בקשת עזרה

rotemoosh

New member
בקשת עזרה../images/Emo36.gif

שלום, שמי רותם, אני נמצאת כרגע בתהליך משפטי מול הצבא להכרה במחלת מעיים שנגרמה לי בעקבות השירות. בינואר 2006 התגייסתי ונשלחתי לעשות טירונות במחנה זיקים שאני מניחה שרובכם מכירים, במהלך הטירונות היו המון קאסמים זו היתה התקופה הכי קשה מבחינת הקאסמים כי נפלו כל יום כמה פעמים ביום.. בעקבות הדחק והלחץ שהייתי שרויה בו וכמו כן תנאי הגיינה ירודים ביותר שהיו בבסיס חליתי במחלת המעיים . כרגע הצבא לא מוכן להכיר בכך שזה נגרם בעקבות הטירונות, ולכן אני בהליכים משפטיים.. במידה ויש כאן חיילים בסדיר או משוחררים שהיו בין ינואר למרץ 2006 במחנה זיקים וחלו בעקבות המצאותם בזיקים אודה לכם מאוד אם תצרו עמי קשר במסרים, זה מאוד מאוד יעזור לי .. תודה מראש וחג שמח

EmGee

New member
את רוצה לתבוע את הצבא על מחלת מעיים???

מה השלב הבא? יתבעו את הצבא על התקררות?

rotemoosh

New member
אין מקום לציניות..

זה נושא שבאמת רגיש, לדעתי ולדעת מומחים המחלה פרצה בגלל הטירונות.. אני בקשתי עזרה במציאת אנשים שגם היו בזיקים וחלו, במידה ואתה לא מכיר אין מקום לציניות תודה

Haunted

New member
../images/Emo46.gif

תסלח לי, אבל הצבא שלנו ידוע בהתנערות מאחריות. לבחורה נגרם סבל שממשיך איתה לאזרחות. ואם אתה שואל אותי, זה שווה ערך להלומי קרב, ולנכי צה"ל. אני מקווה לא לראות יותר ציניות מגעילה שכזאת.

EmGee

New member
ציניות מגעילה?

לבוא ולטעון למחלות פיזיות בגלל קסאמים זה ניצול מחפיר של האופציה לקבלת פיצויים למי שבאמת נפצע. אל תעיז להשוות בין הלומי קרב למחלות כמו מחלות מעיים.

EmGee

New member
וסתם מידע על מחלת מעיים:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3146798,00.html מדובר כאן על מחלת קרוהן, שזה השם היותר מדעי למה ששגור בפני הציבור מחלת מעיים. לפעמים זה מגעיל איך אנשים כל הזמן מנסים להשיג דברים דרך עו"ד. אני מאמין שאחרי שהתביעה שלה תדחה היא תתבע את ההורים שלה על הגנים שהם נתנו לה.

rotemoosh

New member
כנס בקשה..

http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Article/xID/500 שים לב בבקשה למה שכתוב בכותרת ואני מצטטת: "מחלה כרונית אשר גורמת סבל רב לחולים בה" "הגורמים למחלה אינם ידועים " "המחלה יכולה להופיע בשני אופנים: א) מחלה חריפה - כאבי בטן, בחילות הקאות, חום, שלשולים. ב) מחלה כרונית - כאבי בטן קלים עם או ללא בחילות, שלשולים לעתים עם ריר ודם, אנמיה, וירידה במשקל. סימני המחלה יכולים להעלם לזמן מה ולחזור שוב בהתקפים בדרגות חומרה שונות ." זה ממש עצוב לי שאני צריכה להוכיח את הכאב שלי בשבילך, אני יודעת שלפני הצבא הייתי בריאה ללא הסטוריה של אשפוזים או מחלות כלשהן, לאחר "הצבא" אושפזתי במשך שבועיים שבמהלכם עברתי אינספור בדיקות שלשונאים שלי אני לא מאחלת אני ממש לא פותחת כאן דיון על זה ובטח שלא איתך כי אין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר ורואים שזה בא מפיו של אדם שטחי שלא עשה מחקר מקיף לפני שהוא דיבר ככה שמבחינתי הנושא סגור!

EmGee

New member
אני התחלתי להקריח בצבא

אני יכול להאשים את הלחצים שהיו לי (שהיו הרבה מעבר ללחצים של ילדה שעושה טירונות בזיקים) או קסדות וג'נטקסים שמנעו זרימת חמצן לקרקפת שלי. אבל יש גבול לאיך אנשים מנסים לנצל את זה. אם היית חולה במחלה עקב לחצים של בגרויות היית תובעת את משרד החינוך? צאי מהסרט שלך, אני לא צריך לשלם מיסים כדי לממן פיצויים לא צודקים לאנשים שמחפשים לעשות כסף קל.

