בקשת עזרה בנוגע לשירים

בקשת עזרה בנוגע לשירים

אני מחפשת שירים עבריים שיש בהם את המילה אהבה - וגם כל המשתמע מהם : אוהב, אוהבת , אהבתיה וכו ´...
צריכה רק את שם השיר ואת השורה שבה זה מופיע . אין צורך לפרט את כל השיר . בתודה שבלולנית - נתי

דפי26

New member
שירים...

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא-זהבה בן
הוא אוהב אותה והיא אותו,זה נחמד זה נחמד..-חברים של נטשה
אהבתיה-שלמה ארצי
אבל האהבה שלי היא לא ההאבה שלו-יצחק קלפטר
אני אוהב אותה בגלל שאני אוהב אותי-חברים שלי נטשה

Hadar p

New member
טוב אני אנסה לנבור בזכרון../images/Emo23.gif

וחבל שרוברט לא זמין כי הוא ממש מצוין בשירים...
"הוא אוהב אותה והיא אותו זה נחמד זה נחמד זה נחמד...."
"אוהבת לא אוהבת....."
"אז מה שווה כל סיפור האהבה הזה..."
"קוסם שולף שפן כמו אסטרונאוט אבוד בחלל...אוהב אותך אוהב אותך אוהב אותך..."
"אומרים אהבה יש בעולם...מה זאת אהבה?"
"אוהבת אותך...עוזבת אותך" רגע אני צריכה עוד להזכר....

גלי ב

New member
עוד כמה שירים על אהבה

-"אני אוהב שוקולד..ועוגות גבינה..וארטיק וסוכריות ותות גינה" הכבש ה-16.
"אהובתי..." - משינה
"אהבה היא כמו אגם שקט - מקלט בסערה.."- מתי כספי (עמק הנהר האדום)
"ואהבנו..אהבנו..כמו שלא נאהב עוד לעולם.." - אביב גפן.." בטוח שאני אזכר בעוד..אבל אח"כ...

omha

New member
שיר החופה שלנו...

בלילות של ירח מלא / ערן צור "יש לנו אהבה, היית מאמינה?..."

אוסנת123

New member
עוד כמה שירי אהבה

"אהובתי" של אהוד בנאי "מלנכוליה אהובתי" של חמי רודנר "אני אוהב אותך" של היי פייב (אני חושבת שהיה כזה דבר) "עוד לא דיברנו כלום על אהבה" של מתי כספי יש שיר שכתב אהוד מנור (חדש יחסית) שנקרא הבטחה או משהו כזה ואני לא מצליחה להיזכר מי שר אותו אבל אני אצטט ואני מקווה שמישהו יעזור: "ואני מוכן לומר את המילים המחייבות, מוכן שוב לצטט את המילים המכאיבות, רוצה להשאר לצידך, איתך הלב תמיד נפתח ועולה צירוף מילים שכבר נשכח, אני אוהב אותך..." (וסליחה לאהוד מנור אם טעיתי במילים) אני אנסה להמשיך ולהיזכר בעוד כמה. תמיד אתה בטוח שכל השירים הם על אהבה וכמנסים להיזכר בכאלה - לא עולה כלום לראש....

אוסנת123

New member
עוד הרבה שירים...../images/Emo79.gif

חקרתי ותראו מה מצאתי!!! - "רק אהבה" - דוד דאור - בטי בטי בם אוהבת את כולם, אוהבת לבדה, אוהדת אבודה - אריאל זילבר - "רנה" של אריאל הורוביץ - הייתי בסרט אמריקאי והתאהבתי בשחקנית... - "רק בשביל לקבל חיבוק" של איגי וקסמן וחמי רודנר "אתה לא אוהב אותי יותר..." ויש בעוד כמה מקומות בשיר - "רומיאו" של יהודית תמיר - "פחות חולמת אהבה הרבה יותר נקשרת" - "אחכה לך בשדות" של משינה - תאהבי אותי פעם אחת, תאהבי אותי פעם שנייה..." - "רוב הזמן את אישתי" של שלמה ארצי - "שוב ידנו בחושך גיששו לאהוב..." - "זמר 3 התשובות" של זהבה בן - "כי את זה אהובי לא אוכל, בשביל זה לא יהיה לי כח" - "סוף לאהבה" של אביב גפן אני אשמח לעדכן אם יהיה עוד.

אוסנת123

New member
וקצת יהודה פוליקר

- "הילד שבך" - "ויש עוד אהבה שאתה לא אהבת" - "דברים שרציתי לומר" - והיה לנו רע ואהבתי אותך לא פחות - "פנים אל מול פנים" - אהבנו פעם באמת ובתמים, אהבנו כמו שילדים יודעים" ועוד אחד שאני לא זוכרת את שמו - "לא האהבה לא תציל אותי..."

יש ספר של קוטנר "אהבה בת 50"

שבו יש הרבה שירי אהבה מכל שנות המדינה. ועוד - "אל תשאלי אם אני אוהב" של דיוויד ברוזה

fila

New member
ועוד כמה:../images/Emo23.gif

שלמה ארצי/ כנסיית השכל: " מה את מבינה..." - "לעיתים את לא קולטת שרק אותך אני אוהב ובלעדייך אני כמו סהרורי..." אייל גולן: "יפה שלי" - " את כל מילות האהבה אקשור בסרט......" מיקי גבריאלוב: " מחכה לי שאחזור: " את יפה שלי ואני אוהב אותך.... דרך לא דרך אלך איתך ועד הסוף נהיה את ואני......" אתניקס: " רק אהבה תנצח" - " כי רק אהבה תנצח את כל הדמעות כשהכאב יחלוף אותך אני אזכור..." נריה חובב: "אהבה כנה" - " אני שר לך את השיר מתוך הנשמה , בדמעות כתבתי לך מילה ועוד מילה, את לא מאמינה שיש עוד אהבה כנה..." אייל גולן: "ואני קורא לך" : "מעל העיר שלנו קול של אלוהים עד שבאתי ומצאתי אותך אהובתי" שלמה ארצי: " גבר הולך לאיבוד" : " יש לו דרכים משונות לומר לך שהוא אוהב..." " יש לו דרכים משונות את אוהבת אותו..." בועז שרעבי: "אצלי הכל בסדר": "אותך אני אוהב ודאי לאורך כל הדרך..." ויש לי עוד מליון......(אני אלופה בשירי אהבה
)

למעלה