בקשת מידע לגבי תארים מתקדמים

• פותח הנושא slw
  • פורסם בתאריך

slw

New member
בקשת מידע לגבי תארים מתקדמים

שלום לכולם, אני מרפאה בעיסוק צעירה,בתחום הילדים. חושבת להמשיך ללמוד ומחפשת תחום טיפולי/ תיאורטי שיעשיר את הידע המקצועי שלי. אשמח אם תוכלו להעלות רעיונות והצעות כיצד לקבל מידע על חוגים ואפשרויות שונות באוניברסיטאות השונות. אשמח לשמוע אם מישהי למדה תחום אחר בתואר שני. תודה רבה ושבוע טוב.

כרמית פ

New member
תלוי אם את רוצה להרחיב או להעמיק

כשממש סיימתי ללמוד תואר ראשון, תואר שני נראה לי משעמם ביותר, וחשבתי לבעשיר את הידע שלי בתחום אחר (טיפול באומנות וכד') לאחר שלוש ארבע שנים של ניסיון הבנתי שהמקצוע מאוד רחב, ותואר שני דווקא בריפוי בעיסוק מאפשר לבצע תהליכים לעומק, לרכוש כלים לעשייה מקצועית יותר , וגם לרכוש ידע חדש, מעניין ועדכני. ממליצה בכל זאת על ריפוי בעיסוק, אבל אולי אחרי שרוכשים קצת ניסיון, יש "בשר" להאחז בו. בהצלחה.

Mנטה

New member
התואר בלקויות למידה באונ' חיפה

וכמובן תארים בחינוך.

slw

New member
תודה לעונות

אשמח לשמוע עוד רעיונות/ הצעות מנסיוננכן. לגבי התואר בלקויות למידה, למדת אותו? איזה קורסים לומדים במסגרת תואר כזה? תודה ולילה טוב.

שירהד1

Member
מנהל
לגבי תואר שני

אינני יכולה לסייע כי לא עשיתי, אבל אני יכולה לספר לך שיש הרבה מאוד קורסים ששיכים להשתלמויות של החוג לריפוי בעיסוק באוניברסיטאות. הקורסים הינם ברובם טובים, ומעשירים את הידע התיאורטי ואת הידע המעשי, כך שלא תמיד חייבים לעשות תואר שני על-מנת להתקדם. בנוסף, ישנם קורסים במקומות שונים, כמו במכללות השונות של ההוראה וב"ניצן" הקשורים ללקויות למידה. לפני מספר שבועות רשמתי על זה פרטים בפורום הזה או בפורום של YNET. אם לא תמצאי את הפרטים, כיתבי לי, וארשום שוב. דווקא במקצוע שלנו יש המון אפשרויות ללמידה לאחר התואר, מה שהופך את החיים ואת העבודה להרבה יותר מעניינים.

שירהד1

Member
מנהל
מצאתי!

פרטים לגבי קורסים בהוראה מתקנת שאני ממליצה עליהם- בפורום השכן- מישהי בשם שני שאלה ב-31.5 ואני עניתי ב-2.6. לגבי קורסים של ההשתלמויות בחוגי הריפוי בעיסוק, יש לבקש שישלחו לך את הידיעונים. בהצלחה! שירה דוד.

למעלה