בקשת עזרה בחיפוש ספר

orendx

New member
בקשת עזרה בחיפוש ספר

שלום רב אני מחפש דרך להזמין מספר ספרים באנגלית ואני ניסיתי דרך רוב חנויות הספרים הישראליות הקיימות ברשת והם אמרו לי שלא נהוג לייבא ספרים מחול , רציתי לדעת אם יש אופצייה להזמין מאתר ישראלי ולא מאתרים בחול (שיש שם את הספרים שאני מחפש , פשוט הבעייה זה עלויות משלוח ) , אני אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה רבה

Guy K

New member
אולי כדאי לנסות מחוץ לרשת?

אולי אתרים ישראלים לא יזמינו ספר וחנות ספרים רגילה כן? אני לא ממש מתמצא בעניין אבל שווה לבדוק.

Arana

Active member
מנהל
ב"סטימצקי" וב"סיפרי"

יכולים לייבא ספרים מחו"ל לפי הזמנה. כדאי לבדוק בחנות הקרובה למקום מגוריך. אם איני טועה, זה תלוי באם הספר הזה נמכר בדרך כלל בחנות או לא, אבל לשאול תמיד אפשר, נכון? אולי תוכל להתעלק על קרוב-משפחה בחו"ל? אפשר לשלוח אליו את הספרים והוא ישלח אליך, וכך זה ייצא הרבה יותר זול. מישהו פעם אמר לי שיש חנות וירטואלית בשם mustop, שמאפשרת להזמין כל סחורה מחו"ל ורק משמשת כמתווכת. אני לא יכולה להמליץ עליה, כי מעולם לא ניסיתי אותה, ולכן גם אין לי את כתובת האתר שלה, אבל אתה מוזמן לנסות (ולדווח אם זה מוצלח או לא).

orendx

New member
טוב תודה רבה על כל העזרה

תודה רבה על כל העזרה אני מאוד מעריך את זה , אני פניתי לאתר סטימצקי ברשת ואמרו לי שאי אפשר להביא את זה דרכם , לגבי קרוב מחול אין לי מישהו כרגע . אם מישהו מכיר אפשרות אני אשמח לדעת.

למעלה