בקשת עזרה

ibs123

New member
בקשת עזרה

כנראה שבטעות נמחקו לי מהמחשב הדרייברים של הכרטיס קול ( זה ההסבר היחידי שלי ללמה הרמקולים לא עובדים פתאום) מה אני עושה? אני חייב רמקולים

section51 co il

New member
לא מחייב יש סיכוי שהרמקולים עצמם מתו../images/Emo41.gif

אתה יכול לעשות בדיקה פשוטה מאוד... 1:קח דיסקמן ,MP3 ,יפוד או מה שיש לך 2:חבר את הרמקולים לאחד מהם 3:אם שומעים אז זה באמת הדרייברים ואמור להיות לך אותם בדיסק שקנית את המחשב לרוב הם בדיסק התקנה של לוח האם, אם לא תבדוק איזה כרטיס קול יש לך תתחבר לאתר של החברה ותוריד מהם... מקווה שעזרתי לך

חיברתה אותם לחשמל ? :))

החיבור שלהם למחשב לא יצא מהמקום ? אם לא, אז למה שלא תתקין תדרייברים של הכרטיס קול ? תרשום פה איזה כרטיס יש לך ונימצא לך אותו בגוגל

Dr koko

New member
כנראה הדרייבר,

בטח שינית משהו בהגדרות או מחקת אותו בטעות. בדוק אם יש לך את הדרייבר על דיסק איפשהו. אם אין לך את הדיסק- כנס להתחל - הפעלה - ואז תכתוב בשורת כתובת "dxdiag" - תעבור ללשונית קול. בדוק את שם הכרטיס שלך חפש בגוגל ותוריד משם. בכל מקרה אני מאמין שזה יעזור לך (realtek) הורדה

ibs123

New member
תודה עוז כנס

עדין יש בעיה זה רושם : ‏‏לא נמצא כרטיס קול. אם קיים כרטיס קול, עליך להתקין עבורו מנהל התקן המסופק על-ידי יצרן החומרה. מה אני עושה עכשיו?

זה אומר שהדרייברים לא מותקנים

תבדוק מה הדגם של הלוח אם במידה והכרטיס קול שלך לא פינימי בלוח, תפתח את המארז ותעתיק לנו את הדגם שכתוב ואני אנסה להביא לך דריברים בהצלחה אחי

Ariel aka Rel

New member
../images/Emo45.gif

אבל אם יש לך קבלה של המחשב בטוח כתוב שם על כל החומרה שלך פשוט תחפש את זה ותעתיק משם אם אין לך אז פתח ת'מארז

ibs123

New member
וואי אני ממש לא מבין בזה

פתחתי את המארז אני דיי בטוח שהכרטיס קול שלי הוא פנימי בלוח אם אין לי מושג איזה לוח אם יש לי הדבר היחידי שהבנתי שם זה שרשום GIGABYTE יש מצב תדבר איתי במסן? [email protected]

הוספתי אותך דדבר איתי

אני אשלח לך everest כככה נברר מה הלוח שלך ואז אני אביא לך דריברים

omerst

New member
היה לי את זה בכל חאד מהמחשבים שלי

והיו לי הרבה בחיים. אם זה הכרטיס קול-אתה תאלץ לקנות חדש,אם זה דריבר,דבר איתי במסנגר-אני יעבור איתך שלב-שלב וילמד אותך לתקן את זה...מבטיח!

למעלה