בקשת סליחה (או אירוביתון 2006)

בקשת סליחה (או אירוביתון 2006)

כל שנה אני נשבע שדי. אני בפסטיבלים האילו לא משתתף יותר. אבל הנה, הגיעו הפירסומים, דיגדג לי בישבן, וסחבתי איתי לשם עוד 8 מתאמנים. לא ניתן להאמין כמה גרוע זה יכול להיות, עד שזה התחיל. יותר מדי פעמים שאלתי את עצמי מה אני עושה שם. יותר משהיו שם מדריכים עם שיעור קומה היו דיג'יים חובבנים, מטלטלי כרס ומעודדי קייטנות. התאכזבתי. התאכזבתי מהקשקשת, מהמוזיקה, מהמסיבה הרדודה, מרמת האופניים. מודה שחשתי אומלל ובשלב מסויים כשהגיע תור הצרחות טירוף של המדריך על הבמה, פרשתי למקלחת. מתנצל בפני המתאמנים שלי שהבטחתי חוויה מדהימה (לקבלת 80 הש"ח גשו לבנק הפועלים סניף 573 מס' חשבון 214141). זה לא ספינינג. רק דומה. באמת.

justme האחת

New member
וואלה?!

בפורום ספינינג דווקא יש תגובות מעולות! טוב נו, על טעם וריח אין מה להתווכח.

Tami661

New member
מייקי../images/Emo24.gif קודם כל... מבינה אותך!

אבל מעבר לכך... לא צריך לקחת את האכזבה מעבר לפרופורציה: נראה לי שברמת הציפיות כן גודל האכזבה ואכן יש ציפיות מאירוע שכזה, אלא שאתה בעצמך, בזמנו... בקומונה (זוכר את הכינוי שהעניק חליל למרתון בוגה?
) הסברת שלאירועים המוניים/ "חגיגתיים" מעין אלה צריך להגיע עם רמת ציפיות מתאימה. אני מניחה שהאכזבה שלך נבעה מהסיבה שחשבת שאתה מגיע לאימון מקצועי פרופר מתוך היכרותך עם הנפשות הפועלות (מאמנות) ומהאי נעימות כלפי אלו ש"סחבת" איתך - אם זה כך, אז פשוט תזכור ל"נפשות הפועלות" את מה שקדם לאירוע והמתאמנים החברים שלך? יסלחו... תקדיש להם אימון "חוויה מתקנת" (או אפילו "סתם" אימון?
) ותהפכו את הזכרון להומוריסטי. דבר נוסף, טבעי הוא שיהיו כאלו שיהנו מאירוע רב משתתפים בסדר גודל כזה ואחרים לעומתם שיתאכזבו, כך זה היה וכך יהיה תמיד (ההפנינג במועדון וגה, האירוע בעזריאלי, על הספינה בכינרת וכו') ויש לכך מספר סיבות: 1. האחד רואה זאת מצד של מדריך/מקצוען - האחר מצד של מתאמן שבא "לעשות שמח" 2. האחד התמקם בקירבת הבמה ו/או מיקום אסטרטגי דומה - והאחר נדחק ל"חור" נטול חמצן, מרוחק, מנותק מחברים 3. האחד קיבל אופניים מתוחזקים ובאיכות מעולה - האחר נתקע עם איזה אופניים מקרטעים שיוציאו אותו עם כאבי קרסול בתום האירוע 4. האחד שילם 80 ש"ח - האחר שילם ב..."קומבינה"
בקיצור, אני לא שוללת הפנינגים אבל לא בתדירות גבוהה ועדיין העדיפות שלי ניתנת ל"ביקורי דיווש קבוצתיים" במסגרת אימון שגרתי רגיל, ככה אני מרוויחה גם אימון מקצועי וגם הפנינג (תבוא ביום שלישי... תבין
) - תחמנית הא?
ו... אל תיקח ל
- למתאמנים שלך הבטחת לא פעם וקיימת...
, זכור לי לא מזמן.

