בקשת עזרה

ניקי3

New member
בקשת עזרה

אנני יודעת אם אני בפורום הנכון, אבל אולי תוכלו לעזור לי במידע, או היכן לחפש. קרובת משפחה שלי חולה בסרטן המעי הגס. היא עברה ניתוח כריתה ואח"כ טיפולים כמוטרפיים, והיא במצב לא טוב עכשיו. אנחנו מחפשים מידע על טיפולים גנטיים, גם בשלב מחקרי ראשוני, שעשויים לעזור. האם מישהו יודע משהו על הנושא? הרבה תודה. ניקי

MemphisRaines

New member
היי ניקי

לצערי אינני ורפא וכרגע אין ורפא בפורום אני מצרף קישור לאתר האגודה למלחמה בסרטן יכול מאד להיות שיש להם מיד ע שיכול לסייע לכם מאחל לקורבת המשפחה המון בריאות ולכם המשפחה התומכת הרבה כוח
שרון

היי ניקי - לגבי שאלתך

אני, כמו שרון, ממליצה לפנות לאגודה למלחמה בסרטן. את יכולה לפנות ישירות לאגודה - לטלמידע בתור התחלה והם יתנו לך את המידע שברשותם או יקשרו אותך עם גורמים המעודכנים בנושא (כמו האחות האונקולוגית היושבת באגודה). הם בטלפון 03-5717888 או 03-5721616. בהצלחה. נשמח לשמוע ממך בהמשך. יום טוב גלי

ניקי3

New member
תודה לשרון וגלי על ההפניה.

נקווה שנצליח למצוא טיפול. קשה מאד לותר. שרון, מאין קטע השיר המדהים הזה? שוב תודה, ניקי

MemphisRaines

New member
ומאחר ותיכננתי להחליף

את החתימה בכל מקרה אזה הנה הציטוט Overhead the albatross Hangs motionless upon the air And deep beneath the rolling waves In labyrinths of coral caves An echo of a distant time Comes willowing across the sand And everything is green and submarine. וקדימה לחתימה החדשה שרון

lital_helmer

New member
מאוד אוהבת את השיר.....

שהחתימה שלך מצוטטת מתוכו. מומלץ. ליטל.

למעלה