בקשת עזרה בנושא תרגום תשובת רופא

תמי ס

New member
בקשת עזרה בנושא תרגום תשובת רופא

אנא, אם יש ביניכן/ם מישהי/ו עם ידע רפואי או הבנה של מונחים רפואיים באנגלית. כתבתי שאלה בפורום אולטראסאונד של starmed בניהולו של ד"ר צלאל ירון. הוא כתב לי בתשובתו שהוא מצרף לי שני מאמרים בנושא... המאמרים הם באנגלית ומלאים כמובן במונחים רפואיים שאין לי צל של מושג מה הם אומרים. האם יש כאן מישהי או מישהו שיכול לעזור לי בעניין?

כתובת הפורום

לכל היכולים לעזור, רצ"ב הכתובת של האתר: www.starmed.co.il בצד שמאל למעלה מופיע קישור לפורומים. תמי, בשניות אלו אני מנסה לקרוא. אם אבין משהו, אשלח לך מייל (וגם אם לא, למען האמת) תודה על כל עזרה אפשרית פילה סגולה

תרגום

היי תמי קראתי את המאמרים ולפי תגובת הרופא והמאמרים יש לי כמה דברים. נראה לי שהמידע הוא דל בנושא ומה שיכול לשפוך קצת אור זה אכן MRI. במאמר של הרופא מחולון אין ממצאים ברורים לגבי אבחון תרום לידתי ובמאמר השני מדובר במפורש על MRI. לא יודעת מה לומר לך מעבר לזה. הרופא שם בפורום ממליץ לך להתיעץ עם הרופא מחולון וזו גם אופציה טובה לדעתי. נקודה נוספת למחשבה. מאמרים שמתפרסמים הם אלה שיש בהם ממצאים מיוחדים. באלה שלא היו ממצאים מעניינים אין עניין והם לא מתפרסמים כך שיתכן שהעובדה שיש מיעוט מאמרים מלמדת על כך שבאמת צריך להתיעץ פנים אל פנים עם אנשים בעלי ניסיון קליני בתחום ולא תאורטי - כי הניסיון התאורטי כנראה לא משהו. אני לא יודעת אם זה עוזר לך או לא אבל אני מקווה שכן. אם יש לך שאלות נוספות, את מוזמנת לשאול ואנסה לעזור לך. מחזיקה לך אצבעות מכל הלב יעל

תמי ס

New member
תודה תודה על העזרה

קיבלתי גם בינתיים תרגום נוסף שמאד הרגיע אותי. אעדכן בהמשך.

למעלה