snaiberg

New member
תלוי בציפיות

אני מתפלא שציפית מארוע כזה המוני שיהיה מקצועי זה אירוע של כיף וזה הכול צריך לקחת בפרופורציה

אנ'לא ציפיתי

שיהיה מערך מסודר של אימון. באמת שלא. הרגשתי קצת מפגר באווירת ה"תנו לי א'!" וה"כיפק ליודה!! כיפק לשמשון!!" וכיוב'. ספינינג זו דרך חיים, זה ענף ספורט, ומה שהיה שם אתמול, סליחה על הביטוי, מבזה את הענף שאנחנו עוסקים בו. התפלאתי לראות את ברק צור (טי-שרט לבנה רק מחריפה את עודפי השומן) מתיישר לפי הרף הנמוך. האירוע נפתח בקטע מרגש ושנוק מבכי לזכרו של גולן שלמון ז"ל, והפך למסיבת כיתה י' וכיפאק היי. יש לי הרגשה שדיוויד רודריגז למשל היה עושה את זה אחרת, אבל תקנו אותי אם אני טועה.

P u s s i c a t

New member
כמי שהיתה בלא מעט הפנינגים בעבר

גם אירוע המוני יכול להיות מקצועי אמנם לא כמו דיווש סטנדרטי, כי בכל זאת - יש את הקטע של הפאן. אבל, אתה לא זוכר לדוגמא את החרמון? עכשיו הייתי חוזרת לדיווש ההוא

gin11

New member
גם אני - אפשר ?!

מלאן זמן לא הייתי כאן . הכל נפלא אצלי . ובכן , לפני הכל , יאיר ... אני יודעת שאני אקבל את התמורה המלאה שלי חזרה ... הלא אני "רשות הגבייה" שלך !
כמובן , שבגבייה הבאה ינוכה משכרך סך של 160 ש"ח + מע"מ , תוספת עלבון ואכזבה , תוספת של רכישת חולצה( לא סיפרתי לך ) תוספת של עוד מכונת כביסה .... וכו' . ולענייניו , אכתוב קצת באריכות ... הרבה זמן לא כתבתי וכנראה מתגעגעת לכתיבה . אז ככה , הלחץ של השתתפות באירוביתון החל ביום שישי לפנות ערב , כשאני אחרי אימון מצויין , ליבי מתרונן , הסירים על האש ... הבית שקט ... ואז טלפון ראשון : " איך זה שאת לא באה ?! " , " יהיה כיף " ...." ספינרית כמוך מוותרת ?" .. אלוהים איזה לחץ . קיבלתי דפיקות לב מהירות ... אני מפסידה ?!?!?! לאחר עוד טלפון , ישיבה דחופה בבית המשפחה . על השולחן מושיקו ואני ... סוף פסוק הוחלט : " הולכים " . מיד התחיל הרישום המקוון לאתר .. פרידה מ 160 ש"ח ( מחיר של מכנס נייק ..
) ... חדורי מוטיבציה ואנרגייה ... אנחנו "על המפה" ! שבת בבוקר - אימון ראשון ... לא מוותרים לעולם על "עונג השבת " . יאיר הבטיח לי אימון רגוע .... אז מה אצלך לא רגוע ?!?!?
אחר הצהריים הגיע ... , לפנות ערב , התארגנות .. בגדים לתפארת .. כיאה לספינרים רציניים ... המקום - אולם ספורט "מחודש"( אבוי .. מה היה שם קודם. אולם מלא אופניים ... וואווו .. הולך להיות מ-ד-ה-י-ם ! איזה יופי שיאיר לא וויתר לנו . לא אלאה אתכם בעובדה , ששמי נשמט מהרשימה ... בסוף הסתדר . הקבוצה שלנו שובצה בשורה אחרונה , יציע , מזל שלא מאחורי הפרגוד ... ממש "אאוט-סיידרים " . לא נורא , חברייא , לא תיפול רוחינו ... קדימה.. אני מעודדת אותם . ים של מתאמנים , כולם ספינרים , אכן חוויה מובטחת . עוד לפני ההתחלה כולם כבר בדיווש ... אדרנלין ... ואני- לא יודעת למה , משהו השתבש אצלי ... לא באטרף , כמו שרגילה להיות באירועים מיוחדים ... התחלה מרגשת לזכרו של גולן שלמון ... חונקת .. נוגעת . ולאחריה , מעבר חד כמתבקש להפנינג ... א-ל-ו-ה-י-ם ! מה עשיתי שם ?!?!?! לא הבנו את ההוראות , לא ראינו .. בקושי שמענו .. ואת מה ששמענו , שמענו פעמיים ( אלין המיתולוגית.... ) אייה התיאום בין המדריכים?!?!? הייה מולינו מסך שעליו מסלול רכיבה .. אהבתי ... הרגשתי חלק מהנוף , שכן חלק מהמסיבה לא הייתי . אז מה אגיד לכם ?! יכול להיות שכך צריכים להיראות מסיבות .
ייתכן , שכך צריך להיות אירוע ענק .
הייתה רכיבה נכונה של המדריכים .
בילינו ערב אחד של החבורה המופלאה ...
ראיתי טיפוסים נוספים של מדריכים .. שונים , משונים . אבל אני- לא אשתתף יותר באירועים שכאלה . אני מעדיפה את המרתון שלנו .. 45 רוכבים , מורעלים ... אווירה מקצועית ואינטימית .. שיהיה לכם אחלה של שבוע

