בקשת עזרה!!!

einatk

New member
בקשת עזרה!!!

אוף!!! המלחמה המטופשת הזאת!!! מיסטר בוש רוצה לעשות שרירים, ואני נדפקת! רקע כללי - התקבלתי ללימודים בארה"ב. לכמה אוניברסיטאות. התוכנית היתה לנסוע בסוף החודש לביקור קצר של התרשמות בחלק מהמקומות. לפגוש מרצים, סטודנטים, לראות את המגורים, המעבדות... רעיון מבורך, תודו. כבר היה לי כרטיס טיסה מודפס! אבל מה, האמריקאים החליטו לעשות מלחמה, ועקב זה פונו עובדי השגרירות האמריקאית בת"א חזרה לארה"ב, ואני נותרתי חסרת ויזה מכל וכל! בשגרירות אומרים שזה אשמתי שהשארתי את זה לרגע האחרון. מה, שלושה שבועות זה הרגע האחרון??? בקיצור, כאן אתם נכנסים לתמונה - איך אפשר לבחור אוניברסיטה בלי להיות במקום עצמו? זה החלטה לחמש שנים! ובמקרה שלי, החלטה שמשפיעה על שני אנשים (אני נוסעת עם בן זוג). לכן - כל מי שבמקרה מכיר את Brown ואת Stanford , שהן כרגע האוני' המובילות, מוזמן לייעץ לי!!! אשמח לשמוע רשמים בנושא: 1) אוירת קמפוס 2) אוירת עיר (פרובידנס מול פאלו אלטו) 3) אפשרויות תעסוקה ולימודים גבוהים לבן זוג (מהנדס תוכנה עם תואר שני במדעי המחשב) 4) כל גבר אחר שנראה לכם רלוונטי לצורך החלטה כבדת מישקל שכזו

Magnum03

New member
סליחה

סליחה שאני צוחק אבל: "4) כל גבר אחר שנראה לכם רלוונטי לצורך החלטה כבדת מישקל שכזו" הצחיק אותי ,בכל מקרה אני מניח שהתכוונת "דבר" במקום "גבר"... הקפצה על חשבוני!

1רב

New member
BROWN

מכירה קצת את המקום...ודרך אגב - גם אני בחרתי אונ' (בקונטיקט) בלי להיות שם.... אז ככה. פרובידנס מאד נחמדה אבל לא ממש "עיר אונברסיטאית" מדהימה. לא דומה לבוסטון או ניו יורק בכלל! היא נמצאת כידוע במדינה קטנה, חלק מניו-אינגלנד, השמרנית, הקתולית, המאופקת.... אנחנו גרנו בהתחלת דרכנו בקונטיקט, למדתי ב-UCONN שהיא אונ' גדולה ומרשימה "על הנייר" אבל משעממת וכמעט בלי חיי חברה לאנשים בגילנו ומוצאנו...לא היו לנו חברים ישראלים בסביבה והיה די קשה במיוחד כשנולדה לנו ילדה....גם ההתמודדות עם החברה הקתולית היתה לא קלה. ב-BROWNיש המון יהודים ואני חושבת שיהיה לכם יותר קל. מה היתרונות? החוף המזרחי יותר קרוב לארץ, רוד איילנד קרובה יחסית לניו יורק המקסימה, לא רחוק יש הרבה ישראלים, יש לא מעט היי-טק באזור אבל למצוא עבודה היום...זה די קשה....לכולם....ויש ה-מ-ו-ן אפשרויות לימודים גם לבן הזוג.... וגם....בפרובידנס יש מסעדה אחת...משהו...משהו...משהו...עד היום יש לי על קצה הלשון את הטעם של האספרגוס שאכלנו שם...איזה מקום....קוראים לה "אל-פורנו"...לא מוצאת קישור.... בהצלחה!

למעלה