בקשת עזרה אנונימית

skyline10

New member
בקשת עזרה אנונימית

בכל זמן הניקין שלי[ כימעט 5 חד] לא היתי בקשר עם גרושתי, בשבועות האחרונים היא הגיעה אלי יותר מהרגיל,, הבנתי שהיא מנסה לחדש קשר ודרך הילדים היא מגיעה אלי ריגשית,, סיפרתי במרכז יום על התהליך הניבנה ואז אמרו לי הצוות שעם אני מחדש קשר איתה אין לי מה לחפש בטיפול,מיותר לציין שהיא לא מכורה [ לסמים] למרות שיש לה היתמכרות למכורים...[לי] אז למזלי אני גר בדימונה ועם הרצה אף אחד לא ידע על זה,, [ ופה הבעיה שלי] להחביא סוד וקומבינה זה מתכון של נפילה אצלי.. מה אני עושה? עוזב? לא בא בחשבון שלי כי אני חייב את זה לעצמי[ פעם אחת לסיים מטרה שהצבתי לעצמי] ולשינוי בחיים. או ממשיך בשקר ומיתפוצץ בתוך עצמי,, אני לא יודע עם אני אוהב אותה אבל אני יודע שאני רוצה לחדש קשר איתה כי היא אם ילדיי,, אני מיתפלל להגיע להחלטה שלמה עם המצב שלי,, שבת מבורכת לכולם

היי סקייליין../images/Emo140.gifאוהבים../images/Emo24.gif

כרגיל - אני יכולה לדבר רק מהמקום שלי והנסיון שלי. אני כבר שמונה חודשים במרכז יום וידעתי לא מעט עליות וירידות במקום. אחת הירידות הקשות ביותר בחוויתי היא כשהסתרתי, כששמרתי "קומבינה". כמו שכתבת ואני מסכימה עם זה, זה מתכון בדוק של תהליך מעידה ולא כדאי להשאיר שום דבר בבטן. בדרך שלי שיתפתי את הקבוצה, את העובדת הסוציאלית, את כל מי שהיה אפשר לשתף, איך אומרת התכנית - כוח גדול ממני.... עוזב? זה הכי קל, לא? בזה הייתי אלופה פעם, בחיים הקודמים שלי
מתי שלא בא לי על משהו שהתנהל לא בדרך שלי, קמתי ועזבתי, סגרתי את הדלת והמשכתי הלאה בהרגשה ואמונה שאני צודקת, שאף אחד לא מבין אותי באמת, שאף אחד לא יודע יותר טוב ממני... מכורה על מלא
היום אני יודעת שאני רוצה לחיות, לחיות! לא לשרוד!!! בשביל זה, ברור לי שאני זקוקה למרכז יום, גם בכדי לסיים פעם ראשונה בחיים משהו שהתחלתי בו ולא תמיד מוצא חן בעיני, ויותר חשוב מזה, כי ברור לי שאין לי דרך אחרת.
לנו. אוהבים

skyline10

New member
לבוחרת

תודה על הברכה ועל החיזוק מימך,, למרות שהרבה זמן לא כתבתי פה ולא ניכנסתי לאתר אני מרגיש שליפני שאת כותבת מילה את קוראת אותה מהדף.. את כל הזמן חוזרת על אותן מילים ומישפטים,, כמו מכונה משומנת, [ במחשבה] אבל השאלה עם את מרגישה ככה? אך אומרת התוכנית,,, כוח גדול מימני... די כבר, קשה לדבר עם מכונה,, תעזבי את הספר לשניה אחת, כייף לקרוא אותך, למדתי שבימקום לדבר איתך אפשר לקרוא מהספר.. אני במצב לא הכי טוב ומיצטער עם ניכנסתי בך בלי רחמים. המצב אצלי הוא ליפני החלטה מאוד גורלית בחיי, עזיבה או פרידה מאם ילדיי, חיים או שימוש, ואני נישאר מעורבב. רק להיום, אחד השינויים העמוקים ביותר בחיינו הוא בתחום היחסים הבינאישיים.

נעממי5

New member
ובעברית פשוטה../images/Emo7.gif

עם כל הצער בלב, והכאב על "אם ילדייך", לך תחפש את החיים שלך! ובלי חרטות, קודם כל תציל את החיים שלך לפני שאתה חושב על האחרים. ילדים צריכים אבא בחיים ולא אבא בארון חלילה! אז יאללה חביבי, תשאר במרכז יום!!! שם יודעים יותר טוב ממני וממך! זה בלי ספר
ובעברית פשוטה.

skyline10

New member
לנעממי5 היקרה

תודה על התשובה הקצרה והנכונה[ לדעת הרבה] אבל אני מאוד מיצטער שבטח עישנת הרבה סיגריות כשרשמת לי את המסר,,, היית עצבנית ? ביגללי? או ביגלל שזו חברה שלך מהמרכז יום? יחי החברותא וזה אחלה,,, אבל למה עצבים? ולמה בלי סבלנות? הכוונה שלי היתה טובה לגבי ההערות שלי , ולא כדי להעליב,, והאמת גם ההרגשה שלי על הפנים, אבל אני מאמין ביכולות שלי ליבחור את הנכון לי,, תודה בכל אופן לכל מי שרצה לעזור ,, שבוע מוצלח יותר ונקי מסמים ומתפוסים,, רק להיום. לכל המכורים.

