בקשת עזרה בויזת עבודה,

yechielc

New member
בקשת עזרה בויזת עבודה,

יש לי מעסיק שמוכן לתת לי מכתב מהחברה שלו שהוא זקוק לי לעבודה בקנדה. אני רוצה להיות שמה עד אמצע אוגוסט השנה. למי אני יכול לפנות בעזרה בנושא, המעסיק מוכן לחתום על כל מה שצריך אבל אין לו זמן להתעסק בנושא כרגע. תודה מראש

t o r o n t o

New member
He needs to file a request from HR

The employer asks for it in Canada it takes more than a month The employer has to fill the forms and submit to HRSDC in Canada you should apply for a work permit in the embassy in Tel Aviv Go to the police in Israel and ask for a honesty certificate - in takes around 3 weeks Do everything in parallel http://www.cic.gc.ca/EnGlish/work/index.html for me the entire process took about 5 weeks with the same situation

gilad_no

New member
לא צריך תעודת יושר לאישור עבודה

אבל כמו שאמרו: המעסיק צריך לקבל אישור דרך HRSDC ואם אתה מגיש לקוויבק, צריך גם לקבל מהם אישור נוסף. לאחר מכן, מגישים בקשה לאישור עבודה. התהליך הוא דיי מהיר ואמור לקחת מספר שבועות ספורים.

אתה רוצה להגיע על ויזת עבודה או על PR?

אם זה בPR, אז חוץ מהמכתב למעסיק אין מה לעשות בנוגע לתהליך. אם זה על ויזת עבודה, יש שלבים בתהליך שרק המעסיק יכול לבצע מול הרשויות. בכל מקרה, אם אתה צריך סיוע בתהליך, יש אנשים שבתשלום יעשו בשבילך את הניירת ועבודת הרגליים.

למעלה