*** בקשת עזרה***

daphts

New member
*** בקשת עזרה***

טוב היי לכל חברי הפורום, בשעה טובה אחרי יום ארוך בבניין המשרדים של משרד החינוך. אחרי דין ודברים אושרה בקשתי למעבר מחוז. מה שאומר שאותו חלום על מעבר דירה ומעבר אזור בארץ רוקם עור וגידים.
זהו אני וילדי עוזבים את גדרה ופנינו מועדות לגוש דן, התקבלתי לעבודה בבית ספר ביפו - ממש ליד מחלף וולפסון, מה שאומר אזורים אופציונליים למגורים הם חולון / רמת גן/ ת"א .
אז כך את דירתי שבגדרה יש באפשרותי להשכיר ב5500 ש"ח לחודש, כך שרצוי השכרה הוא סביב סכום זה. אנו חייבים בן 4.5 ל5 חדרים ואומר 4 חדרי שינה לפחות.
מקום המגורים יקבע סופית לאור בית הספר שבו ארשום את ילדי, שני ילדי הם תלמידי תיכון הבן עולה לכיתה י"א והבת עולה לכיתה י'. הבת תלמידה מצוינת שמגבירה זה שנים את תחום לימודי המדעים המדויקים (פיזיקה / מתמטיקה) משובצת כרגע בכיתת מופת מצוינות 2000. הבן גם הוא אוהב תחום זה אך לשליו יש קשיים לימודיים ספציפיים, הוא מוגדר לקוי למידה על רקע מוטורי (לא דיסגרפיה, מדובר בנכות על רקע של מחלה בילדות, ודיסלקציה) הוא נעזר בלימודיו בלפטופ.
אז דרוש בית ספר טוב מכיל ותומך במיוחד בילד כמו בני, ורצוי שאותו בית ספר ידע לתת מענה ולאתגר את ביתי בלימודיה.
כפי שאמרתי מקום הלימודים של הילדים יהיה אחד מהנתונים הכי מהותיים לגבי בחירת מקום מגורים.
מספרת לכם את כל הסיפור הזה היות ואני צריכה את עזרתכם במציאת בית ספר לילדי ודירה.
כל המעבר חייב להסתיים בתחילת אוגוסט, מה שנותן לי בפועל חודש ושבוע.
אנא עזרו לנו בבהול.
עוד פרט קטן, ביתי פעילה מאוד בצופי גדרה ומאוד רוצה להמשיך להיות פעילה ולהדריך בצופים אחרי המעבר... אז כל עזרה גם בכך תתרום רבות להעלאת המורל של ביתי בעקבות המעבר. היא היחידה בנינו שלא בא לה טוב הרעיון הנ"ל.
ובכלל כל עזרה וטיפים בנוגע למעבר ולאזור החדש יתקבלו בברכה רבה.

זואיzoe

New member
בעניין המגורים

5 חדרים זה אומר סלון ו 5 חדרי שינה..
בת"א השכרת כזו דירה ב 5500 שקל הינה אפשרית רק אם תישארי באיזור הדרומי של ת"א. במקרה הטוב, יד אליהו.
במקרה שלך זה טוב ,כי את תעבדי ביפו...

בחולון לדעתי כן אפשר למצוא דירה בסכום הזה

השאלה שוב, לאיזה בתי ספר תרשמי את ילדיך, ורק אז יהיה אפשר יותר לעזור לך, כי מחירי השכירות במקומות שציינת לא דומים אחד לשני

פרח7

New member
חולון נשמעת אופציה טובה

קרובה בשבילך לעבודה ביפו
אני חושבת שמערכת החינוך שם אמורה להיות טובה
ואני די בטוחה שב5,500 אפשר למצוא שם דירות 5 חדרים יפות

בכל מקרה
מזל טוב על המעבר
ושיהיה בהצלחה

לא מספיק מכירה בתי ספר

אני חושבת שבמקומך הייתי מנסה להתביית על עיר/שכונה קודם כל ומשם ממשיכה הלאה.

בהנחה שבשכונה 'טובה' יש גם בתי ספר טובים. מה גם שבתיכון די מקובל לנסוע בשביל מגמה מסויימת.

וגם או טו טו הם יסימו את לימודיהם, ואילו המגורים הם לטווח ארוך. דווקא העבודה שלך היא דבר קבוע, אז כפי שהציעו לך הייתי מתחילה מהאזור הזה- חולון/יד אליהו. אולי אזור/בית דגן אם אתם מחפשים משהו פחות עירוני?

מדוע חשוב לך לעבור להתגורר בפרוור של עיר

יקרה ,צפופה ולא ידידותית.
לא תקבלי תנאי דיור טובים במחיר שאת מחפשת.
החיים לא מלהיבים יותר בחולון או רמת גן
לא עדיף לך להשאר בבית ,לסוע לעבודה ברכבת
להשאיר את הילדים בחברה שלהם ,בבית הספר התומך,בשבט בצופים
וכשיהיו אחרי מסגרת החינוך,לעבור לאן שיתחשק לך?

למעלה