בקשת עזרה

gold869

New member
בקשת עזרה

שלום, אני מקווה שמישהו מכם יוכל לעזור לי. מערכת ההפעלה win98se, ויש לי office 2000, שניהם בעברית. כשאני רוצה לפתוח word מופיעה ההודעה המצורפת. לאחר שאני מקליקה על ה - end בהודעה ה word נפתח, אולם בסרגל העליון בצד ימין חסר "קובץ". הסרגל מתחיל מ"עריכה". זה גורם לי לבעיות בהדפסה, כיוון שאם אני מקליקה על לחצן מדפסת הוא מדפיס מסמך שלם ולפעמים אני צריכה רק עמוד אחד. איך פותרים את הבעיה ומחזירים את הקובץ לסרגל?

xroeeh

New member
משהו מאוד התקלקל אצלך ב office

הייתי ממליץ להתקין אותו התקנה מתקנת (עם הדיסק התקנה של office). לגבי הבעיה השניה כדי להחזיר את הסרגל האובד עשי כמו בתמונה (התחילי מ start) ועקבי אחר החיצים אני אנסה לתרגם לך: כלים >> התאמה אישית >> פקדים (ניחוש) >> תפריטים מוכלים >> בחירה של סרגל קובץ וגרירה שלו למקומו בחזרה. ולהקיש על סגור. מצטער על איכות התמונה אבל כרגע אין לי תוכנה זמינה. רועי

gold869

New member
../images/Emo51.gifתודה

אני אנסה. האם יש צורך להסיר את האופיס לפני התקנתו מחדש? יש לי התאמות אישיות שחבל לי להתחיל להתקין מחדש.

gold869

New member
הצלחתי, תודה.

הצלחתי להחזיר את "קובץ". הבעיה היא רק בתוכנת word. שאר התוכנות של ה - office עולות ופועלות בלי בעיות. האם להתקין את כל האופיס, או רק את ה- word. האם צריך להסיר קודם את האופיס או את הוורד?

למעלה