בקשת עזרה רצינית

בקשת עזרה רצינית

הממ לא יודע כמה זה קשור לפרום אבל בטוח לא יזיק לשאול קיצר זה הסיפור אנחנו 3 אחים בבית (שלישיה) התגייסנו יום אחרי יום לפני שנתיים לחיר אני לנחל אח שלי לגבעתי ואח אחר לחרוב אחי ששירת בגבעתי נפצע קשה (http://news.walla.co.il/?w=//617860) אני והאח שבחרוב חזרנו לאחר חופשה מיוחת מאוד ארוכה ליחידות וקיבלנו ת"ש 2 -סופי שבוע בבית שנינו כעת לוחמים בפלוגות ותיקות בגדוד. כיום אני רוצה לעזוב את הפלוגה ואת הגדוד בכלל בגלל בעיות שעושים לי בפלוגה בגלל היציאות שלי הביתה כמו כן כל הסיפור הזה קשה לאמא שלי, יש מצב שיש לה זכות כלשהי להתערב בושא, כמו שהורים לבן יחיד חייבים לחתום כדי שהבן יהיה קרבי, האם אמא שלי זכאית להחליט איפה אשרת? אני רוצה שהיא תעזור לי לצאת מקרבי

oshiko

New member
הקלה בתנאי שירות

שלום, ודאי שזה שייך לפורום. קודם כל סיפור מרגש. גם שלישיה, כולם קרביים. גם הפציעה. קושי עצום לאמא. לפי דעתי אתה צריך להיפגש עם מש"קית ת"ש ולהסביר לה את הקשיים, ואת הטראומה והפחדים של האמא בעקבות התקרית והפציעה של האח. תסביר לה שת"ש 2 לא עונה על כל הבעיה, ואתה מבקש דרכה הקלה בתנאי השירות, שמשמעותה יציאה כל יום הביתה, וממילא יציאה מקרבי. אני חושב שניסוח טוב של הנסיבות ישפיע על מי שמקבל את ההחלטה. אם קידמת דרכה את הנושא וצריך עזרה בניסוח - אנחנו כאן ננסה לנסח עבורך את הבקשה בצורה המשכנעת ביותר. רפואה שלמה לאחיך!

oshiko

New member
עוד רעיון

הבנתי מהכרטיס שאתה גר באזור המרכז. זה יכול ללכת יותר מהר ובלי הרבה ביורוקרטיה. נסה לסדר מעבר לתפקיד כלשהו במפח"ט נח"ל. נראה לי שאפשר לסדר את זה בתוך החטיבה דרך ראיון עם גורם כלשהו - מג"ד, קצינת שלישות, וכדומה. תסביר בראיון את המצב. נראה לי שיש סיכוי שייתנו לך לשרת במפח"ט בבית-ליד ולצאת כל יום הביתה.

למעלה