בקשת עזרה - הצלתי עורב צעיר

תולי 1

New member
בקשת עזרה - הצלתי עורב צעיר ../images/Emo53.gif

השכם הבוקר הייתה מהומה רבה של להקת עורבים בחוץ. כשנגשתי לראות את פשר הדבר מצאתי עורב צעיר שוכב בשיחים, כמה חתולים סקרנים סביבו, וכל משפחתו על העצים מסביב, מרעישה עולמות בתקווה שהחתולים יעזבו אותו לנפשו. נסעתי אתו לווטרינרית בצור הדסה וזוהי אבחנתה: הוא במצב גופני ירוד, יש לו שבר ישן ברגל, שכבר החלים, ופציעות קלות מנשיכות של חתולים. הוא קיבל אינפוזיה וזריקת אנטיביוטיקה. כרגע לא מסוגל לעוף אבל הכנפיים לא שבורות, כנראה. הוא נשאר אצלה להמשך הטיפול. ההמשך לא ברור. אם יחזור לאיתנו אשחרר אותו כאן שיחזור למשפחתו האמיצה והדואגת. אם לא, צריך למצוא לו מקום מוגן בו יוכל "לחיות את החיים" בחברת "היפים והאמיצים". למי יש רעיון? מי יכול לאמץ אותו? מהו הטלפון של הגן הזיאולוגי באבו כביר? אני מוכרחה לציין שהעורב הצעיר הזה השאיר עליי רושם עמוק. הוא היה מאד רגוע בזמן שטפלנו בו, כאילו הבין שאנחנו רוצים בטובתו. יש לו מבט מלא סקרנות והייתי בטוחה שהוא יכול להתקשר למישהו. יש לי בבית חמישה חתולים (שניים עיוורים), אז אתם מבינים שאצלי לא בא בחשבון. עמית יקירי, כמעט הלכתי לבקר אותך כשהייתי בצור הדסה, אבל הייתי בדרך למקום אחר. אתה יכול לבקר את העורב במרפאה של ד"ר רויטל הררי.

shanty.G

New member
ביה"ח לחיות בר באבו כביר

טלפון: 6822652-03 בהצלחה תולי!

Michalz70

New member
מידע על גידול עורבים

אחותי הצילה בזמנו עורב צעיר וגידלה אותו בבית עד שהחלים. קראו לו שרגא והוא היה מקסים! ממש מתקשר ומביע את עצמו והסתדר עם כל המשפחה ועם הכלבה מצוין. כשהבריא והתחזק שחחרו אותו אבל הוא שומר על קשר כשקוראים לו! נראה לי שכדאי לך לדבר איתה ולקבל את כל המידע על איך ומה ומתי... אשמח לתת לך את מספר הטלפון שלה. צרי איתי קשר בדואר אלקטרוני.

תולי 1

New member
חדשות לא משמחות בקשר לעורב../images/Emo16.gif

הוא נפטר אתמול בערב. יהי זכרו ברוך. הווטרינרית שולחת את גופתו לבדיקה במכון הווטרינרי בחשד ל"קדחת השקע האפריקאי" או "שפעת העופות", שתי מחלות שעורבים יכולים להעביר לבני אדם (להשכלה כללית). בכל זאת, עוד דבר נוסף: הבוקר כשנתתי ארוחת בוקר לחתולים חסרי הבית, עמד על הגדר עורב גדול שחור במרחק 3 מטר ממני והתבונן בי ארוכות בשלווה. למרות שאני יודעת על רגשות הנקמנות של העורבים, היה לי ברור שלא זאת כוונתו. מה אגיד לכם: יש בחיות יותר מיסתורין ממה שהמדענים יצליחו אי פעם לגלות עם כל המחקרים שלהם והמילים הגבוהות. ההפסד כולו שלהם.

gaia20

New member
צר לי לשמוע על העורב

תתנחמי בזה שעשית כל מה שיכולת כדי לנסות להציל אותו...

Gal-Mo0D

New member
תולי

את בנאדם נהדר, לפחות ניסית ועשית כל שביכולתך להציל אותו.

משפט שדומה למה שאמרת...

מנוסח פחות טוב ממך. "מי שמסוגל למעשים כאלה אינו יכול להבין את המיסתורין שבטבע" את כותבת נפלא

למעלה