בקשת עזרה

haghag79

New member
בקשת עזרה

אני בדיכאון ולא יודע איך לצאת ממנו. הסיבה היא זוגיות אני עוד רגע בן שלושים מעולם לא הייתה לי מערכת יחסים. עדיין לא חוויתי אהבה ראשונה. לפני חצי שנה יצאתי מהארון כי התאהבתי בבחור שזנח אותי לאחר חודש. חשבתי לעצמי לאחר שכל הסיפור עם הבחור הסתיים שאני עומד בפני תקופה חדשה של אהבות חדשות , אך לאחר כחצי שנה אני מגלה שהמצב בדיוק אותו דבר. ללא אהבה. בנוסף לזה גם פוטרתי מהעבודה והחיים שלי נראים כאילו עומדים מלכת. שום דבר לא קורה הכול עצר. אני פונה אליכם לעזרה , האם משהו דפוק אצלי מהייסוד? האם מישהו עוצר ממני את כל הדברים הטובים של החיים? משהו אצלי לא פתור בכל הנוגע לזוגיות? מה קורה אצלי ? אשמח אם תוכלו לעזור לי

יחסים עם גבר או אישה

בעיני המלאכים הם היינו הך!!!! נבח את בקשת העזרה מחדש ואולי יהיא מסר עבורך.

haghag79

New member
אוקייי עכשיו הבנתי ../images/Emo13.gif

רציתי לדעת מה קורה אצלי מבחינת זוגיות? האם צפויה לי בקרוב מערכת יחסים? ומה עלי לעשות כדי לקדם את ענין זה בחיי? תודה

שם האם ושם פרטי שלך

(אלי לתא אם מעוניין בסודיות) ואענה לך בחפץ
, (לצורך תקשור)

backbencher

New member
רגע, אם את "מדברת חופשי" עם עולמות עליונים

יודעי כל - מדוע את צריכה לשאול אותו לפרטיו? שהעולמות העליונים ימסרו לך את פרטיו. לא?

תגיד אתה רודף אחרי

עם הכה את המומחה!? ולגבי השאלה קוראים לזה באדמה "סודיות רפאית" או "פרטיות", או נוהלי עבודה תקינים, בשמיים קוראים לזה "הקוד", ואני ב
קריצה קוראת לזה קוד הבירוקרטיה השמימית... ולא בצחוק, ברצינות- הלוואי על הממשלה שלנו אם היתה מתנהלת כמו שם...תאמין לי.... בקיצור הכל כתוב והרשות נתונה!

האופן בו אתה שב ומטיח באנשים

עלבונות לגבי אמונתם...וראיית עולמם..ותפיסת המציאות שלהם, היא היא המעליבה פה. ואני מדברת עימך במילים של שבת,
ולא ב crap
וגם לא ממש דברי הבל אך, אם אדם בוחר להעלב...זוהי בחירתו (חוק ידוע בפסיכולוגיה בגרוש....באנרגיה..ובכלל!) ואני לא "מוכרת" ולא גובה תשלום עבור מילותי..by the way........|
אבל שולחת לך אור
בכדי להפיג כעסך...שלא ממש מובן לי מקורו.

backbencher

New member
טוב, לא נעלבתי אישית.

אני פשוט סובר שיש בטענותיך עלבון לאינטליגנציה. יתכן שלא יצא לי להכיר עד היום את שעור התפוצה באוכלוסיה, של הנכונות לקבל הבלים. אני מזועזע

שוב:

עלבונות לגבי אמונתם...וראיית עולמם..ותפיסת המציאות שלהם, היא היא המעליבה פה. (בגלל שזה לא קשור לIQ...אדוני האינטיליגנט!)

backbencher

New member
כאשר אדם טוען כי הוא מאמין באל,

מתפלל אליו, ונענה - אי אפשר להתווכח על זה. כאשר אדם טוען כי הוא פונה אל מלאכים או "מדריכים" בגלכסיות שכנות, בשאלות אודות מטופלים משלמים (paying patients), והמלאכים או ה"מדריכים" "עונים", והמטפל מוסר למטופל את ה"יעוץ" ה"מלאכי", או ה"יעוץ" של ה"מדריך", והמטופל משוכנע כי מדובר במידע טיפולי - אזי המטופל אידיוט, והמטפל נוכל איזו הגדרה אחרת עלתה במוחך? זה לא קשור ל- .I.Q זה קשור להעדרו

יש אמונות רבות ושונות

במשך אלפי שנים הרוב קבע שיש אל אחד (נוצרי/יהודי/ מוסלמי...וכו) והעמים נלחמו בינם לבין עצמם גם בשם אותו אל (אללה, God, אלוהים) ... והיה מי שעסק בריפוי בעשבים, רונים, תולעים...והוא הועלה למוקד...והואשם בכפירה ועוד... היו זמנים שמישהו, שאמר שהעולם הוא עגול וסובב סביב השמש, נכפת והואשם בכפירה ובורות... בעידן החדש היום נכתבת דרך הלב
אני כבר כתבתי שלושה מדרשים מתוך שבעה בתקשור ..מדרשים עם מראי מקום והתייחסות לטקסטים קיימים, שרשמתי בתקשור, והם יצאו לאור כספרה של האור... אלפי אנשים ברחבי הגלובוס מתחברים לתדרים ומקבלים מסרים בתקשור.נכתבים מאות ספרים ויש אלפי אתרי אינטרנט, ויש...... ואתה, אדוני הספקן, יכול להיות מוזמן לפתיחת תערוכתי במוזיאון תל אביב שם אעמוד לפני צוות של מרצים בכירים שמוטי עומר יבחר..מומחים מהעולם ואוכיח מעל לכל ספק שאני היא לאונרדו האחת בגוף אישה. (גם בהוכחות שניתנות למדידה.) (אם ברצונך שלח לי את פרטיך לתא ותקבל הזמנה בבוא העת...) אבל אמונות גם אם הן לא לטעמך האישי הן דבר שיש לכבד, לעניות דעתי, וזכותנו לאחוז בדעות שונות בתפיסות עולם מנוגדות אך לא זכותך לטעון שהאחיזה בצדק הטהור ובחוכמה הוא לצידך...כפי שאני לא טענתי כך..כל עוד לא הוכחתי זאת מעל לכל ספק והאמן לי..שמתוכננת 'ואחד' הוכחה.

למעלה