אגב

שמת לב שכל השורות הקדמיות שוריינו למתאמני המועדונים של המדריכים על הבמה..? כולנו ככה נדחקנו לשורות האחרונות, ובעצם כמעט כל מי שנרשם בבודדת... יש לי עוד הרבה מה לאמר, רק לא נעים לי לקטול ככה אירוע שכזה.

Gspin

New member
נעים מאוד

קטול כאוות נפשך! חופש הביטוי גובר על החופש לאכול חרא!

OFIRRהאחת

New member
תמשיך.. מייקי אתה בשוונג

אני אומרת מה שיש לך תוציא זה דווקא נשמע מעניין...

INeedVacation

New member
יכולתי להזמין אותך לאימון שלי

בשעה קצת יותר מוקדמת, ללא אוירת מסיבה, אבל עם אופנים מתוחזקים כיאות, מערכת מזגן ותאורה שממש אין מה להתביש בה. וגם היית חוסך כסף... מזל שאני מדריך בשעה הזו, אחרת גם אני הייתי נופל. לא נורא מייקי ויפי, טעמתם חוויתם, סימנתם V.

gin11

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo4.gifעכשיו אני מבינה .!!!

ברישום בחוץ שאלו : " מוזמנים ?" עניתי להם כן , אני מוזמנת על חשבון הישראכארד שלי .. לא ממש הבנתי.. ועכשיו התובנה . אתה יודע , ראוי להערצה אותו מדריך כל על כך ש"צבע" את השורות הראשונות בלבושם הצהוב של מתאמניו , הביא איתו חצי מועדון ! מועדון מעריצים .. יפה לו מאוד !!! אכן , ההערצה שהוא זכה לה - מצאה חן בעיניי, באמת . בהנפת יד .. הם שאגו , ובהנפת יד שנייה - שרקו ... בתנועת הרגל ימינה ... צרחו וכו' . הם באמת מעריצים אותו ... הוא עושה בהם כרוחו .. הם שלו!!!! יש לציין בחיוב , שהמדריכים באו בראש של לתת לקהל שואו , ועשו זאת ! הם אהבו את הקהל . ייתכן , שאלה שהיו בהתחלה אהבו יותר . לא יודעת להגיד . בכל אופן , מאחור ... שם ביציע ... הרחק מההמון הסוער היו גם אופניים ... שונות .. שלי למשל , אדומות דהויות , היישר מ" מוזיאון -האופניים "... להיט הסטרי
...ולפנינו אותם צהובות נוצצות ... "לימון" ...ממש מרצדס נראו . בכל אופן , על אף ולמרות נשרפו 1100 קלוריות ... ( כמה לך , מבריזן?!?!?!

