בקשת עזרה לחגיגת פורים בבי"ח

בקשת עזרה לחגיגת פורים בבי"ח ../images/Emo151.gif

שלום לכולכם, אני פונה אליכם בבקשה לסייע בארגון הפנינג פורים במחלקת ילדים ונוער בבי"ח שלוותה, שם אני מתנדבת. בניגוד למחלקות בבי"ח רגילים, בי"ח פסיכיאטרי סובל מסטיגמה בעייתית המקשה עליו לגייס תרומות ואורחים, היכולים להקל ולהנעים על הילדים המאושפזים את השהות בו. לקראת פורים אנו, המתנדבים, מארגנים הפנינג של יום שלם. כל עזרה או תרומה שאנחנו מצליחים לגייס מקלה את הנטל עלינו ועל המחלקה. האירוע צפוי להתקיים כשבוע לפני חג הפורים, החל השנה ב-7.3. אני מרשה לעצמי לפנות אליכם בבקשה צנועה לנסות ולסייע לנו. כל עזרה תקבל בברכה ובתודה- ותגיע ישירות לילדים הנמצאים במחלקה. אם יש מי מכם המעוניין ויכול לעזור לנו, אודה אם תצרו עימי קשר במסרים. במידת הצורך, ניתן לספק מכתב המאשר את מתן הסיוע למחלקה. בהמון תודה מראש, בשמי, בשם המתנדבים וצוות המחלקה וכמובן בשם כל הילדים ! נ.ב. אני משאירה הודעות בנוסח דומה במספר פורומים, אני מתנצלת מראש על ההכבדה.

אשמח לעזור

אשמח לעזור במשלוח מנות ענק מלא עוגיות תוצרת ביתית,סלסלת פירות ענקית,סלסלת ממתקים אנא פני אליי למייל שירי

מוצרלה

New member
הילה והגבר

אני לא חושבת שבעצם הבקשה שלך את מכבידה על מישהו. הפניתי את הבקשה שלך לפורום "למען הקהילה" ,ואני מאמינה שתוכלי לקבל שם שיתוף פעולה. בהצלחה

למעלה