בקשת עזרה לרגל המפגש הפגאני .

נדב פ1

New member
בקשת עזרה לרגל המפגש הפגאני .

שלום רב נכבדיי , עקב המפגש הפגאני אשר צפוי לנו לטובה כבר מחר , הייתי שמח לדעת אם קיים מישהו מביניכם אשר מגיע מאזור השרון ומוכן להסיע אותי טרמפ עד ביתו של מר פלוטקין היקר . המפגש צריך להיות מרתק , ארדן בתור ידיד טוב הזמין אותי מזה זמן מה , כך שאני בכל אופן אשמח מאוד אם מישהו יוכל לתת לי טרמפ מאזור נוח עבורכם בשרון . אוקיר תודה לאשר יעזור לי , ותודה רבה בין כה וכה , נדב .

gwizard

New member
ומי אתה, אדוני הנכבד ?

מן הראוי שתזדהה בפנינו, אך תישאר פלוני אלמוני לנצח. וכידוע, פלוני אלמוני הולך ברגל :)

DaviX

New member
נצלש

אני גם מחפש טרמפ - מאזור מודיעין או תל אביב.

tontie

New member
צור איתי קשר

אני נוסע מהרצליה באוטו וכמו שאלון כתב, גם אני מעדיף שתציג את עצמך קודם...

נדב פ1

New member
שלום , אלון וטונטי :

פרטים מדויקים רשמתי לך טונטי בחלון האי סי קיו שלך , ואשמח גם לתת לאלון פרטים מלאים אודות שמי , כתובתי ואישיותי . בין כה וכה , אני ידיד טוב של ארדן , וכאמור מתעניין ועוסק הלכה למעשה בתיאולוגיה , כמו גם במדעים העליונים . בעל נטייה לפאגאניזם קלאסי - קשה , כמו גם פרקטיקות מזרח אסיאניות . אני מתגורר באזור רעננה , ואשמח לעמוד עמכם בקשר לגבי ההגעה - באם זה רלוונטי מבחינתכם , כמו גם לספק עוד פרטים מדויקים . תודה מקרב לב , נדב .

gwizard

New member
אני נוסע

מקריית אונו דרך צומת מורשה. אבל אני אהיה בצומת מורשה (משוער) רק ב-18:30 בגלל אילוצי עבודה. אם תרצה טרמפ, תרים טלפון 050-3114151 הערה חשובה מאוד: אני *לא* מחזיר אף אחד כי אנו לא חוזרים לאזור תל אביב אחר כך. אלון.

למעלה