לא מכירה את הסרטון אבל יודעת לעבוד עם מטריצה
וזה פחות מסובך ממה שנדמה.
למטריצה יש שני חלקים. יש מסננת בסיס עם מעויינים קצת בולטים ומעליה עוד מסננת עם פסים דקים בצורת הרשת. אם תשימי לב, על הידיות של המטריצה כתוב UP בצד אחד.
מניחים את המטריצה כאשר הידיות עם הכיתוב כלפי מעלה.
מקמחים את המטריצה היטב.
מרדדים את הבצק לעיגול בגודל המטריצה פחות או יותר, ובעובי של חצי סנטימטר בערך.
מניחים את הבצק על המטריצה המקומחת.
בעזרת מערוך מרדדים את הבצק על המטריצה עד שהמעויינים חותכים את הבצק, מה שאומר שאם תרימי את הרשת העליונה, מעוייני הבצק האלו יישארו על השלב התחתון של המטריצה.
מקרבים את הפאי אלייך, מרימים את החלק העליון של המטריצה, עליו יש רשת בצק עכשיו, ומחליקים את הרשת על גבי הפאי. מסדרים את הרשת בעדינות אם יש צורך ומהדקים קצת את הקצוות. מורחים בעדינות בביצה טרופה ואופים.