בקשת סיוע
וקריאה לפעולה

little ang

New member
תעזרו לקופים!!!

חברת התעופה הלאומית שלנו אל-על מטיסה קופים לניסויים ואני בטוחה שלפחות רובנו יודעים שעל הקופים האלו עוברים דברים נוראיים....אנונימוס אשר מאבקה לגרום שדברים אלו לא יקרו הוציאה עצומה וזקוקה לחימות רבות ככל הניתן בבקשה תיכנסו ותחתמו אתם יכולים להשיאר רק שם ושם משפחה..זה חשוב!!! תחשבו שאתתם מצילים חיים ככה....

alonfo1

New member
50 אנשים זקוקים לעזרתכם !

שלום, שמי אלון ואני גר בבניין משותף. בשנים האחרונות מתדרדרת אכות חיי הדיירים בבנין בו אני גר עד לרמת סכנה תברואתית. מדובר בכוכב עבר בכדורגל הישראלי המגדל בדירתו זוג כלבי קמטים סיניים (אני לא מכיר את הזן הספציפי) שהחלו לגרום לצחנה נוראית בבנין עד להתבצרות הדיירים בדירותיהם לאור חוסר האפשרות לפתיחת חלונות הדירות ! עקב חדירת הצחנה הנוראית וקרציות ופשפשים לתוך הדירות ! נסו לדמיין את ההרגשה של לתלות כביסה ועוד בטרם היא הספיקה להתייבש היא מדיפה צחנה נוראית של בשר מקולקל ! או לחילופין לפתוח את החלון (האישי שלי) בקומה השלישית ולמצוא קרציות ופשפשים הנוחתים להם על אדן החלון ומקפצים לתוך החדר ! לכלבים המדוברים ישנם קפלים גדולים בעור בהם מתחבאים כל מיני טפילים ומחלות, יש לכלבה פצעים פתוחים גדולים בעור, הבולטים לעין, ואינם מגלידים מזה מס´ חודשים. אין בכוונתי להלאות אותכם בכל השתלשות המקרה, אולם המצב הקטסטרופלי הגיע לכדי מצב שהדיירים הפסיקו את תשלומי ועד הבית והבניין כולו מוזנח מסריח ומגעיל, בדיוק כמו הדיירים שלו. חשוב לציין שבבנין כלבים נוספים שלדיירים אין כל סייג כלפיהם וככל אדם ממוצע דיירי הבניין מחבבים חיות מחמד, ובעבר אף גידלתי בעצמי כלב בדירתי. וכאן נדרשת עזרתכם, בשעה טובה ומוצלחת לטענת בעל ההכלבים מזה מס´ שבועות הוא מחפש בית חם לכלבתו (הנקבה, שלטענתו היא הגורם לבעיות) אולם ללא הועיל. הוא טוען שארגוני צער בעלי החיים אינם מוכנים לקלוט את הכלבה לאור מצבה (צחנה, פעצים פתוחים) לאור האפשרות שהם לא יצליחו למצוא לה בית חם, מה עלינו לעשות ? האם מישהו מכיר ארגון/בית פתוח או כל מוסד כזה או אחר שמוכן לקלוט כלבה חולה ? מקוה לסיועכם הטוב, תודתי נתונה מראש אלון

bonowoman

New member
עכברי מעבדה

לא מזמנ קיבלתי E-MAIL מאנונימס ששאלו שמ עמ אני יכולה לאמצ עכברי מעבדה שעברו ניסויימ ושוחררו! וממש רציתי אבל אמא שלי לא הסכימה): אז אני ממשיכה את זה ונותת לכמ דרכ לתקשר איתמ כדי שאולי אתמ תוכלו לעזור לעכבר מעבדה מסכנימ שרוצימ לסיימ את חייהמ בשקט: חברים יקרים שלום רב, מי מכם שמוכן לאמץ עכברים לבנים שעברו ניסויים (+ גורים שנולדו לאחרונה) אנא צרו קשר עם האגודה: 03-6359014. העכברים עברו בדיקת ווטרינר ואושרו כבטוחים לגידול. בנוסף, אנו זקוקים בדחיפות לשני כלובים. בתודה, האגודה הישראלית נגד ניסויים בבע"ח אוהבת יעל

Gal-Mo0D

New member
אני שכנעתי את המשפחה שלי לנסוע

בטורקיש איירליינס לארה"ב. סבלנו הרבה בטיסה הזו, אבל לא כמו שהקופים סובלים...

טוב, דבר ראשון וחשוב!:

הוא צריך ללכת לוטרינר, שייעץ על טיפול בכלבים שלו. הזנים של הקפלים הם זנים מאוד לא בריאים, ולכן עדיף מראש לקחת כלב אחר, בתקווה שאלה יכחדו (מרוב הקפלים נורא חם להם ויש המון מחלות.). אחרי שהכלבים ישובו להיות בריאים (וגם נקיים) יהיה אפשר למצוא להם בית אחר ומשפחה אוהבת. ייתכן ותמצא מישהו שיסכים לקחת באופן זמני את הכלבים, עד שיבריאו. אחרת הפיתרון יהיה המתה. בהצלחה.

enbalush

New member
סתם מחשבה, אי אפשר פשוט ל..

לשחרר אותם בשדה טבעי, או מקום טבעי אחר, פתוח? טוב גם שם הם יהיו בסכנה...נכון?!

vegi force 1980

New member
אסור בחיים לשחרר מכרסם לטבע!!!

דבר ראשון הוא לא ישרוד כי הוא לא יודע מה זה לחפש אוכל או לברוח מטורף דבר שני במיוחד עם עכברים זה יכול ליצור גזע חדש של עכברים שיהיה חסין יותר בפניי בניי אדם וכאלה ואז יהיה למדענים עוד עבודה וזה לא משהו שאנחנו רוצים

m_shy

New member
בקשת סיוע../images/Emo101.gifוקריאה לפעולה../images/Emo124.gif

lilithmm

New member
בקשה לסיוע - הסגרים

דרושות משפחות אומנות לכלבים לכול הסוגים לזמן מוגבל. הכלבים נמצאים בהסגר נתניה והסגר חדרה בתנאים קשים ומחכים כבר שיבואו לקחת אותם. אם לא יכחו אותם אפילו לזמן קצוב עד שימצא להם בית הם יורדמו. מדובר בכלבים יפהפיים: זאבים, קייסהאונדים, כנענים, פינצ´רים.... בבקשה עזרו! לפרטים 067672579

gili22

New member
הצילו!!! חתלתול קטן תקוע במקלט|עזרה

אצל חברה שלי בבניין בגבעת שמואל, אין לאף אחד מפתח של המקלט משום מה ואין אפשרות להעביר לו מזון או מים. החתול כל היום צורח ולאף אחד לא אכפת, אפילו בעירייה לאף אחד זה לא מזיז. אם משהו יכול לעזור אז בבקשה, אנחנו לא יודעות מה לעשות... הכתובת היא רח´ בן גוריון 14 בגבעת שמואל במקלט האמצעי הקטן !!!!please help

למעלה