בקשת עזרה-pretty please...

פגית17

New member
בקשת עזרה-pretty please...

סטטי' מבוא + תרגול ראיתי שמלא מתוך קבוצות התרגול כבר מלאות מי עדיף במבוא-גולן או קוסלובסקי תרגול-[מי שנשאר לי...] טל ילין או יעל פרץ יש לי חלון למחר בבוקר,ואני כנראה אצטרך להזיז אותו לצהרים[סביבות שתיים] כמה זה נורא? כמה עלי להלחץ מזה שראיתי שקורסים כבר מלאים? בקיצור,אני זקוקה להרגעה,מלחיצה אותי העובדה שבסוף אצטרך להתפזר על מליון ימים בשבוע,ואני לומדת בעוד מקום חוץ מבאוני' עזרה?

b1o2o3m

New member
../images/Emo178.gif

טלי ילין מדהימה!! אני ממש ממליצה, ואני בטוחה שכל מי שלמד איתה השנה יסכים איתי... היא מסבירה מעולה, ויש לה המון סבלנות - וזה חשוב בתרגול סטט'! ההבדל בין חלון בבוקר/צהרים לא נראה לי משמעותי...אז אין לך מה להלחץ. לגבי הקורסים שראית מלאים- כנראה שהם באמת מלאים... :( אבל אי אפשר לדעת- לפעמים אנשים משנים את הבחירות שלהם בתקופת החלונות, ומקומות מתפנים. אני מקווה בשבילך שתצליחי להרשם למה שתרצי! בהצלחה.

b1o2o3m

New member
../images/Emo178.gif

טלי ילין מדהימה!! אני ממש ממליצה, ואני בטוחה שכל מי שלמד איתה השנה יסכים איתי... היא מסבירה מעולה, ויש לה המון סבלנות - וזה חשוב בתרגול סטט'! ההבדל בין חלון בבוקר/צהרים לא נראה לי משמעותי...אז אין לך מה להלחץ. לגבי הקורסים שראית מלאים- כנראה שהם באמת מלאים... :( אבל אי אפשר לדעת- לפעמים אנשים משנים את הבחירות שלהם בתקופת החלונות, ומקומות מתפנים. אני מקווה בשבילך שתצליחי להרשם למה שתרצי! בהצלחה.

hp24

New member
מסכימה

טלי מותק:) מומלצת בחום! מקצועית ואכפתית. מה שצריך ממתרגל, במיוחד בסטטיסטיקה:)

למעלה