בקשת עזרה

בקשת עזרה ../images/Emo53.gif

שלום לכולם, אני גבר בן 34 סטרייט לחלוטין ויש לי בעיה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בה. ברצוני להסיר שיער גוף מיותר. נא לחסוך ממני את התשובות "גבר שעיר זה יפה", לא שאני אומר שזה לא כך ובכל זאת אינני אוהב את העובדה שאני שעיר. אין לי תקציב לטיפולי לייזר וכו´ ואני מחפש פתרון זול ואפקטיבי, אינני יודע מה עדיף שעווה או שיטה אחרת ואודה על כל מידע בנושא. בכל מקרה אם יש מישהו שיש לו ניסיון וידע על העניין אודה לו אם יכתוב לי מסר אישי או תשובה כאן בפורום כולל מקומות בהם אפשר לעבור טיפול כזה. אני גר ברעננה ונמצא הרבה גם באזור המרכז תודה השעיר

בקשר לשלוחן עם שני הכיסאות למכירה

אני חייב להתחיל בזה שגבר שעיר זה גבר יפה ולא יעזור לך כלום זו עובדה (תשאל אפילו את אילנה דיין ). וברצינות יש דרך שהיא יחסית זולה ואתה העלית אותה בעצמך וזה שעווה. אני אישית יכול להגיד לך שניסיתי את שיטת נטורפיל , ועלי באופן אישי זה לא עשה כלום. הכל חזר לקדמותו ולא השתנה לא לטוב ולא לרע . אני מכיר מישהו טוב
שעשה בלייזר באחד המכונים היותר מוכרים וזה לא הטיב איתו. לסיכומית אני מציע לך שאם לא למדת להשלים אם גורלך השעיר (והסקסי) תמצא ידידה ,שיודעת להוריד שערות (ביננו הן כולן יודעות הם מורידות לעצמן שחי,מפסעות ורגליים) ואם אין לך כזו פשוט תיפתח ב"דפי זהב " ותוריד אצל קוסמטיקאית וזהו. מקווה שעודדתי אותך קצת אבל הכי חשוב זה שתהיה שלם עם עצמך תמיד ותנסה לזכור שזה לא משנה אם אתה גיי או סטרייט (רחמנה ליצלן) שעיר זה יפה

למעלה