בקשת עזרה מאיילת - שדרוג 2790 HP ל - WM6

diesel88

New member
בקשת עזרה מאיילת - שדרוג 2790 HP ל - WM6

איילת שלום, עקבתי בעניין אחרי ההודעות שלך בנושא והתפעלתי מכישורייך. יש ברשותי 2790 HP ורציתי להתיעץ בנושא השדרוג. אשמח באם תוכלי לסייע בידי. ותודה מראש !! 1. האם ניתן לאחר השדרוג לחזור ל ROM של WM5 המקורי?? 2. האם מניסיונך כדאי בכלל להסתכן בביצוע השדרוג?? 3. האם צריך לרכוש שוב רשיון לעברית של איירון? והאם יש שדרוג ל עברית עבור WM6 ואיך הוא פועל?? 4. מה לגבי התוכנות שקיימות כיום במכשיר, האם רובם יעבדו על WM6 - ומה עם תוכנות ה OFFICE ???? 5. אם לדעתך כדאי לשדרג אשמח לקבל קישור לקובץ שדרוג ה ROM ל WM6. והנחיות לעזרה. אנא, קחי בחשבון שאינני מיקצוען בנושא. לתשובתך אודה, חג אורים שמח, בניה

AYELET1

New member
לא. קצת סבלנות...

ביקשת תשובה אתמול בחצות. לא כל כך היה נח לי בשעהה כזו... מהבוקר אני עובדת ברוב עוונותי. זו תשובה ארוכה. חכה לערב

AYELET1

New member
ככה:

1. ניתן לחזור אם יש לך את ה-ROM. בדוק באתר HP אם ישנו שדרוג ל-WM5 2. לדעתי כן. ההבדל בבביצועים פשוט מדהים לחלוטין! 3. לגבי אירון - לא מכירה. לדעתי לא תצטרך לרכוש אבל כאמור - אינני יודעת. יש לי PDAC והרשיון הישן עבד גם כאן ללא בעיה (וזה תלוי מספר חומרה. מה שאומר שמספר החומרה לא השתנה לפחות בגרסת הרום בה אני השתמשתי) 4. רובן עובדות או שיש להן שדרוג. הרום ל-WM6 מגיע עם אופיס שעובד את הלינק עלי לחפש. אין הרבה צורך בהוראות. רק לעקוב בדייקנות אחר ההוראות ולדאוג שלפני השדרוג הסוללה תהיה מלאה וטעונה לחלוטין. וזכור- אינני אחראית לשום אסון בתחום. עדכון ROM יש בו סיכון והימורץ. קח בחשבון את הדבר

למעלה