בקשת עזרה

מאאאב

New member
בקשת עזרה

הסיפור ארוך ואני לא בטוח שיעניין את כל הקוראים לכן אגש ישר לענין. אנחנו מחפשים סטודנטית לפיזיוטרפיה משנה שניה ומעלה לטיפולי פיזיוטרפיה נשימתית לילדה (מקסימה ומיוחדת וזה לא בגלל שאני אבא שלה) בת 6.5. הטיפולים על בסיס יומי בשעות אחר הצהריים בשיכון בבלי בתל אביב (נשתדל לקחת שתי פיזיוטרפיסטיות) על מנת להקל על העומס. בתודה מראש. דני 054-4203331

sporTV

New member
הצעה + שאלה

שלום דני, ראשית - בהצלחה! שנית, האם ילדתך חולת סיסטיק פיברוזיס? במידה וכן - אני ממליץ לך ליצור קשר עם הפיזיותרפיסט/ית במרפאה בה אתם מטופלים או בעזרת האיגוד לאתר מטפלים מתאימים. במידה ולא - (אם ביתך אינה חולץ סי.אף וגם אם כן...) ממליץ לך לבקר באוניברסיטת תל אביב הקרובה אליכם ולפרסם בבניין של לימודי הפיזיותרפיה את בקשתך. אני די משוכנע שסטודנטים רבים יקפצו על ה"מציאה". המון בריאות והצלחה, עוז.

והילדה חולת CF אני מניחה?

אם כן, פנו לאיגוד CF או לפיזיותרפיסט במרפאה שלכם אם לא, מקווה שתמצאו פיתרון בקרוב בהצלחה והרבה בריאות

מאאאב

New member
חיפוש אחרי פיזיוטרפיסטית

לביתי יש PCD שמשמעותו ליקוי בתנועתיות של הסייליה, זאת תסמונות השכיחה אצל ילדים שנולדו עם היפוך איברים מלוא (לב נוטה ימין, ריאות הפוכות וכו'). הפיזיוטרפיה הנדרשת זהה לזו הניתנת ל CF. מכיוון שאין לה CF והמחלה שלה יחסית נדירה אין שום אירגון שיכול לסייע לנו. נאמר לנו שבאירגון ה CF יש רשימה של פיזיוטפיסטים אבל הם מוכנים לתת את הרשימה רק לחברי האירגון. שתי הפיזיוטרפיסטיות אשר ליווי אותנו בשלוש השנים האחרונות עוזבות, האחת עברה לדרום הארץ והשניה עומדת ללדת ומכאן הצורך שלנו במציאת פיזיוטרפיסטיות. אודה על כל עזרה בנושא. דני

sporTV

New member
הבנתי

אם נודה על האמת, גם אנחנו כמטופלים מתקשים הרבה פעמים למצוא מטפלים מתאימים. אני הייתי הולך לפרסם בבית הספר לפיזיותרפיה. זה נראה לי הכי נגיש, קרוב וכמותי להשגת מטפלים כמה שיותר מהר. בהצלחה והמון בריאות (ואושר....)

למעלה