בקשת עזרה...

בקשת עזרה...

שלום תמי. אשמח אם תוכלי לעזור לי או לייעץ לי. אני מרגישה אבודה לגמריי, מבולבלת. לא יודעת כיצד להמשיך בחיי.. השתחררתי לפני כמה חודשים מהצבא ומאז אני לא מוצאת את עצמי.. אני מדוכאת, מחוסרת חשק. אין לי כוח פיזי ונפשי לעשות כלום חוץ מלהתבטל. אני מרגישה בודדה...כושלת. מחשבות על לימודים אקדמיים מקשות עליי- אני חשה ששום דבר לא מעניין אותי ומושך אותי, ושגם כך אהיה כישלון. גם זוגיות חסרה לי, ואני מסתובבת בהרגשה שאין אדם שיכול באמת לאהוב אותי.. אני מרגישה מיותרת. אשמח אם תוכלי לעודד אותי, אולי להכווין אותי מדוע נפל עליי הדיכאון המתמשך הזה? אולי לייעץ לי איזה סוג של עיסוק/לימודים יתאימו לי? שלחתי את פרטיי האישיים במסר. המון תודה לך, על כל תשובה שתהיה

הי בזיליקום האחת..

פעם בבננות קראו לי חיננית הבתה (פרח בר פושט למדי..עם שם טוב..טוב שם טוב משמן טוב) OK את מזל בתולה...מה שלא ממש מסביר את התחושות עדיין (אם כי זה רק מבט כללי) מתקשור....נמסר לי בין המייצרים, נמסר לי..תקופת מעבר וחוסר יציבות ואף שבים ורומזים לי את שם המזל שלך...אהה.. את לא אוהבת לא לדעת מטרותייך, ולהמצא במקום של התלישות עד היום לא ממש עמדת במקום הריק הזה בו את כיום וזה מציף אותך שאלות..לגבי מהות חייך עתידך, גורלך, ודאי שזה ממש משפיע ברמה הפיסית..אבל יקירתי צפויים לך חיים טובים, וזוגיות מופלאה עם אהבה גדולה קל להגיד..אבל תנסי להנות מעכשיו..מכירה כמה חברים "מסודרים" בחיים שהיו מוכנים להתחלף עמך כעת...ולסוע לכמה חודשים טובים לחול..לטייל להנות את בדיוק במקום ובזמן לקחת פסק זמן ולא לדאוג..ממש אין סיבה לדאגה..טפו-טפו
יום טוב ועוד משהו חיוך....קו עקום שמיישר הכל...ויש לך חיוך יפה...

אה ואם את חייבת להרשם ללימודים

בשביל לסוע בשקט... תרשמי למשהו בכיוון של חינוך או ביולוגיה..או לימודי סיעוד.. את תהיי טובה למעשה כמעט בכל תחום שתבחרי..כי את מאוד יסודית..מסורה, אמינה, ישרה כסרגל (כמעט) ומוכשרת בכתיבה ובמוסיקה..נו מה את דואגת?!

למעלה