בקשת טובה

בקשת טובה

למי מכם שיש אתרים, במיוחד על זינה (אבל לא חובה), אני צריכה מכם טובה. צרו איתי קשר.

ברודי

New member
כאילו גם סתם אתרים בכללי?! ../images/Emo11.gif

X-na GIRL

New member
יוצרת קשר - זה באנר שלך או של אתר

אחר? לא משנה, תביאי לי את הלינק ואני אוסיף אותו לאתר שלי!!

ברודי

New member
חחח אצלי זה קצת בעייתי...

אומנם תקבלי חשיפה גדולה יחסית (השיא שלו בזמנו כשעוד עדכנתי אותו היה 500 ביום... אחחח זכרונות). אבל, הוא בנושא כ"כ שונה מזינה (ואני לא ארחיב) שזה ממש לא יהיה יעיל. מה שגם הממוצע כניסות שלו ירד בגלל שהפסקתי לעדכן אותו אז בכלל...(100 ביום בערך
) חחח טוב, אני סתם נהנת להיזכר ברגעי השיא שלו.

זה של ההצגה שאני משתתפת בה

וכל אתר יוכל לעזור לי. הסיבה שאתרים של זינה נראו לי יותר מוצלחים זה כי ההצגה מתרחשת ברומא העתיקה. בכל אופן, צרו איתי קשר כמה שיותר מהר ל: [email protected] תגידו לי אם אתם מעוניינים בבאנר עברי או אנגלי ואני אשלח לכם את הקבצים והקודים של הבאנר. אני מאד מאד מעריכה את זה. דרך אגב, עשינו חזרות עם תלבושות ותסרוקות ועשו לי תסרוקת שכשהסתכלתי במראה ממש הזכרתי לעצמי את איב - קוקו כזה גבוה ויש לי שיער חום כהה מאד, כמו לה, ועיניים כחולות בהירות, כמו לה. וכמובן אתם מוזמנים לבוא להצגה אם אתם יכולים.

ברודי

New member
את תצטרכי להאמין לי בזה...

זה כ"כ -לא- הקהל יעד שאת מחפשת... אני רק ארמוז שאני פליטת עולם הטלנובלות ולא אוסיף יותר.

קודם כל

אין לך מה להתבייש. שנית, הקהל שאני מחפשת אלה אנשים שאוהבים show. במיוחד כאלה שאוהבים קומדיות ומחזות זמר והם צריכים לדעת אנגלית טוב. זה הכל. המחזה עצמו ממש לא כמו זינה. כמו שאמרתי, הקשר היחידי הוא הקטע של רומא העתיקה. אבל זה הכל. בכל מקרה, אם את לא מתנגדת לשים באנר באתר שלך אני אשמח אם תעשי את זה.

ברודי

New member
אינלי בעיה לשים בכלל...

זה מיותר לדעתי כי לרוב נכנסות לאתר שלי ילדות קטנות בנות 10 שממש לא ילכו להצגה על רומא העתיקה באנגלית. למעשה זה נשמע כמו בדיחה צינית משעשעת. משהוא בסיגנון- "את מתכננת ללכת להופעה של בריטני ספירס? לא, פשוט אני בדיוק הולכת להצגה באנגלית על רומא העתיקה." לא שלי יש בעיה עם רומא העתיקה, רק ילדות בגיל הזה לא ממש מתעניינות. לי אישית זה נשמע מעולה. גם העובדה שזה באנגלית ואז אתה מקשיב וזה עוזר לשפר ת'אנגלית!!! רק ש... נו מיילא לי ממש לא אכפת כי בכלל רציתי לסגור אותו אבל עשו לי אמבוש על המייל לא לסגור.אז שלחי את הבאנר ואני אדחוף לעמוד הראשי. (קבלי קישור
www.fa.up.co.il)

gabrielle

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח * הכל מאהבה בול *

gabrielle

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח * הכל מאהבה בול *

ברודי

New member
ועוד פעמיים יצא לך../images/Emo46.gif נעלבתי....

חוץ מזה שאני לא גאה בעבר שלי... השתנתי. כמו זינה :-{ ברר.. את סתם מזלזלת... האתר אפילו הופיע במעריב!!!!!!! היית רוצה שאתר שלך יופיע במעריב

ואני הייתי פעם מעריצה גאה של

אופרות סבון ובתור נערה אהבתי את Guns N' Roses ובתור ילדה את ירדנה ארזי. אז מה? הטעם שלנו יכול להשתנות וזה אף פעם לא צריך להביך אותנו שאהבנו משהו שאנחנו כבר לא אוהבים כיום.

gabrielle

New member
בול../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

זה היה ב-צ-ח-ו-ק
את יודעת שאני אוהבת אותך נכון
פשוט הופתעתי לגלות כי זה לא ניראה לי מתאים לך אבל שטיות- מרגש בכל מיקרה. אני לא מזלזלת בך חס וכרפס. ואם היה לי אתר באמת הייתי רוצה שהוא יופיע במעריב
פיטים?
* שמה תמונה פיוס *

למעלה