דידי אחות של דקסטר
New member
בקשת עזרה דחופה! הצלת חיי חתול בבית החולים
אני ובן זוגי נמצאים בצרה. אני יודעת שזו בקשה חריגה אבל בבקשה...אולי מישהו יכול לעזור.
שנינו אוהבי חיות, שנינו מאכילים חתולי רחוב.
אחד החתולים שנמצא אצלנו מגיל שבועיים, הגיע אלינו לאומנה ולא נמצא לו בית. אנחנו דאגנו לו להכול: חיסונים, סירוס וטיפול רפואי.
בערב ל"ג בעומר מצאנו אותו בחצר חצי מת. פשוט ככה.
מיהרנו לוטרינר שטעה באופן הטיפול ולא איבחן את הבעיה. 3 ימים הוא היה שם באישפוז ומצבו החמיר.
ביום שישי לקחנו אותו בהול לבית דן - ביה"ח הוטרינרי. שם הוא עובר סדרת ניתוחי חרום.
מסתבר שצינורית השתן שלו נקרעה והוא פשוט השתין לתוך הרגל ונגרמה לו רעלת רצינית.
בהתחלה עשו לו ניתוח וחיברו לו קטטר לצד הגוף, כדי לייצב אותו.
היום הוא עבר ניתוח של 4 שעות לאיחוי צינורית השתן. הוא במצב קשה. ריסקו לו את עצמות האגן (שהיו שבורות ככל הנראה ממכה חזקה, ונעלמו לנו חתולים מפינת ההאכלה גם) ככל הנראה לא תהיה לו שליטה על הסוגרים ויכול להיות שיצטרך ניתוח נוסף אם תהיה הצרה של הצינורית, יצטרכו לחבר אותה מחדש.
כרגע הוא מאושפז ויצטרך להיות שם עוד ימים רבים. בין היתר בגלל שיש לו כוויות כימיות מהשתן והוא צריך לעבור הטריית עור. אנחנו מקווים שישרוד את כל זה ושנוכל להמשיך לטפל בו בבית.
העלויות שוברות אותנו ואיננו יכולים לעמוד בזה לבדנו. עלות הטיפול נעה כרגע, ללא ניתוחים נוספים 8000-10000 ש"ח.
כל תרומה מצילה חיים במקרה הזה.
אין כזה דבר 10 שקלים הם חסרי חשיבות, הם חשובים!
אני מקווה שמישהי או מישהו יקרא את זה ויוכל לעזור לנו. העזרה הקטנה שבקטנות חשובה לנו כדי שנוכל לעמוד בתשלומים.
תרומות יכולות להעשות דרכנו, לשלוח לי הודעה או מייל [email protected]
או ישירות לבית החולים בבית דגן.
מצרפת את הפרטים:
ניתן להתקשר ישירות לביה"ח בטלפון 03-9688588 ולציין "עבור פריצי החתול".
ניתן לבצע העברה בנקאית לבנק לאומי מס' 10 סניף 827 חשבון 09360043
לפקודת ביה"ח הוטרינרי האוניברסיטאי "עבור החתול פריצי".
חברים כל תרומה תעזור אפילו 10 שקלים!
|*מנהלות, אשמח אם לא תמחקו...זה פשוט חשוב בצורה קיצונית *
אני ובן זוגי נמצאים בצרה. אני יודעת שזו בקשה חריגה אבל בבקשה...אולי מישהו יכול לעזור.
שנינו אוהבי חיות, שנינו מאכילים חתולי רחוב.
אחד החתולים שנמצא אצלנו מגיל שבועיים, הגיע אלינו לאומנה ולא נמצא לו בית. אנחנו דאגנו לו להכול: חיסונים, סירוס וטיפול רפואי.
בערב ל"ג בעומר מצאנו אותו בחצר חצי מת. פשוט ככה.
מיהרנו לוטרינר שטעה באופן הטיפול ולא איבחן את הבעיה. 3 ימים הוא היה שם באישפוז ומצבו החמיר.
ביום שישי לקחנו אותו בהול לבית דן - ביה"ח הוטרינרי. שם הוא עובר סדרת ניתוחי חרום.
מסתבר שצינורית השתן שלו נקרעה והוא פשוט השתין לתוך הרגל ונגרמה לו רעלת רצינית.
בהתחלה עשו לו ניתוח וחיברו לו קטטר לצד הגוף, כדי לייצב אותו.
היום הוא עבר ניתוח של 4 שעות לאיחוי צינורית השתן. הוא במצב קשה. ריסקו לו את עצמות האגן (שהיו שבורות ככל הנראה ממכה חזקה, ונעלמו לנו חתולים מפינת ההאכלה גם) ככל הנראה לא תהיה לו שליטה על הסוגרים ויכול להיות שיצטרך ניתוח נוסף אם תהיה הצרה של הצינורית, יצטרכו לחבר אותה מחדש.
כרגע הוא מאושפז ויצטרך להיות שם עוד ימים רבים. בין היתר בגלל שיש לו כוויות כימיות מהשתן והוא צריך לעבור הטריית עור. אנחנו מקווים שישרוד את כל זה ושנוכל להמשיך לטפל בו בבית.
העלויות שוברות אותנו ואיננו יכולים לעמוד בזה לבדנו. עלות הטיפול נעה כרגע, ללא ניתוחים נוספים 8000-10000 ש"ח.
כל תרומה מצילה חיים במקרה הזה.
אין כזה דבר 10 שקלים הם חסרי חשיבות, הם חשובים!
אני מקווה שמישהי או מישהו יקרא את זה ויוכל לעזור לנו. העזרה הקטנה שבקטנות חשובה לנו כדי שנוכל לעמוד בתשלומים.
תרומות יכולות להעשות דרכנו, לשלוח לי הודעה או מייל [email protected]
או ישירות לבית החולים בבית דגן.
מצרפת את הפרטים:
ניתן להתקשר ישירות לביה"ח בטלפון 03-9688588 ולציין "עבור פריצי החתול".
ניתן לבצע העברה בנקאית לבנק לאומי מס' 10 סניף 827 חשבון 09360043
לפקודת ביה"ח הוטרינרי האוניברסיטאי "עבור החתול פריצי".
חברים כל תרומה תעזור אפילו 10 שקלים!
|*מנהלות, אשמח אם לא תמחקו...זה פשוט חשוב בצורה קיצונית *