסף אשמח אם תציינו את המזון שהכלב אכל לפני קנין קוויאר.
תודה מראש!

עומר TT

New member
צ'אי אוכלת קאנין קוויאר

אוהבת את האוכל (כבר היה לה אוכל בעבר שירד לה ממנו והיא נגעה בו רק אחרי שעות כשנהייתה רעבה ממש), מקבלת 3 ארוחות ביום.
יציאות מעולות ופרווה מבריקה. אנחנו ממליצים.

2המרפא

New member
גוגל אוכל את גרסת הדגים

והוא מאוד מבסוט מזה, טורף את האוכל והיציאות אחלה. זה גם האוכל היחיד שפתר לו את בעיית השלשולים שלו שהייתה מאוד חריפה.

fi0na24

New member
לא מאכילה, אבל מוכרת

והביקורות מצויינות. נדיר שיש החזרות, אלא אם זה על טעמים מוזרים כמו ברווז או צבי. אנשים מאושרים מהאוכל ומהתגובות של הכלבים אליו.

הדוגמא הכי מדהימה למה שאוכל טוב עושה לפרוות הכלב היא סימבה, הפוקס טרייר שאצל רעות באומנה, ששינה את צבע הפרווה שלו והפך להיות יותר מהמם ממה שהוא

אני אשאיר לה להעלות תמונה

meedas

New member
אצלי אחד הכלבים אוכל את גרסת הדגים

(עקב אלרגיה לעוף וכבש)
אני מרוצה. הפרווה נראת טוב (או נראתה טוב עד שהורדנו אותה לכבוד הקיץ
), הקקי יפה, הכלב טורף את האוכל בשניה וחצי ולא מראה שום סימנים שזה הולך להמאס עליו
אני לא יודעת מה הוא אכל קודם. מהרגע שלקחתי אותו אלי הוא על קנין קוויאר

אצלי הכלבים אוכלים ארוחות מסודרות, פעמיים ביום.

אצלנו אוכלים קאנין קוויאר

שתיהן.
האמת אני לא זוכרת כבר את כ-ל מה שניסינו כדי למגר שילשולים קשים אצל שתיהן.
הילס אני זוכרת שעבר לא רע אבל הפרווה הסריחה והיה המון קקי...

לגבי הרצון לאכול- יש אחת טורפנית ממש, כל מה שתתני טורפת.
השניה קצת יותר עדינה ומדי פעם לא מתחשק לה. במקרים הללו אנחנו נותנים 10 דקות ואם אינה אוכלת אנחנו מרימים את הצלחת עד לארוחה הבאה. הן אוכלות פעמיים ביום.

השינוי ביציאות היה מעולה. ממש כך. יש מדי פעם לסוזי שילשול עקב סחיבת מזון כזה או אחר על הדרף אבל בגדול אנחנו מאד שבעי רצון וזה מה שהחזיר אותנו למזון הזה. מה שעבד טוב בנוסף היה row food אבל לא עמדנו בהתנהלות ובאיחסון- שתי כלבות גדולות אוכלות כמות נאה ביום.

אנחנו מאכילים לסרוגין בוובלר, בקערה, בקונג עם מעט חמאת בוטנים ורטוב, מוקפא עם מי נקנקיות ...

אנחנו עושים רוטציה בין הטלה והעוף עם דוחן.

לסיכום- אנחנו שבעי רצון ביותר

אינקה14

New member
אני רואה שאני יוצאת דופן פה אבל...

אנחנו האכלנו במשך תקופה בקאנין קוויאר עוף - הכלב אהב מאד את האוכל (אבל זה לא חוכמה) וקיבל פעמיים ביום.
עברנו אליו מאקאנה עקב בעיית צואה רכה מאד וזה לא פתר את הבעיה.
הבעיה עברה כשעברנו לנוטריסורס כבש באופן כמעט מיידי.

maykel2935

New member
העברה מכבש ואורז לטלה/עוף

לאור הביקורות הטובות על קנין קוויאר אני שוקל ברצינות להעביר את הכלבים שלי, פקינז בן 7 חודשים, והאסקי סיבירי בן 4 חודשים עוד כמה ימים.
כיום הם אוכלים יוקונובה 15 קילו כבש ואורז שמתאים לכל הגזעים. all breeds. הייתי מאד שמח אם היה גם בקנין קוויאר היה כבש ואורז או לפחות רק כבש. אך לצערי אין.
והאופציות שלי הם: טלה/עוף. כמובן שאני שבוע + אערבב בין 2 המזונות. אבל רציתי לשמוע חוות דעת על המתכונת של הטלה ועוף ולהגיע להחלטה.
הטלה יקר יותר מהעוף, מבשר משהו?

אינקה14

New member
לא יודעת בדיוק לענות על מה ששאלת...

אבל מכיוון ששרשרת אלי רק מציינת שנראה לי שההנחיה להעברה לקאנין קאוויר היא מיידית ולא בהדרגה...

עומר TT

New member
הטלה מגיע עם גריסי פנינה

כך שזה לא מאד רחוק ממה שאתה מאכיל היום.
בנוגע להעברה כפי שענו לך כבר ההמלצה שלהם היא לעבור במכה. אנחנו עברנו מאוכל שהיה עושה יציאות רכות ותוך 3 ימים היציאות הסתדרו לגמרי, לא יודע איך זה נראה כשעוברים מאוכל שעושה יציאות תקינות, אני מניח שיתכנו כמה ימים של הסתגלות.

hadarh111

New member
אנחנו בגירסה הדיאטתית-ומרוצים

היינו בפרו פלאן עד שהיו לנו תולעים..
אחרכך עברנו לאוכל אחר, ברח לי השם אבל הוא היה ממש גרוע לה, קקי מסריח וכו
ואז עברנו לקנין קוויאר,

אנחנו על דיאטתי כי היא התחילה קצת להשמין
מה גם שהיא מקבל בנוסף גם פינוקים וזה שומר אותה על משקל מאוזן וטוב.

