אני לא בטוחה שזה המתכון המקורי ,אבל, ככה אני מבשלת את הכרוב אדום. שני ראשי כרוב קטנים לחתוך לרצועות או במעבד מזון הלהב עם החריץ היותר רחב. לשים בקערה להמליח לתת לזה לנוח במלח כעשרים דקות לחמם קצת שמן בסיר שטוח(labos) ליסחוט היטב את הכרוב לסיר(תרגיל טוב למניעת אוסטיאופורוזיס) לכסות את הסיר ולאדות על אש קטנה מדי פעם לערבב עם כף עצ לישטוף היטב צימוקים להוסיף לכרוב כבר בהתחלת הבישול ולתת טעם עם מיץ לימון כשהכל רך לצנן אני מגישה את התבשיל fozelek קר מוכנה לשמוע מתכון אחר לאותו תבשיל בתיאבון שנה טובה Vera
לחתוך כרוב אדום לרצועות, לטגן בצל חתוך לרצועות עדיף בשמן זית להוסיף לכרוב האדום לטגן את שניהם להוסיף לפי הטעם קצת חומץ, סוכר,פלפל שחור ומלח ולאכול ליד תבשילי בשר מטוגנים .בתיאבון!