נעממי5

New member
skyline תמשיך לבוא, יקרו לך דברים טובים../images/Emo140.gif

אגב, מי אמר לך שעניתי בעצבים? ממש לא!!! לא אהבת את התשובה של חברתי, תשובה אוהבת ועיניינית, אז כתבתי לך עם מאחלת ולא עם עט.....

skyline10

New member
תודה לנעממי

שתעברי בדימונה אני מרשה לך לבוא להכיר בחור טוב,, שנולד ליד האטום............................ ותודה גם לך על היחס המלבב

../images/Emo51.gif סקייליין, אחלה מחמאה קיבלתי../images/Emo45.gif

כשהגעתי לתכנית והיכרתי באמת את דרך אן איי, חיבקו אותי ואמרו לי "תמשיכי לבוא, יקרו לך דברים טובים" עכשיו, אני יודעת שלא סתם הבטיחו לי.. הדברים באמת קורים
אותו כוח גדול ממני הסתבר ככוח אמיתי, כזה שאפשר לשאוב ממנו עוד ועוד, חום ואהבה, חיזוקים ועידוד, חיבוקים ואוזן קשבת.. קיצר, כל מה שאני צריכה כדי להמשיך לחיות, צריכה - לא רוצה
כתבת: רק להיום, אחד השינויים העמוקים ביותר בחיינו הוא בתחום היחסים הבינאישיים. ואני אומרת, לפני שאני הולכת ליחסים הבין אישיים, אולי, רק אולי כדאי לי לבחון את היחסים שלי עם עצמי נשמה.. כי קודם אני ואח"כ כולם. מאחלת גם לך את כל הטוב שבעולם ידידי, ובעיקר שאלוהים ינחה אותך לדעת את רצונו עבורך, ולקבל את הכוח לבצע. (גם זה מהתכנית
, וזה עובד על מלא.) שבוע טוב לכולנו אוהבים

שטול1

New member
סקיי ליין יקר ../images/Emo24.gif

הדבר הראשון שלמדתי בתכנית הוא שאני לא יכול לבד. היה קשה להתרגל לזה אחרי שנים שלא הקשבתי לאף אחד חוץ מהראש החולה שלי . אבל, אחרי שהתרגלתי לשמוע גם אחרים ולפעמים לנסות את הדרך שהם מציעים . פתאום שמתי לב שאיכות החיים שלי השתפרה. האנשים שכותבים כאן ובאתרים דומים אחרים למדו דבר או שניים על נקיון מנסיונם האישי ומהספרות המגוונת של אנ.אי. מנסיוני למדתי שלא משנה מאיפה חבר מביא לך את התשובה שאתה צריך . אלא התשובה עצמה היא הרלוונטית. ולא נותר לי אלא להצטרף לשיקול דעתם הנבון של חברי המלומדים . כי מנסיון אישי למדתי שלא רצוי להקשיב לראש החולה שלי אלא לקולו הצלול של אולוהים אוהב שמדבר דרך אנשים . אוהבים שטול

סקיי ליין זה קו - הרקיע , נכון ?

ת'אמת סקייליין לא רציתי להגיב שמתי לב לתגובות הציניות שלך ואני קצת מבין אותך אז בחרתי בכל זאת,להזדהות איתך. [התכוננתי גם לנוגדן ארס, על כל מקרה שלא יבוא..] סתם,תנסה לקרוא שוב את כל השרשור,אנחנו איתך,לא נגדך. כי אני,בדיוק כמוך... מכור,מחלים. לא תמיד כשאני מבקש עזרה,אני באמת רוצה אותה. לפעמים אני זקוק רק לאישור חלקי קטן מהסביבה, לעשות את מה שאני רוצה ויודע בוודאות שזה לא נכון עבורי. כשאני מנסה לשכנע אחרים בצדקת דרכי,אני בעצם משכנע את עצמי. כשאומרים לי מה לעשות בחיי הפרטיים, אני מתנגד -מתמרד- מתנגח - ומשליך. אני מסתייג מהתוכנית ומהאימרות שלה,כשאני בוחר ללכת עם המחלה שלי יד ביד והכי הכי , אני לא בנאדם רע,אני בנאדם שרע לו.. המלצה: תיקח את עצמך לפגישה של אחד עם אחד ,תנסה להזמין את אלוהים גם, בהחלמה טובים השלושה מן השניים תעשה מאזן של רווח והפסד מה יש לך להרוויח מהמהלך הזה , ומה יש לך להפסיד. תעשה סיכום ותחליט. מה שלא תבחר, אתה תצטרך לחיות עם התוצאות של ההחלטה שלך. כמובן שזה ישפיע לטוב ולרע עליך,על ילדיך,על גרושתך,על בני משפחתיך,על הסביבה הקרובה שלך,ואפילו על דימונה,והחברה הישראלית בכלל.. לטוב,ולרע... אני עושה זאת לעיתים קרובות,כשאני מגיע לצמתים בהחלמה כמו זה שאתה נמצא בו תודה לאל שגם כשעשיתי בחירות לא נכונות,ועשיתי כאלה. נשארתי נקי.......... כי אף פעם לא הייתי לבד לא בבחירות,ולא בהתמודדות עם התוצאות. לפעמים סתם בא לי לחזור להשתמש, אז אני מייצר לעצמי עולם שחור ואפל, אבל זה רק אני. בגלל זה יש את קו הרקיע, שנגמר איפושיהו ויש את השמיים הם הגבול... אינסופי. עכשיו זה הזמן לבחור לתקוף בחזרה, או פשוט להתנצל ולקחת אחריות. אוהבים אותך

למעלה