הפרווה בסדר גמור, הקקי קטן ומוצק.. בין פעם לפעמיים ביום.

היא לא גרגרנית גדולה באוכל,לכן "טריפה" אין אצלה..
אין לה בעיה לגשת ולאכול אבל שנמאס לה היא עוזבת וחוזרת יותר מאוחר.
היא איתו כבר לפחות שנה ולא ירד לה ממנו.

bubq

New member
שאלה למאכילים על מחיר

איפה אתם משיגים קנין קוויאר הכי בזול? (עוף ודוחן לדוג') אפשר גם המלצות לחנויות שמוכרות אונליין. תודה

Yanixxx

New member
|נצל"ש| התלבטות לגבי האכלה

אנחנו מאכילים את ויטו, גור פוינטר בן 10 שבועות, בקנין קאוויאר עוף ואפונה. כשקיבלנו אותו התחלנו להאכיל אותו ברויאל קנין שקיבלנו במתנה ואז עברנו לקנין קואוויאר. אני קצת מתלבט לגבי ההמשך, קשה לי להגיד שהוא מת על זה. הוא אוכל את זה, לרוב מתוך צעצועים, אבל לא ממש באקסטזה.
לצערי הרויאל קנין היה מסריח מדי לחברה שלי אז נאלצנו לוותר

השאלה שלי היא האם חייבים להצמד לכלל 3 ארוחות ביום? אצלנו זה לא ממש אפשרי והוא מעדיף יותר את הקונג או הbusy body.
האם זה קשור לעובדה שהוא גם מקבל צ'ופרים בזמן תרגול והתנהגות טובה? מצד אחד אני רוצה לשמור על ה"ערך" של הצ'ופר, מצד שני אם זה גורם לו "לחכות" לצ'ופרים במקום לאכול זו בעיה.

The Guardian17

New member
האכלתי קנין קוויאר במשך 8 חודשים בערך

הפסקנו בגלל שהמחיר מופרך.

עברנו לאוכל שאינו נופל מהקנין קוויאר, אך לא קורע את הכיס.

The Guardian17

New member
אה, והוא לא אכל

אף פעם את הקאנין קוויאר לבד, תמיד שמתי על זה קוטג' או משהו אחר (לעומת אוריג'ן דגים, שאמנם היה מסריח אבל מוצלח. תוך כמה חודשים המחיר עלה בעשרות אחוזים אז נפרדתי ממנו לשלום...)

Soak

New member
כדאי לעבור מאקאנה?

היי,
אנחנו מאכילים את בובי באקאנה לייט, הפרווה מדהימה והוא מאוד אוהב את האוכל, אך לצערי בעיית הגזים והריח מהפה לא חולפת. עקב קלקול קיבה שהיה לו עברנו שבוע לאוכל רפואי שהיה די מדהים - הפלוצים הפסיקו והנשיקות היו נטולות ריח, לכן החלטתי שכשנסיים את השק הנוכחי להעביר אותו לסוג אוכל אחר, או לכל הפחות לסוג אחר של אקאנה.

אני שוקל לעבור לקנין קוויאר. האם הוא דומה לאקאנה מבחינת רכיבים ואיכות? (ללא דגנים, ללא תירס, אחוז בשר גבוה וכו')?

אנחנו עברנו מאקאנה

שמישמיש אכל בלונדון (אקאנה דגים), לקאנין קויאר טלה ודוחן (רגיש לעוף).
גם קולה אוכלת את אותו המזון כדי להקל עלינו בלוגיסטיקה.
הם אוהבים את המזון, היציאות טובות, הפרווה (של מישמיש) רכה ונעימה, ושל קולה שחורה ומבריקה.

חוץ מהמחיר הלא ממש נמוך, אנחנו בהחלט מרוצים.

אפרופו גזים, למישמיש היו בזמנו (לפני 4 שנים בערך) הרבה גזים כשעוד אכלנו יוקנובה. זה כנראה מאד אישי (או כלבי ליתר דיוק).

אנחנו עשינו דרך הפוכה (מקנין לפרו פלאן)

המלצה של וט' שמתמחה בתזונה (ולא מרוויח מהמלצה, דבר).
עכשיו הכלבה אוכלת את האוכל בהנאה (מסיימת המנה בפעם אחת), לפעמים מרטיבים האוכל במים חמים אבל ברוב המקרים אין צורך.
הפרווה מבריקה ורכה (רק נושרת.....) היציאות מוצקות להפליא. אבל לא עניתי לך על שאלתך אלא להיפך.....

אפרקטל

New member
אני מתקשה להאמין שווטרינר שמתמחה בתזונה ימליץ

דווקא על המזון הזה, אלא אם כן הוא בעל אינטרס - או שאינו כה מומחה בתזונה.
לא שפרו פלאן גרוע, אבל גם בלי סיפור התולעים במזון מדובר במזון בינוני בלבד, שמתומחר יקר מדי ביחס לאיכותו. באותו המחיר ואף במחיר זול יותר, ניתן לרכוש מזונות איכותיים יותר.

אשמח לדעת מי הווטרינר שהמליץ לך (אפשר גם במסר).

למעלה