בקשת עזרה מכולכם + ביקורת הופעה

polyethylene

New member
בקשת עזרה מכולכם + ביקורת הופעה

טוב, את רעיון הסקר הבנתי, מקובל, לגיטימי ומוצלח
אבל... על מנת שזה לא יבוסס על החלטות שירים שלי (ואתם תסבלו מזה
): אני מבקשת מכל אחד מכם לשלוח לי או במסר או במייל (מייל עדיף) את חמשת השירים האהובים עליו ביותר מכל אלבום, ואת חמשת הביסיידים האהובים עליו מכל התקופות שלהם. לשולחים במייל - נא לרשום בנושא של המייל "סקר רדיוהד", מחשש לגיטימי מוירוסים אני נפטרת מכתובות לא מוכרות... המייל שלי הוא [email protected], המייל מופיע גם בעמוד הפורום עצמו... ולמשהו אחר לגמרי, סתם שתדעו... חזרתי לפני זמן מה מ- "ערב במה", היום הופיע שם יוני בלוך, שהשם שלו התנוסס לא פעם ולא פעמיים ברשימות הניגון של חברי הפורום (ולא רק אצלי), הייתה הופעה קצרה ו מ-ע-ו-ל-ה
בשבוע הבא יוצא הסינגל שלו, קבלו המלצה אישית חמה ממני
בטח מייג´ור תסכים איתי בנושא הזה. לילה טוב לכולם

Major Thom

New member
האא! זה דבר שאני יודעת שאני

ארוץ לקנות ..! לצערי הרב לא ידעתי על ההופעה עד משהו כמו בבוקר של אתמול ככה שלא יכלתי ללכת .. ף-/
רק קמתי. מחפשת משהו-של-בוקר לשמוע

e-shfiyut

New member
ואם אני לא מכירה את כל האלבומים?

או הביסיידים? לשלוח חצי? לא לשלוח? אה? הא? ?

Superunknown1

New member
תשלחי מה שאת יודעת. ../images/Emo9.gif

אני שולח שירים רק מ- OKC, Te bends, pablo honey כי רק אותם יש לי.. את השאר לא שמעתי.

A Pig in a Cage

New member
שאלה

זה נראה לי הורא קשה לדרג חמישה שירים בסדר כלשהו. אני בספק אם אני יכול להגיד "את השיר הזה אני אוהב יותר מזה, אבל פחות מההוא". אפשר אולי במקום לדרג חמישה שירים לתת רשימה של חמשת השירים המועדפים עליי מהאלבום? אחרת אני אצטרך לשבת על זה הרבה מאוד זמן, או שאני פשוט ארגיש שעשיתי לא מעט ויתורים כדי שהכל יסתדר
Blonde Redhead - Missile

polyethylene

New member
בדיוק מה שהתכוונתי ../images/Emo70.gif

אין צורך לדרג, רק לרשום שמות של חמישה שירים מכל אלבום, אני אספור קולות מכולם, ואח"כ אציב אותם להצבעה...

למעלה