EmGee

New member
ומתוך הקישור שהבאת:

רוב החוקרים מאמינים, כי קיימת נטיה משפחתית, אם כי לא ברורה צורת ההעברה הגנטית של המחלה משערים כי עקב פגם (יתכן גנטי) במערכת זו, תוקפת המערכת את תאי דופן המעי אף על פי שאינו חלבון זר, באופן זה נגרם התהליך הדלקתי בדופן, עיבוי הדופן והצרות בחלל קטע המעי הנגוע. ומתוך הכתבה בווי-נט (שכנראה היא לא מצוצה מהאצבע) מרבית התפרצויות המחלה קורות בין גילאי 15-25. אני מאחל לך להפסיק לתבוע דברים שהם לא שלך ולהיות אדם שמרוויח את לחמו בכבוד.

DoubleD

New member
גלעד כפרע

מה העניין, יש מיליון כאלה, יש שהצדק עימם ויש שלא מזל שיש הליך משפטי.. ויש מה שנקרא "כל מקרה לגופו" בשביל זה כל צד יעשה את עבודת התחקיר שלו בעניין... היא מעוניינת למצוא אנשים שאולי יאמתו את הסיפור שלה, לך תדע, אולי קרה משהו חריג שהיא יכולה לדרוש זכויות מיוחדות או עזרה בטיפולים. לא צריך להיות סמרטוט של המדינה בשביל להוכיח משהו, נגרם לך עוול ? דרוש את זכויותיך. ובשביל שלא ינצלו את זה, יש מערכת משפטית שלמה שבודקת את הדברים האלה העיקר שיהיה חג שמח :)

Lady McBeth

New member
מסכימה גם איתך וגם איתו

את צודקת כשאת אומרת שיש מערכת משפטית שאמורה לבחון כל עניין לגופו, אבל זה פחות או יותר כמו במערכת הרפואה בצבא: ככל שיש יותר מתחזים ככה אנשים שבאמת מגיע להם מקבלים פחות יחס ופתרון לבעיות שלהם. אני לא יודעת מה בדיוק המחלה של הבחורה שפתחה את השרשור ואני לא מומחית ברפואה כדי להבין ממה בדיוק היא נגרמת וכו', אבל אני מסכימה לשם שינוי עם גלעד (ושוב, גם איתך) שהשלב הבא באמת יהא תביעות על התקררות.

DoubleD

New member
../images/Emo45.gif

בגדול זה נכון- ועדיין זה די רחוק מתביעה על התקררות ובטח שלא ממקומנו ללעוג לה (שאני אגב מאמינה בלב שלם שכבר היו מקרים מונפצים מעולם והמערכת הצליחה להדוף אותם בהצלחה !)

rotemoosh

New member
בדיוק כמו שאמרת..

שיש בצבא המון מתחזים ואלו שכן חולים לא מקבלים את היחס שצריך זה בדיוק מה שקרה לי, אני הייתי מאוד חולה ואף אחד לא התייחס אליי ובגלל זה גם המחלה הדרדרה לשלב הכי גרוע שלה.. ואם אתם תוהים, כן, אני סובלת מההשלכות של זה עד היום. ככה שבאמת יש את המערכת המשפטית שתבדוק את זה ואני מקווה שיגיעו להחלטה הנכונה שהיא לעזור לי בטיפול במחלה.. ואני מקווה שאתם מבינים את זה ולא כמו זה שהגיב למעלה חושבים שאני רק רוצה לנצל את הצבא כי זה ממש לא ככה..

Haunted

New member
אז לך תתבע את הצבא

על זה שאתה מקריח מקסדות וג'נטקסים. מי עוצר בעדך ? עד כמה שידוע לי אין רף סבל שעל פיו מותר\אסור לך לתבוע את הצבא. סבל שנגרם לבנאדם זה סבל, ולא משנה אם מדובר בהלם קרב, מחלת מעיים, או שריטה על האצבע. זה נורא יפה שאת מצטט לנו דברים מתוך איזו כתבה שלך-תדע-מי-כתב-אותה ב-Ynet, אבל נורא קל לך לדבר מהצד השני. מעניין היה איך היית מתנהג אם לך היה נגרם הסבל. בדיוק כמו שהצבא מטפל בבעיות רפואיות של חיילים, הוא צריך לטפל גם בחיילים משוחררים שנגרם להם סבל במהלך השירות. לזמן למילואים הצבא יודע טוב מאוד, אבל כשמדובר בחייל שדורש את המגיע לו - פתאום הצבא לא יודע על קיומו. לגבי המיסים שאתה משלם, אם היית יודע על איזה דברים הם באמת מבוזבזים אני לא חושב שהיית מתלונן על המקרה הנ"ל. מבחינתי הדיון הזה נסגר כאן. אם יש לך משהו להגיד לה - יש מסרים פרטיים. חוץ מזה, אני לא רוצה לראות יותר ציניות מגעילה שכזאת. במיוחד כשמדובר בבריאות של בנאדם.

