בקשת עזרה בקנית חדר ילדים

בקשת עזרה בקנית חדר ילדים

שלום לכם
אנחנו רוצים לקנות לילדנו (בן 6 וחצי) חדר ילדים קומפלט .. בהתחלה חשבנו על 5 נגרים אבל אז התברר לי שהם לפעמים עושים בעיות ושהשרות שלהם לא משהו והיו מצבים של תביעות משפטיות נגדם .. יש כאן משהו שהזמין חדר ילדים ? המלצות על חנויות באיזור ר"ג (המרכז) רשתות של חדרי ילדים שאתם מכירים
כל עזרה תתקבל בשימחה
תודה

DizzyMissLizzy

New member
או, בדיוק רצית להמליץ לך על...

5 נגרים. לפני שלושה שבועות קיבלתי מהם חדר קומפלט לנערה שלי, ואנחנו מרוצים עד הגג. קיבלנו שרות מעולה. המתקינים בבית היו ממש בסדר (היו שלושה מתקינים, כך שזה קיצר את זמן ההתקנה.) העבודה באיכות גבוהה, ויש תמורה מלאה למחיר הגבוה (יחסית) ששילמנו.

רק לא איינטייקס!

אנחנו קנינו אצלם חדר שינה בעלות של כ-8000 ש"ח, עם תוספת של מגירה למצעים. מהיום הראשון המיטה חרקה בצורה שלא יכולנו לישון לילה שלם. לקח חודשיים וחצי! מאות טלפונים וכמה מכתבים, שבעה ביקורים שבוטלו (על ידם) ביקור אחד של 'טכנאי' שהתקיים אבל הטכנאי טען שצריך להחליף משהו שלא כלול במחיר ששילמנו והלך. בסופו של דבר, רק אחרי חודשיים וחצי כאמור, הגיע טכנאי אחר, היה שתי דקות, סובב שני ברגים, רטן משהו על כך שהיתה בעיה בהתקנה, ופתר את הבעיה (לפחות לחודש האחרון). אני מקווה מאוד שלא נזדקק שוב לשירות שאני מכנה אותו 'הגרוע ביותר במדינה'!!! לא להתקרב אליהם! אגב, חדר ילדים יפהפה קנינו לפני שבועיים ברהיטי עין חרוד, מול הקניון וממש ליד חמישה נגרים.

למעלה