בקשת עזרה

Galiel87

New member
בקשת עזרה

שלום רב,
הנך מוזמן/ת להשתתף במחקר העוסק בתקשורת רופא- חולה ובמסירת אבחנה רפואית.
שמי גלי אליאן ואני סטודנטית לתואר שני במגמה לפסיכולוגיה רפואית במכללה האקדמית תל אביב יפו. במסגרת עבודת הגמר, אני עורכת מחקר שמטרתו לבחון תפיסות מטופלים באשר למסירת אבחנה רפואית על ידי הרופא.
השאלון הינו אנונימי והמידע שבו ישמש לצורכי מחקר בלבד.
השאלון מיועד לכל מי שקיבל אבחנה רפואית על קיומה של מחלה כרונית (לדוגמא: סוכרת, אפילפסיה, טרשת נפוצה) או מחלה מאיימת חיים (לדוגמא: סרטן, מחלות לב) במהלך השנה האחרונה.
הזמן המשוער למילוי השאלון הוא כרבע שעה. הינך חופשי/ה להפסיק בכל עת השתתפותך במחקר.
במידה ותסכימו להשתתף במחקר, הקישור למחקר בלינק הבא:
[URL]https://mta.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_07C05p4xYyzVXs9[/URL]
אודה לכם מאוד על הקדשת זמן והשתתפות במחקר.
גלי

mrkorr

New member
תגובה לסקר

ניסיתי... באמת שניסיתי.
אפילו דף המידע לסקר שלך ניראה יותר מקצועי, אינפורמטיבי ולא מנסה לשקר כמו סקרים אחרים שצצים פה (תיכוניסטים, תלמדו איך לא לשקר בכותרות שלכם).
אבל... כבר בדף הראשון יש שאלה על שכר.
מה אכפת לך/לכם כמה הבנאדם מרוויח... לא רוצה להגיד לכם!!!
אז לא עניתי על השאלה, אבל אז אי אפשר להמשיך לדף הבא.
באמת שבא לי לתרום לכם מידע.
אבל לא ככה!
תשאלו מה שאתם רוצים על הסכרת / על הרופאים / על החוויות שלי מהטיפול בשנים האחרונות.
תעזבו את הכיס שלי במנוחה... לא!!! עניינכם!!!

את כתבת: "מחקר העוסק בתקשורת רופא- חולה ובמסירת אבחנה רפואית."
איפה נכנס פה כפרמטר השכר שלנו??

אבו זקן

New member
שכר...

השאלון אנונימי, כך שרק ע"י חקירה של כתובת ה IP ועזרה מספק האינטרנט שלך אפשר יהיה להגיע אליך. מאחר והחלוקה היא רק לרמות גסות (מעל ומתחת לממוצע) קשה לי לראות מישהו שיתעניין בכך מספיק כדי לטרוח.

לא נראה לי מופרך לגמרי שהמסטרנטית מחפשת גם מתאם בין המעמד הסוציו-אקונומי של החולה לבין חווית הטיפול שלו. אפשר לצפות שאנשים אמידים מקבלים יחס טוב יותר ומגיעים לרופאים אמפטיים יותר מאשר עניים, ויכול להיות מפתיע לגלות שדווקא בעלי שכר נמוך מרגישים טוב יותר לגבי הטיפול שהם מקבלים. מובן שעם קצת מחשבה אפשר היה לבדוק את זה בצורה ישירה (למשל ע"י שאלות לגבי סוג הביטוח) אבל נראה לי שכל השאלות בתחילה מועתקות ממליון שאלונים אחרים ברשת בלי שאף אחד חושב עליהן יותר מדי.

אבל מה שבאמת היה אמור למנוע ממך למלא את השאלון הוא שאובחנת לפני יותר משנה ציטוט: "השאלון מיועד לכל מי שקיבל אבחנה רפואית על קיומה של מחלה ... במהלך השנה האחרונה." (זאת הגבלה משונה בעיני, והיא תפחית בהרבה את מס' העונים לגב' אליאן, אבל אם זה מה שהיא רוצה לחקור מי אנחנו שנגיד לה מה לעשות)?

מה שמפריע לי הוא שהטקסט מיושר לשמאל, אבל ממילא אני לא באוכלוסית היעד ואלמלא התגובה שלך לא הייתי קורא את השאלון בכלל.

mrkorr

New member
יישור לשמאל בגלל IE אולי? ועוד תשובות

אני עם כרום והטקסט היה מיושר לימין.
לגבי הניתוח שלך לגבי השכר: בדיוק בגלל הסיבות שציינת, אין שום צורך בשאלה הזו.
ומה שהכי עיצבן אותי שזו שאלת חובה. בסקרים טלפונים שמידי פעם אני מסכים לענות עליהם, זו שאלה אחרונה ותמיד אומרים שאני לא חייב לענות.
ולסיום, לקיתי בהבנת הנקרא ולא התייחסתי ל-"במהלך השנה האחרונה". כמובן שאתה צודק ולא הייתי אמור בכלל להיכנס לסקר.

למעלה