EmGee

New member
עם כל הכבוד זה פורום ציבורי

כל עוד לא עברתי על שום חוק, תשמור את מה שאתה רוצה לראות לעצמך. זכותי המלאה לבוא ולבקר בפורום ציבורי אנשים שלדעתי הם גועל נפש של המדינה. ע"פ חוק הצבא מפצה אנשים שנפצעו או חלו במחלות ארוכות טווח. אבל כמו כל דבר טוב במדינה הסוציאליסטית שלנו, גם על עניין הפיצויים שהצבא מחלק אנשים קופצים כאילו זה כסף שגדל על העצים עם כל מיני דרישות מוזרות, שמסיבות לא ברורות חלקם מצליחים. זה גורם לשני דברים: 1. מי שבאמת אמור לקבל פיצויים יקבל יחס מחשיד ויפגע מכך בצורה ישירה. 2. הכסף שאני משלם מהמיסים שלי ילכו לפצות אותו. זה ממש לא משנה העובדה שיש עוד המון שטויות שהמיסים שלי ממנים. יש לך בעיה שהבאתי לך ציטוט מוואי.נט? חבל שלא התייחסת לציטוט מאתר דוקטורס, שזה המידע הרפואי הכי מהימן שתמצא בעברית ברשת. הכי קל להטפל לדקויות, זה מראה כמה אתה מבוסס בדעות שלך. בקשר לסבל שלי, תאמין לי סבלתי המון בצבא, ומלבד הבעיות הקרחה יש לי עוד מספר נזקים שרכשתי בצבא, זה לא אומר שאני נכה שלא מסוגל לעבוד כמו כל אדם במדינה. אני לא צריך לקבל קצבה כי יש לי כאבים בברכיים או יכולת שמיעה קצת פחות איכותית. בשורה תחתונה אני שומר לעצמי את הזכות להגיב בהודעות מגעילות, גם על בעיות רפואיות, לכל מי שאני אמצא אותו בפרזיט שמנסה לנצל דברים שמגיעים מהכיס שלי, ולא באמת מגיע לו. אני לא עובר על תקנון הפורומים, אז אני מקווה שתלמד להבליג. לילה טוב.

Haunted

New member
פה הטעות שלך

לבקר אתה מוזמן בכיף. חופש הדיבור, לא ? אבל לכל דבר יש דרך. ותסלח לי, אבל לבוא ביציאה שמתיימרת להיות מצחיקה ולהגיד "לתבוע את הצבא על התקררות" ולקרוא לבנאדם פרזיט על גבי דף הפורום זה כן עבירה על חוקי הפורום. את הכינויים והציניות שלך אתה יכול לשמור לעצמך. אתה צודק, זה פורום ציבורי. אבל אתה לוקח את זה לפסים שלא לעניין, ודיון - זה לא. אין לי שום כוונה להתייחס לשום כתבה שהובאה במסגרת השרשור הזה. אולי זה המידע הרפואי הכי מהימן שנמצא ברשת, אבל זה עדיין מידע שנמצא ברשת. ואין לי שום עניין להתייחס לדברים שנכתבו במסגרת האינטרנט, ואין לי מושג מי כתב אותם ומה אמינותם. הבחורה פרסמה מודעה לגבי בעיה שנוצרה אצלה. אתה לא מסכים עם העניין ? בבקשה, אתה מוזמן להגיב לה. אבל בצורה המתאימה, בלי ציניות מיותרת וכינויים. ההתקרחות שנוצרה אצלך בגלל קסדות וג'נטקסים ולא יודע מה זה עניינך האישי בלבד. אף אחד לא אמר שאתה נכה צה"ל בגלל זה. אבל העובדה שאתה לא נוקט שום צעד בגלל זה לא מבטלת זכות של מישהו אחר לנקוט צעדים בגלל סבל כזה או אחר שנגרם לו בזמן השירות הצבאי. אתה מוזמן לשמור לעצמך את הזכות להגיב בהודעות מגעילות, ולקרוא לאנשים פרזיטים על גבי הפורום. באותה מידה אני אשמור לעצמי את הזכות לפעול בהתאם, הולך ?

EmGee

New member
תפעך איך שאתה רוצה

אבל כל עוד אני לא עובר על החוקים, אתה לא רשאי להגביל את ההודעות שלי. ואני לא מאמין שתסכן את האינטרנט החינם שלך בשביל כזה פעוט.

kerendre

New member
מסכימה איתך

אין שוב סיבה להיות סמרטוט של הצבא אבל מכאן ועד לתבוע על כרוהן- שהיו מגלים לך אם הצבא וללא הצבא הוא רחוק המחלה בהחלט לא קלה- אבל חבל על כסף שתוציאי על עורכי דין - המחלה שלך פרצה/התגלתה בצבא- כמו שיכלה להתפרץ בכל זמן אחר (או אם את רוצה להאמין שזה קשור ללחץ- כל תקופה לחוצה אחרת)

למעלה