בקשת עזרה

avsamuel

New member
בקשת עזרה

היי לכולם שמי שמואל ויש לי בעיה עם החברה שלי אני בכל אופן מקצר את הדברים ומקווה שאולי אוכל לקבל ממכם תשובה או לפחות עזרה ובכן הכל התחיל לפני כשנה, פגשתי מישהי והתחלנו לצאת בהתחלה הכל היה טוב, היה בינינו קשר טוב נפגשנו כמה פעמים בשבוע. ולאט לאט התחלנו להתקרב יותר ויותר . התחבקנו התנשקנו והכל נראה טוב. ( לא קיימנו יחסי מין, אבל לי זה לא מפריע יש זמן לכל דבר,יחסי מין הם דבר חשוב אך לא הכי חשוב ) לאחר כחודשיים פניתי לחברה ואמרתי לה שאני רוצה לבוא אליה הביתה ואני מעונין להכיר את משפחתה ואני מעונין שהיא תכיר את משפחתי,אולם היא ניסתה לדחות את זה בטענות שונות. בכל אופן יותר לא דיברתי איתה על הנושא הזה ופשוט הנחתי לו. כעבור כחודשיים נוספים הרגשתי שהקשר הולך ודועך, אני מאוד אוהב אותה ואמרתי לה זאת בהזדמנויות שונות. אולם שמתי לב שחלק מהדברים שאולי עשינו בעבר מפריעים לה לדוגמא : להחזיק ידיים ברחוב, להתנשק ליד אנשים ,להתחבק. היא עצמה לא אמרה לי אף פעם שהיא אוהבת אותי, היא מאוד עצורה וסגורה וקשה לה לבטא את עצמה. לפעמים אני מרגיש כאילו היא מתנצלת על כך שהיא חיה בעולם, כאילו היא תופסת הרבה מקום בעולם והיא צריכה להתנצל על כל דבר שהיא עושה. אני עצמי לא חשוב לי שהיא תגיד לי שהיא אוהבת אותי, כי בסך הכל זה דבר שצריך לבוא ממנה וזה עניין של זמן. מבחינתי מעשים טובים ממילים. עכשיו אחד הדברים שנודעו לי הם כי הוריה התגרשו לאחר מלחמה של ממש כאשר חברתי היתה באמצע, יש לה 3 אחים והיא בת יחידה. הגירושין היו מכוערים והיא סבלה מאוד מהם, ואולי זו אחת הסיבות להתנהגות שלה כלפיי, אביה הטריד אותם, הציק לה ולאמה ויש לי הרגשה שיש משהו שמסתתר מתחת לפני השטח. סתם בתור דוגמא ניסיתי יום אחד לנגוע בה במותניים, זה מאוד הרתיע והפחיד אותה בכל אופן אביה כפי שנאמר לי על ידי אמה התעלל בה מבחינה נפשית, השפיל אותה וגרם לה להרגיש רע עם עצמה לפני המשפחה ואחרים. אני מנסה לדבר איתה על כך אך היא מתחמקת בכל אופן מה אתם חושבים אני יכול לעשות על מנת לעזור לה, אמרתי לה שהיא צריכה ללכת לייעוץ אולם היא מסרבת ולא מעונינת ללכת. אני מאוד אוהב אותה אולם עם זאת אני מרגיש שאני מאבד אותה וזה כואב לי מאוד . בכל אופן אני לא מוותר עליה ולא מוכן לוותר, היא אישה שאני מאוד אוהב ואיתה אני רוצה להתחתן, אמרתי לה זאת וזה הרתיע אותה היא תמיד אומרת " מה איך יכול להיות שיהיה גבר שירצה אותי לכל ימי חייו " יש לי סיבות לחשוב שאכן קרה משהו במשפחתה , היא שונאת את גופה, בעבר הייתה רזה כנערה , ואז החלה להשמין, היא מלאה ולא שמנה, אבל היא אמרה לא פעם ולא פעמיים שהיא שונאת את גופה וקשה לה איתו. אני מנסה לעודד אותה ולהבטיח לה שלא חשוב איך היא נראית, לא חשוב מה מסתתר לו מתחת לבגדים אני אוהב אותה . ואף דבר שתתודה עליו לא יגרום לי לאהוב אותה פחות. אני מצטער על המכתב הארוך כל כך אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בצורה כלשהי אולי משהו שניתן לעשות. אולי אוכל לפנות למישהו על מנת לקבל ייעוץ מקצועי יותר אם תרצו אשמח לתת יותר פרטים במכתבים אחרים בכל אופן אבקש את חוות דעתכם לגבי התעללות נפשית ומה השפעתה על נפש האדם תודה לכולכם שמואל

למעלה