בקשת עזרה לגבי כמויות של מרק .

בקשת עזרה לגבי כמויות של מרק .

אני אארח בין 30-40 איש לקלבת שבת .של אחר הצהרים ... אין כוונה להגיש ארוחה אלה טעימות . הוחלט שהפעם הולכים בכיוון התימני . זקוקה לעזרה לגבי מרק תימני ... מה כמות המרק ל30 איש? כמה ליטר בערך? כמה ק"ג רגל צריך לכמות כזו ? זכרו שיש בנוסף למרק קובנות, ג'חנון, פיתות בתבון, ירקות , ביצים ועוד... אשמח לשמוע ממכם . תודה טלי .
 

smadidi

New member
אין כמו מרק ובצק לתבול ליד

אז גיחנון הצעה של פשוט לקנות גם פיתות מרק תמני פשוט להכפיל כמיות למרק ביתי 1 עגבניה מגורדת 4 בצלים 4 תפוחי אדמה 4 גזרים לא חובה צרור ירק של פטרטזליה כוזברה וסלרי אני קושרת אותם יחד שלא יתפזר במרק שוקיים כמספר הסועדים בערך 6 סיר עמוק מים 2 שיני שום לאחר שקלפתי את הבצל והתפוחי אדמה מכנסים בסיר את התפוחי אדמה הבצל והגזר הקלוף את השוקיים או כל חלק אחר של עוף שבחרתם השום ממלאים במים מעל גובה תכולת הסיר ומתחילים לבשל לאחר הרתיחה האשונה עם כף אני אוספת את הקצף שעולה למעלה מוסיפה את העגבניה והירק מתבלת בכף חוויג מרק + 2 כפות א. מרק וזהו על אש קטנה כ- 40 דקות
 

orli997

New member
איזו קובנה מעוררת תאבון

רצה בהול לקישור להוציא מתכון
 

צלשף

New member
בוקר טוב לך

החישוב הוא כך לכל אדם נתך של בשר רגל או בשר בקר את יכולה לשלב את שני סוגי הבשר יחד לגבי הנוזלים מצקת וחצי לכל סועד אני מצרף לך מתכון המצרכים; 15 עד 20 פרוסות בשר רגל 15 עד 20 נתחים בשר בקר(שריר או צלעות) 20 תפו'א חצואים לשניים לכל סועד חצי תפו'א 3 בצלים שלמים ומחורצים 20 שיני שום שלמות וקלופות 3 כפות אבקת מרק עוף 3 כפות אבקת חוואי'ג למרק 1 כף מלח 1 כפית פלפל שחור אופן ההכנה; להביא לרתיחה את הבשר והרגל ולבשל כ-3 דקות לשפוך את הנוזלים ולשטוף את הבשר להחזיר לסיר את הבשר הבצל והשום ולבשל כשעתיים וחצי ברתיחה לאחר מכן להוסיף את תפו'א והתבלינים ולבשל עד שתפו'א רכים לטעום ולתקן תיבול בתאבון
 
למעלה