יש לי רעיון

שילכו להיות מנצחים על תזמורת או מרקידים באומן 17. אנחנו מדברים על לעשות כושר עם אביזר סטטי מתוחכם ומוזיקה, ולא הפעלה של צוות ביטול ישרוטלי. זה לא עושה עלי רושם כהוא זה, בעיקר כשזה הדבר המרכזי באג'נדה שלהם. גם גולן שלמון רקד, גם הוא קפץ, גם הוא שר, אבל בעיקר העביר משהו, ואתמול קיבלנו *** .

Tami661

New member
../images/Emo24.gifואם את אומרת... זה כבר הרבה

הרבה מעבר ל"דרשני"
אבל אני במקומך לא הייתי מוותרת למייקי... לא... לא בשביל לסכסך חלילה
... אבל בואי נאמר שהייתי מפעילה "כוח סביר" כדי שיפצה אותך באיזה אימון חוויה מתקנת

gin11

New member
בוקר ../images/Emo24.gif....

מה קורה ?! מזל , שאני מקבלת "פיצוי" שלוש פעמים בשבוע ...
ולעיתים , אפילו 4. המרתון הזה חיזק בי את ההבנה , שאני מחפשת דברים אחרים , ריגושים אחרים , חוויות אחרות ... פעם חשבתי שלדווש באולם ע-נ-ק- יהיה נפלא ...עם 300 "מטורפים" ... עם קבוצה כל כך ענקית שמחבר אותה לפחות ענין אחד ... האהבה לספינינג . ולדאבוני , אני לא מתאימה לכך .. על אף שחובבת מסיבות אנוכי , אני לא רוצה להיות בשוליים , כי הורגלתי להיות במרכז , אוהבת את הקשר האישי, ונותנת גם כן ... אני אוהבת להרגיש ב"בית" . מה שכן , אם אי פעם אשתתף בהפנינג מהסוג הזה - אביא איתי את כ-ל הקבוצה שלנו ...

KESSEM10

New member
מאיה מורדוך ושמעון בכר - באירוביתון

אני חוויתי משהו אחר לגמרי - בשעה 12:45 עד 13:45. וחבל שלא בחרתם להגיע לאירוביתון עצמו. השיעור התנהל במקצועיות והדגש היה על משימות קצרות, משימות בינוניות ומשימות ארוכות. המדריכים דיברו בגובה העיניים ומנקודת מבט של מדריכים אל...מדריכים. שיעור משולב בעבודה והמחשה בשילוב הסברים וטיפים. אפילו חילקו דף עם דגשים על השיעור. קבוצה אינטימית בעלי מודעות וחשיבות. לא היה וואו מסיבתי, היתה איכות. השיעור של האירוביתון שלי היה זה - וזה אומר הכל.

gin11

New member
../images/Emo45.gifאותם אהבתי!!!!

לא רציתי להזכיר שמות .

נכון מאוד...

גם אני הייתי בשיעור של שמעון ומאיה על משימות קצרות וארוכות וממש נהניתי.

shiri 80

New member
קבל המלצה

רחלי בכר אחראית על האירוע , השיוו קהאירגון והכל בפעם הראשונה ולא האחרונה שנתקלתי באישה הזו היא טרחה רבות כדי שהאירוע שלה , דאז בגבעתיים , יצליח . חושבני שאם תפנה נקודות ענייניות אליה תקבל תגובה הולמת ואולי תצליח ולו במעט לסייע בהצלחת האירוע בפעם הבאה . אם אתה צריך את המייל שלה אשמח להעביר לך אותו בכיף למען הסר ספק אין לי ולא היה לי כל קשר לאירוביתון.

רחלי אגב בחורה מקסימה

טיפלה יפה במתאמנות שלי שבאו וההרשמה שלהן לא נקטה. היא ממש ממש בסדר.

למעלה