בקשת עזרה בתמונות...

shanor

New member
בקשת עזרה בתמונות...

שלום לכל אנשי הפורום, וברכות על הפורום. זו הודעתי הראשונה כאן והיא בעצם בקשרת עזרה. על אחי הקטן (כבר כמעט בן 14) הילד, הוטלה משימה בבית הספר, שהיא שייכת לבית הספר אבל לא במסגרת הלימודים, אלא במסגרת אחרת שבית הספר לוקח בה חלק, ואז כמובן שאני נודבתי לתוך הנושא... הנושא הוא ריאות ירוקות בקרית ביאליק. העבודה עצמה הינה מצגת POWER POINT. לאחר נבירה עמוקה בארכיון של ק.ביאליק העלתי לא הרבה יותר מאשר חרס רב, משמע - יש משהו אבל זה לא מספיק וזה לא זה. שאלתי היא האם מישהו יודע/מכיר על מקום המרכז תצלומים שונים של האיזור, אפילו תצלומים של פעם (בעבר הרחוק והקרוב) והיום.... תמונות של בז"ן חיפה, והמפעלים, תמונות של זיהום אוויר, תמונות של עצים... (פוארה ושכמותיה - לתושבי הקריה), ובנוסף, האם אולי במקרה למישהו יש אוסף תמונות שהוא עצמו צילם של העבר וגם של היום של איזורים היכולים להכנס להגדרה של ריאות ירוקות בקריית ביאליק.... בכל שאלה או הבהרה, אנא פנו אלי בהודעות הפרטיות, או באיסיקיו 107300758. בתודה מראש, יובל.

ציפי א.

New member
שאנור....

אני אנבור קצת אצלי, אולי אמצע משהו, אבל אולי תנסה בבית כץ - תפנה לרוחלה המזכירה או אולי כדאי לשאול בעיריית קריית ביאליק. ואולי אורניהו מהפורום שלנו שהוא צלם נהדר ומשפיע עלינו תמונות יפהפיות למכביר יקרא את הודעתך ואולי יש לו משהו להציע.... ציפי

shanor

New member
מממ...

ציפי, שלום. ראשית תודה, אבל בבית כץ, האמת עוד לא חיפשתי, בעיריה, האנשים הטובים אמרו, לא יכולים לא יודעים עכשיו יום העצמאות, אנחנו יותר מדי עסוקים בשביל פרוייקט זניח וחסר חשיבות של תלמיד בכיתה ח'... וחוץ מזה יום העצמאות מתקרב, אין אפשרות כרגע... אולי אחרי יום העצמאות תבוא, תקבע פגישה עם מי שאחראי על מחלקת תרבות (שכחתי את השם) ואולי אז מי יודע, ננסה להיות נחמדים ולדבר איתך.... לעומת זאת יש מישהי מהארכיון, שאמרה שיש לה הרבה מאוד תמונות... אבל אין לה אותן סרוקות על מחשב... עכשיו האבסורד, אין לה איך להעביר לי אותן למחשב (לסרוק, לצרוב על דיסק או לשלוח לי לאימייל - אין את כל אחד מהדברים בנפרד ובטח שלא את כולם יחד), ובנוסף, כרגע אסור להוציא כלום החוצה... משמע אני לא יכול לקחת אלי ולסרוק את התמונות בעצמי... נו אז בשביל מה כל הרעיון של ארכיון אם אי אפשר לעשות עם זה כלום??? מחר אני אהיה בארכיון נראה מה יש שם ומה בכל זאת אפשר לעשות, ושוב ציפי, תודה. כל דבר שנראה לך שיכול להתאים לרעיון או לנושא, יתקבל בברכה ובתודה. שנאור.

למעלה