בקשת עזרה בתחום הצגות לבתי ספר

בקשת עזרה בתחום הצגות לבתי ספר

שלום לכולן, מחפשת מישהי שעוסקת בהצגות לבתי ספר עבור לקוח שלי. האם יש מישהי במעגלים או שאתם מכירות מישהי. אם כן אשמח מאוד אם תוכלו להעביר לי את פרטיה [email protected]. רב תודות, ג'וי

../images/Emo140.gifמרשה לעצמי להפוך את זה לפינת פרגון

היום ביקרתי לקוח שלי שבעקבות תהליך שעבר עימי פתח סטודיו ליוגה בחיפה. לצורך זה חיברתי אותו עם דבורה בן נון ממעגל פר"ח שעיצבה לו את הסטודיו ועם מיכל גרי ממעגל חיפה שבונה לו את האתר. במהלך הביקור ביקשתי ממנו לקבל פידבק על ההפניו. וקיבלתי פידבק מצוין. הוא היה מרוצה עד הגג מהעבודות של דבורה ומיכל. וציין בעיקר את היחס הנעים ורמת המקצוענות הגבוהה. ואמר ששתיהן היו הפניות מצוינות. אז ראשית, תודה לכן על עבודה נהדרת. ולכל שאר הנשים, הנה חוות דעת של לקוח מרוצה על דבורה ומיכל שמאפשרת לכן להפנות אותן בלב שקט לכל מי שרלוונטי עבורו. בהצלחה! ולכל הנשים ששלחו לי פרטים של הצגות תודה. אני עדיין אשמח לקבל עוד שמות של אנשים שעושים הצגות בבתי ספר. ושאפשר לדבר איתם. רב תודות, ג'וי

פעילות מדהימה של כדורים פורחים

פעילות מדהימה במיוחד לקייטנות המשלבת מידע היסטורי ומדעי על כדורים פורחים וניסוי הלכה למעשה של בנית הכדורים/ קישוט (בהתאם לגיל) והחלק המרשים והכיפי הפרחת הכדורים פורחים למעלה באויר.... לגובה של 2,000 מטר ויותר והמחיר.... מצחיק

ג'וי המקסימה

נכנסתי ממש החודש לפרוייקטים חדשים יחד עם חברה שעובדת כבר 20 שנה בחינוך הבלתי פורמאלי וממש מצויין. כן אנחנו עובדים בבת"ס עם תוכנית קר"ב, אשמח לבוא לזיכרון לעשות פעילות אצלכם... לכבוד סוף שנה , קייטנה ובכלל! נשיקות

mirya

New member
אבישג, שהייתה חברה במעגל חוצות אלונים.

אעביר לך את פרטיה במייל.

אני ממליצה../images/Emo140.gif

ממליצה לך ליצור קשר עם יעל המלי קוגן במאית ומנהלת מרכז לאומנויות הבמה. שם העסק: "הילת אור " המרכז לאמנויות הבמה. הנה לינק האתר: http://www.hilator.co.il/ הטלפון: 052-8556000 בהצלחה!! נטע לוי, ג'ימבספורט - אירועים של כיף לילדים.

הכל במחול הפקות לבתי-ספר

הי ג'וי! אני עובדת עם בתי-ספר מעל 15 שנים בתחום מופעי סיום. (רחלי פרגו ממעגל מודיעין אמרה לי שדיברה איתך עלי) אני עובדת עם בימאים ו"הכל במחול" נותנים מענה לתחום הריקודים והתלבושות. אזור מרכז ומודיעין זה איזורי העבודה שלנו אשמח אם תפני את הלקוח שלך אלי צריך להזדרז.... בד"כ הפקות נסגרות בינואר-פברואר.. אשמח לעזור! שרון בויוק, מנהלת "הכל במחול" 0544511799

למעלה