בקשת עזרה דחופה לאם ופעוט

בקשת עזרה דחופה לאם ופעוט

בן שנה ו- 10 חודשים, שהבעל עזב באישון לילה את המטלטלין ונעלם. הדבר היחידי שהוא השאיר מכל הלב, הוא חובות... האישה שרויה בדכאון והתינוק לא מפסיק לבכות. להלן הצרכים הדחופים: טיטולים מידה 8-13 ק"ג מטרנה סוג 3 או "גם וגם" אוכל יבש ומוכן, כולל פירות ירקות, מוצרי חלב ובשר. בגדים לתינוק מידה 4 נעליים לתינוק מידה 24 בגדים לאשה מידה 40-42 נעליים לאשה מידה 38 מסך למחשב, הילד עצוב שהאבא לקח לו את המחשב, ארגנו מחברתי מחשב אבל אין לו מסך. ארון בגדים, הנוכחי שבור אם יש מייבש כביסה תקין יעזור לעבור את החורף אשמח אם תרתמו איתי לסייע למשפחה. תודה רבה.

אני מגיעה למפגש עם שקית וחצי

בגדי חורף שיכולים להתאים עד גיל 2.5. בנוסף יש לי תנור ספירלה 2 פסים. ושמיכת צמר, אם אני אגיע עם הרכב שלי אוכל לשים הכל במכונית שלי, אבל כרגע לא יודעת ונראה לי שאצטרך טרמפ למפגש.

נהדר, אני מקוה שתגיעי אבל אם

זה לא מסתדר עם טרמפ, אני אצטרך לארגן איסוף הדברים ממך אלי. תודה רבה.

הרגע שלחתי לך מסר שיש לי עוד

דברים ובעיקר ביגוד לאמא. אני אשמח אם תמצאי דרך להעביר אליך את הדברים. אני ממש מרגישה בלב מקושרת לחיפה. את יודעת חיפאית במקור. אוי, אולי בפעם הבאה שאני מגיעה לאמא שלי בנווה שאנן, יהיה אפשר להשאיר אצלה את הדברים. אנחנו תמיד נוסעים עם בגז' ריק.

רותם111

New member
מיכלית, יש אצל amita33 המון

בגדי חורף שיתאימו לילד. פני אליה במסר ותאמי איסוף.

נירה63

New member
למיכלי, יש לי שמיכת צמר נעימה מפליז

כמו כן יש לי בגדים מידה 4 לבנים.

נירה תודה, אשמח אם תביאי

איתך למפגש, בהנחה שהבן יהיה בריא (החלמה מהירה
).

נירה63

New member
למיכל, מכינה חבילה עבורך. כתבי אולי

יש עוד דברים שיתאימו לאם ולתינוק שלה.

תודה, בינתיים הצרכים הם לפי

מה שציינתי ברשימה. יש לה בעיה רצינית של חדירת מי גשם משני הכיוונים של הבית. אני מנסה לאלתר פתרון, צריכה לחשוב מה לעשות.

מתרגשת

New member
מיכל, אולי בעלי יכול לעזור עם חדירת

המים. הוא די טוב בדברים האלו אבל הוא צריך לראות במו עיניו מה קורה שם ואולי נוכל לעזור.

../images/Emo39.gifנירה, שאלתי את האשה

לגבי הארוח אצלך, היא אומרת שזה מאוד רחוק לה היות והיא מהמרכז, כמו כן האשה עובדת במשמרות והיא לא יכולה להרשות לעצמה להפסיד משמרת. אם יזדמן לך להיות במרכז, תוכלי לבקר אצלה כמובן. תודה על ההזמנה.

מתרגשת

New member
אני יכולה לעזור עם זוג נעליים מידה

24 עבור הילד. הוא בדיוק בגיל ובמידות של סתיו שלי אז אני אראה עם מה עוד אני יכולה לעזור. האם היא צריכה חברה ומישהי שתבוא אליה ותהיה איתה קצת? אני אשמח להגיע עם סתיו שלי כדי שהילד שלה יחייך קצת...

מתרגשת, ריגשת אותי מאוד עכשיו../images/Emo7.gif

האשה והילד מאוד זקוקים לתמיכה נפשית, שיחות ושמישהו ישחק איתו קצת. כמו כן נשמח לנעליים עבור הילד ואם יש עוד משהו שמתאים. אפשר להעביר אלי במפגש.

מתרגשת

New member
אני אעביר לך במפגש את מה שיש לי

עבור הילד ואם את רוצה לתת לי את הפרטים שלהם אני אשמח להתקשר אליה ולהגיע אליהם או להזמין אותם אלינו לשחק איתנו וכו'...

אם את אצלי מחר, כדאי להביא מחר

כי האוטו שלי עמוס ויהיה עמוס במפגש כשנחליף דברים מרכב לרכב. מחר אתן לך את הטלפון שלהם כשתהיי אצלי.

מוכנה לתרום למשפחה

מזון יבש, בגדים לילד מידה 4 מסך מחשב - קטן 14" צריך לאסוף מחיפה

למעלה