בקשת עזרה בסיסית

light angel

New member
בקשת עזרה בסיסית ../images/Emo4.gif

קיבלתי היום נגן MP3 של חברת SMART, בעל 512 מגה. קטן, בסיסי ופשוט. אני לא יודעת איך להוסיף אליו שירים מהמחשב...
הגיע אליו דיסק מצורף, הכנסתי את הדיסק למחשב אבל הוא לא תרם בשום דבר ברור לעין. יש לי חלונות 98, וזה כנראה דירש טיפול מיוחד. חיברתי את הUBS למחשב ולנגן, זה התחבר אבל כותב שזה ממתין למשהו. למה? השד יודע. מישהו יודע? מישהו יכול לעזור? אני כבר על סף ייאוש. זה אמור להיות מכשיר פשוט, להמון אנשים יש כזה... תודה רבה מראש.

stardust19

New member
התקנת את הדיסק שמגיע עם הנגן? איזה

גירסא של 98 יש לך? הדריברים של הנגנים לא עובדים עם ווינדוס 98 רגיל אלא רק 98 SE ומעלה

light angel

New member
../images/Emo2.gif

אין לי מושג... איפה כתוב איזו גרסה יש לי? ואם יש לי רגיל, אז מה עושים? לעולם לא אוכל להפעיל את זה?
אוקיי, עכשיו נכנסתי ללחץ.

stardust19

New member
תכנסי ל מחשב שלי, קליק ימני ובכללי

בשורה הראשונה הוא כותב לך את הגרסה של החלונות. וכן אם זה לא SE אז אני מצטער להודיע לך אבל אכלת אותה

light angel

New member
אהההה!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

יש לי SE!!! הו, ברוך השם. ממש הייתי על סף דמעות. טוב, נו, משנרגעתי, איך זה עובד?
(אגב, ממש תודה לכם, חוץ מזה שאתם מטלטלים את המצב הרגשי שלי כאן מהקצה אל הקצה בתוך דקות).

יאיר B

New member
הפעלת הנגן

ב-CD שבא עם המחשב: הכניסי למחשב ויכנסי לכונן. חפשי שם תיקיה בשם driver. בתוך התיקיה צריך להיות קובץ בשם setup. תתקיני אך הקובץ הזה. עברי את המסכים ועשי מה שכתוב בהם (זה יכול להיות שונה ממכשיר למכשיר). אחרי ההתקנה - חברי את הנגן לחיבור USB פנוי, המחשב יזהה את הנגן ככונן נוסף. כנסי ל"המחשב שלי" - שם יופיע כונן נוסף (זה הנגן - הוא קורא לו Removable Disk). לתוך כונן זה תוכלי לגרור שירים באמצעות הפקודה העתק-הדבר מהדיסקשיח שלך או מ-CD.

light angel

New member
זה נשמע נהדר.

אבל כשאני עושה את כל זה, בסופו של דבר לא מופיע לי עוד כונן. מה יכולה להיות הבעיה? אולי למחשב אין מקום, כי נשאר לי בקושי חצי ג'יגה פנוי? אולי יש לי וירוס? אוף עם זה

יאיר B

New member
התקנת את ה-CD שהגיע עם הנגן?

ההתקנה עברה בהצלחה (הוא כותב שההתקנה עברה בהצלחה?)? לאחר ההתקנה תעשי ריסט למחשב. לאחר הריסט חברי את הנגן והוא אמור זהיות מזוהה. אם לא - לכי לחברה / שכן / מישהו שאת מכירה ושיש לו חלונות XP ותחברי את הנגן אליו למחשב ותראי אם שם הוא מזוהה (תמיד יכול להיות שהנגן תקול...). חצי ג'יגה פנוי זה מספיק לדריברים (צריך כמה מגות). וירוס אני לא חושב שיכול לעשות דבר כזה (למרות שבאופן כללי, תמיד כדאי שיהיה על המחשב אנטי וירוס ואנטי רוגולה מעודכנת, ולסרוק פעם בשבוע את המחשב).

light angel

New member
התקנתי. עשיתי. עברתי.

התוכנה הודיעה לי בעליזות ש"ההתקנה בוצעה בהצלחה". אחלה. איתחלתי את המחשב. חיברתי את הנגן. טם טם טם...!! וכלום
שום כונן חדש ושום נעליים. מחר אני באמת אבדוק את זה אצל מישהו אחר. תודה רבה על הטירחה!!

למה כל הסיבוך?

גם אני קיבלתי דיסק וניסיתי להתקין אותו, ללא הצלחה.. אחר כך ביקשתי עזרה ממישהו והוא אמר לי שלא צריך להתקין כלום רק לחבר את האמפי3 למחשב ולהעתיק שירים לכונן הנייד (במקרה שלי דיסק G) וזה עבד יופי טופי, ועד עכשיו אני עובדת ככה, והדיסק שוכב לו במגירה.

zabcde

New member
אצלי אני מחברת אותו והוא לא מופיע

כעוד כונן... מוזר!!

stardust19

New member
ואיזה מערכת הפעלה יש לך? XP עד

כמה שאני זוכר מהשאלות הקודמות שלך ולבחורה הזו יש 98, בכל זאת יש הבדל קצת

matke

New member
אולי תנסי לחבר לUDB אחר?

אולי הציעו את זה כבר אבל אין לי כח לקרוא את כל השרשור

light angel

New member
הUSB עובד דווקא בסדר

הבעיה היא שלא נוצר כונן חדש ב"מחשב שלי".

light angel

New member
ניסיתי...

הדבר הזה נחוש בדעתו לא להיכנע. הוא לא מוכן לקבל שירים, נקודה.

stardust19

New member
ניסית את מה שאמרתי לך- לנקות את

השאריות של התוכנה של הדריברים ואחכ לחזור על ההתקנה מחדש?

light angel

New member
כמה וכמה פעמים.

הוא בשלו, מתעקש שלא בא לו על השירים מהמחשב שלי. נבדוק את זה מחר על מחשב ניטרלי, אולי שם הוא יסכים להיות נחמד.

למעלה