בקשת עזרה

בקשת עזרה

יש מקום בארץ שמוכר או משכיר סרטי די וי די בספרדית ? כרגע אני מחפש את הסרט הארגנטינאי NUEVA REINAS (נראה לי שככה כותבים) ולא מצאתי אותו בשום מקום... תודה למי שיעזור

s f a r a d i t

New member
9 REINAS

EXELENTE COMEDIA ARGENTINA אם את לא צריכה תרגום בעברית יש משהו באשדוד שמוכר סרטים DVD בספרדית ב-25 שח לסרט

s f a r a d i t

New member
סרטים בספרדית......

נותנת לך כתובת האתר איפה שאת יכולה להזמין את הסרטים אבל שוב, שימי לב שהם לא מתורגמים לעברית WWW.VIDEOBAIT.COM בהצלחה

DNEL

New member
אולה. שמי לילך ואני מאלה שלמדו את הספרדית כנס

לפני 10 שנים הייתי בארגנטינה בעקבות הטלנובלות ראיתי את גוסטבו ברמודס מצלם טלנובלה בסאן מרטין דה לוס אנדס הייתה לי חויה עצומה הוא הסמין אותי לצילומים ישבתי איתו באותוו שולחן והוא התעלף כשנודע לו שאני מדברת ככה רק מהנובלה היה לי כיף דספס נסעתי לסונוטקס שם מצלימים טלנובלות והיחס שקיבלתי מהארגנטינאים ראוי לשבח כולם התמוגגו מהספרדית השוטפת שאני מדברת רק מהנובלות הייתי בברילוצה ועברתי את כל המסלולים שם צילמו את אנטונלה שלי LAGO DEL SOL האתר המדהים שם צילמו את סלסטה והלכתי לטלויזיה הארגנטינאית שם הזמינו לצילומים של כל מיני הפקות מקומיות עם שחקנים מוכרים הייתה לי חוויה מדימה מהטיול ובעזרת השם כולי תקווה לעשות שוב טיול דומה חבל בעלי לא דובר ספרדית אין לי עם מי לדבר והשפה לאט נשכחת לי ארגנטינה מומלצת לטיול היא מדהימה ביופיה עם אנדריאה דל בוקה לא ניפגשתי אך כשהיא הייתה בארץ לפני יותר מעשור היא באה עם גבריאל קורדו ונפגשתי איתם אז קורדו לא היה מוכר ואני הייתי היחידה שזיהתה אותו מהאישה המסתורית שם גילם את אלדו של פיאמה הוא התעלף שאני זיהיתי אותו ומאוד התררגש אז אף אחד לא הכיר אותו בקיצור כל חיי סובבים סביב הטלנובלות עד עצם היום הזה כשאני נשואה ואם לילדים בעלי צוחק על שאני לא מוכמה להיפרד מקלטות ותמונות שהבאתי מהארגנטינה זה משהו שילך איתי תמיד כיום אני רואה סדרות בויוה אבל פחות כי אין ליזמן. תודה למי שקרא את חוויותי מארגנטינה.

למעלה