בקשת עזרה מהיקום/אלוהים
הנה חוויה טריה לגמרי שלי ותחילה קצת רקע: בימיים האחרונה חרשתי את האינטרנט ובדקתי מאות (!) דירות-נופש בברצלונה, לקראת נסיעתי לשם, ומכיוון שאני מאוד מפונקת, בעלת דרישות רבות ותקציב מוגבל. אחרי כ- 3 ימים מאומצים שכאלה מצאתי את "דירת חלומותי". בשמחה רבה פניתי אל הסוכנות שמייצגת את הדירה והודעתי לכל מכרי שמצאתי את מבוקשי. חלפו יומיים ואז: אכזבה.... הסוכנות הודיעה לי שהדירה כבר תפוסה לתאריכים הרצויים לי
ואני כבר "התאהבתי" לי בדירה... ועכשיו לכי ותתחילי את כל התהליך מחדש..... שלחתי ליקום בקשה: למצוא את דירת חלומותי.... בשעת לילה מאוחרת נתקלתי באתר בברצלונה שעושה את התהליך הפוך: אני כותבת לסוכנות מה אני מחפשת: תאריכים, דרישות מהדירה וכו' והם שולחים אלי הצעות מתאימות.... אל תישאלו מה קורה במייל שלי
.... גשם של דירות.... וברצלונה רק מתעוררת בשעה זו, היום עוד ארוך.... יושבת לי רגל על רגל... מתבוננת בתמונות המפתות ומודה ליקום/לאלוהים/לאבא וסבא שלי על האתר ההוא
אני בטוחה שלכולכם קרו דברים כאלה, בין אם הייתם מודעים לכך ובין אם לאו. יאללה - ספרו כאן מה שקרה לכם, וכולנו נרוויח מכך - נתחיל להיות מודעים למסרים האלה.
בוקר טוב עולם יפה
הנה חוויה טריה לגמרי שלי ותחילה קצת רקע: בימיים האחרונה חרשתי את האינטרנט ובדקתי מאות (!) דירות-נופש בברצלונה, לקראת נסיעתי לשם, ומכיוון שאני מאוד מפונקת, בעלת דרישות רבות ותקציב מוגבל. אחרי כ- 3 ימים מאומצים שכאלה מצאתי את "דירת חלומותי". בשמחה רבה פניתי אל הסוכנות שמייצגת את הדירה והודעתי לכל מכרי שמצאתי את מבוקשי. חלפו יומיים ואז: אכזבה.... הסוכנות הודיעה לי שהדירה כבר תפוסה לתאריכים הרצויים לי