בקשת עזרה - ליקר ביתי
השריתי פירות (שזיפים ואפרסקים) בוודקה.
כיצד יש להתקדם עם הסוכר, האם לשפוך סוכר לתוך הוודקה והפירות, או לסנן ולערב עם מי סוכר?
השיטה השנייה נראית לי יותר בטוחה, אך היא תוריד את אחוזי האלכוהול ל-20%. האם יש אפשרות להכין סירופ לא ביחס של 1-1 סוכר מים?
תודה רבה!
השריתי פירות (שזיפים ואפרסקים) בוודקה.
כיצד יש להתקדם עם הסוכר, האם לשפוך סוכר לתוך הוודקה והפירות, או לסנן ולערב עם מי סוכר?
השיטה השנייה נראית לי יותר בטוחה, אך היא תוריד את אחוזי האלכוהול ל-20%. האם יש אפשרות להכין סירופ לא ביחס של 1-1 סוכר מים?
תודה רבה!