בקשת עזרה לגבי פיי פאל

ק ר מ י

New member
בקשת עזרה לגבי פיי פאל../images/Emo4.gif

אני רשומה בפיי פאל ורוצה להוסיף כתובת למשלוח בארה"ב, אבל מה שאני לא עושה- אין לי אפשרות לשנות את הארץ מישראל לשום דבר אחר, השורה הזו לא ניתנת לשינוי אלא קבועה כ- ישראל. מה עושים בכזה מצב, איך אפשר לשנות? הרי לא יכול להיות שרק לארץ אני יכולה לשלוח...

googz

New member
אני לא ממש הבנתי....

את מתכוונת שאת רוצה להעביר כסף לחשבון בארה"ב? למה את מתכוונת ב"כתובת למשלוח"?

ק ר מ י

New member
לא, אני מתכוונת שאני רוצה להזמין

מוצר ולשלם עם פייפאל ולשלוח לארה"ב, לא אלי הביתה לישראל. בחשבון שלי הכתובת למשלוח היא כתובת בארץ ואני רוצה להוסיף כתובת- בארה"ב. אבל אין לי אפשרות לשנות את שם המדינה. כלומר- אני יכולה לכתוב את הכתובת, אבל תמיד מופיע לי ישראל בסופו של דבר, אין לי אפשרות לשנות את זה.

googz

New member
צרי קשר עם המוכר ובקשי לשלוח לכתובת בארה״ב

יש לך אפשרות לכתוב מסר למוכר בעת הרכישה, או לאחריה. אם את רוצה להיות בטוחה שלא יקרו טעויות- את יכולה לציין את הכתובת בארה״ב בפרופיל שלך, ולבקש מהמוכר שישלח לכתובת שמצויינת באטסי ולא לזו שבפייפאל.

ק ר מ י

New member
תודה :) אבל בנוסף לאטסיי

מדובר בעוד חנות שהיא לא משם, אלא פשוט חנות און ליין ופייפאל באופן אוטומטי מחייב אותי גם על משלוח לארץ ולא לארה"ב ואין לי אפשרות לשנות את זה.

תיגי

New member
את לא מצליחה לשנות את הכתובת דרך

my account? כי אני רואה שקיימת אופציה כזאת לשנות או לערוך...אני תיכף אנסה אצלי בחשבון

תיגי

New member
אם את מתכוונת לקנייה באיביי אז זה בדיוק מה

שקרה לי אתמול.... מצאתי מישהו לשלוח אליו בארה"ב מוצר שרכשתי וגם אצלי מן הסתם הכתובת היא בישראל. משום מה גם אי אפשר היה לשלוח לו שאלה כי הוא לא מקבל שום דבר דרך איביי אם הכתובת שלך לא ארהב. אז מה עשיתי? שיניתי את הכתובת העיקרית שלי באיביי לכתובת משלוח בארה"ב, רכשתי את המוצר ובאופן אוטומטי גם הכתובת בפייפל השתנתה לכת' בארה"ב. ואז גם יכלתי לשלוח לו שאלה ווידאתי שזו אכן הכת' הנכונה.

ק ר מ י

New member
אבל איך שינית??

אני לא מצליחה לשנות את הכתובת כך שהמיקום יהיה בארה"ב. פיזית לא נותנים לי פשוט. אין אפשרות לגעת בשורה הזו אצלי. ++ דיברתי עכשיו עם פייפאל בארץ ואמרו לי שאי אפשר להוסיף כתובת בארה"ב, רק כתובות בארץ. אם רוצים שישלחו לארה"ב אז צריך לבקש ספציפית מהמוכר.

תיגי

New member
בפייפל אי אפשר כנראה לשנות אבל אם את מדברת

על החשבון שלך באיביי אז יש אפשרות לשנות כמו שאני עשיתי וגם לעדכן את המוכר שישלח לכתובת המסוימת בארה"ב

milshake

New member
אי אפשר לעשות זאת - צריך לפתוח חשבון PAYPAL

נוסף. את צריכה להרשם מחדש עם כתובת בארה"ב. ואי אפשר שיהיה אותו כרטיס אשראי בשני חשבונות עד כמה שאני יודע, אז תצטרכי להסיר אותו מהפאיפאל הראשי שלך, ולהוסיף אותו בחשבון המשני. וחוזר חלילה. זה יקח כמה ימים כי כדי לוודא את הכתובת PAYPAL מחייבים לך את הכרטיס אשראי ומצפים שתראי את המספר כאשר המכתב יגיע הביתה, אבל אין בעיה להכניס כתובת אמרקיאית ואת הכתובת של הכרטיס הישראלי, ולראות את הקוד שלהם באתר של חברות האשראי. אני לא בטוח שזה בסדר מבחינתם, אבל זה עובד.. ובסופו של דבר, אין כאן שום דבר לא חוקי. עדיין לא אומר שאם הם יעלו על זה הם לא יסגרו את שני החשבונות או משהו בסגנון.

למעלה