50 אנשים זקוקים לעזרתכם !
שלום, שמי אלון ואני גר בבניין משותף. בשנים האחרונות מתדרדרת אכות חיי הדיירים בבנין בו אני גר עד לרמת סכנה תברואתית. מדובר בכוכב עבר בכדורגל הישראלי המגדל בדירתו זוג כלבי קמטים סיניים (אני לא מכיר את הזן הספציפי) שהחלו לגרום לצחנה נוראית בבנין עד להתבצרות הדיירים בדירותיהם לאור חוסר האפשרות לפתיחת חלונות הדירות ! עקב חדירת הצחנה הנוראית וקרציות ופשפשים לתוך הדירות ! נסו לדמיין את ההרגשה של לתלות כביסה ועוד בטרם היא הספיקה להתייבש היא מדיפה צחנה נוראית של בשר מקולקל ! או לחילופין לפתוח את החלון (האישי שלי) בקומה השלישית ולמצוא קרציות ופשפשים הנוחתים להם על אדן החלון ומקפצים לתוך החדר ! לכלבים המדוברים ישנם קפלים גדולים בעור בהם מתחבאים כל מיני טפילים ומחלות, יש לכלבה פצעים פתוחים גדולים בעור, הבולטים לעין, ואינם מגלידים מזה מס´ חודשים. אין בכוונתי להלאות אותכם בכל השתלשות המקרה, אולם המצב הקטסטרופלי הגיע לכדי מצב שהדיירים הפסיקו את תשלומי ועד הבית והבניין כולו מוזנח מסריח ומגעיל, בדיוק כמו הדיירים שלו. חשוב לציין שבבנין כלבים נוספים שלדיירים אין כל סייג כלפיהם וככל אדם ממוצע דיירי הבניין מחבבים חיות מחמד, ובעבר אף גידלתי בעצמי כלב בדירתי. וכאן נדרשת עזרתכם, בשעה טובה ומוצלחת לטענת בעל ההכלבים מזה מס´ שבועות הוא מחפש בית חם לכלבתו (הנקבה, שלטענתו היא הגורם לבעיות) אולם ללא הועיל. הוא טוען שארגוני צער בעלי החיים אינם מוכנים לקלוט את הכלבה לאור מצבה (צחנה, פעצים פתוחים) לאור האפשרות שהם לא יצליחו למצוא לה בית חם, מה עלינו לעשות ? האם מישהו מכיר ארגון/בית פתוח או כל מוסד כזה או אחר שמוכן לקלוט כלבה חולה ? מקוה לסיועכם הטוב, תודתי נתונה מראש אלון