בקשת ייעוץ לגבי סדרות

קרציה100

New member
בקשת ייעוץ לגבי סדרות

אני צופה מושבעת של עקרות בית נואשות. מאד אוהבת ונהנית מהסידרה!! כמו כן רואה את "אחת שיודעת" ו"האנטומיה של גריי" ו"ניקיטה" ומאד נהנית. אני במקשת המלצה על עוד סידרה או שתיים מומלצות. אני עקרת בית בגילאי ה30. שוקלת אם להתחיל את 90210. מחכה להמלצות. תודה ויום טוב.

אההה 90210 מאוד מאכזבת וממחזרת העונה הזו

כמו שעדידוש כתבה, שקרניות קטנות מאוד מומלצת, המעגל הסודי ממש טוב!

אתמול ראיתי שכתבת וכבר

הלכתי לחפש אותה! זה כבר בתהליך. המעגל הסודי זה מבית היוצר של יומני הערפד, סדרה על 6 חבר'ה שמגלים של מכשפים/מכשפות, וכמובן כל מה שסובב וקשור לזה ולטינאג'ריות. סדרה מתוקה, קאסט טוב. אני בכלל אופן על טבעי כזה, עוד מאז מכושפות, יש לי פינה חמה אליהם. התלבטתי אם להתחיל את גיבורים, אבל שכתבת על ריבנג' החלטתי לנסות את שלך לפני.

adii1201

New member
מדהימה מדהימה מדהימה!!!

ואני בעצבים מטורפים על כל המרצים שלי שבגללם עוד לא ראיתי את הפרק ששודר אתמול. אני במתח מטורף אני מתה לדעת מה היה ואני חייבת לראות אבל פאק איט כמה שיעורים יש לי$#^#&#$

באסה איתך!

טוב, אתמול בלילה ראיתי את הפרק הראשון של ריבנג', ואהבתי, אהבתי שלא מרחו את הסוד יותר מיד פרקים, שהבנו את המניעם שלה ואת הנסיבות על ההתחלה. שאר הפרקים כבר מחכים לי

snavgm

New member
הנה כמה הצעות:

1 הדשא של השכן -( מומלץ בחום-אם אהבת עקרות בית!!- כל העונות!) 2. מרפאה פרטית - (אם אהבת אנטומיה-אבל בעיני יותר מרתק !) GLEE. 3. 4. האירוע 5. FLASH FORWARD - בתחום הקומי- משפחה מודרנית modern family= ענק!

קרציה100

New member
תודה לכולכן! אגב---

בעקבות השחקנית הטובה של האנטומיה התחלתי פעם לראות את מרפאה פרטית והתאכזבתי מאד!!! היה משעמם ולא מענין... בכולופן אנסה את הדשא של השכן. תודה

snavgm

New member
אני ראיתי מרפאה פרטית עונה 4 בלבד. ואהבתי

הבנתי שהעונות הראשונות היו יותר חלשות דווקא. מהעשב של השכן לא תתאכזבי תנ לזה אורך נשימה. תהני.

קרציה100

New member
היי בנות!מה זה הדשא\עשב של השכן?!

לא מצאתי שום סידרה כזו להורדה או לצפיה. איפה יש? טנקססס

למעלה