בקשת עזרה

osnat11

New member
בקשת עזרה

אני מורה ועלי להכין טקס ליום הזיכרון לחללי מערכות ישראל, אני זקוקה לשמות של יצירות, נעימות, לפתיחה של הטקס, כניסת התלמידים לטקס ונעימות שבין הקטעים. אם מי מכם/כן יודע היכן אני יכולה למצוא את המוזיקה של תופים להורדת הדגל לחצי התורן. אודה לכם על התגובה. זה מאוד דחוף. תודה אוסנת

lvbbb

New member
רשימה של כמה יצירות.. ../images/Emo141.gif

היצירה הראשונה שאני ממליץ כמובן "האדאג'יו" לאורגן ולכלי קשת" בסול מינור המפורסם של אלבינוני Adagio for Organ and Strings in G minor , ניתן לשמוע קטע של 60 שניות מהיצירה כאן ( קטע מס' 5 ) יצירה נוספת שאני ממליץ לקוח מתוך "פר גינט" Peer Gynt של אדדורד גריג והוא נקרא "מותו איישי" Death of Aase , ניתן לשמוע קטע של 60 שניות מהיצירה פה ( קטע מס' 6 ) אני גם נותן למטה רשימה נוספת של יצירות שקטעים מהם ניתן לשמוע בדיסק הכפול הזה שנקרא EVENING ADAGIOS קטע מס' 2 בדיסק 1 "אדאג'יו לכלי קשת" של סמואל בארבר Samuel Barber - Adagio for Strings קטע מס' 3 בדיסק 1 פרק האדאג'יו מתוך קונצ'רטו ד'אראנחואז של חואקין רודריגו , Joaquin Rodrigo - Concerto d'Aranjuez : Adagio קטע מס' 6 בדיסק 1 "פאוון" המפורסם של גבריאל פורה Gabriel Faure - Pavane קטע מס' 9 בדיסק 1 פרק האדאג'יו מתוך חמישייה לכלי קשת בדו מאז'ור של שוברט Franz Schubert - Quintet for Strings in C major : Adagio קטע מס' 10 בדיסק 1 פרק AIR המפורסם מתוך הסוויטה התזמורתית מס' 3 ברה מאז'ור של יוהאן סבאסטיאן באך Johann Sebastian Bach - Suite for Orchestra no 3 in D major : Air קטע מס' 1 בדיסק 2 פרק "אדאג'יו סוסטנוטו" מתוך סונטת "אור הירח" של לודוויג ואן בטהובן Ludwig van Beethoven - "Moonlight" Sonata : Adagio sostenuto קטע מס' 6 בדיסק 2 פרק האדאג'יו מתוך קונצ'רטו לאבוב ברה מינור של אלסאנדרו מרצ'לו Alessandro Marcello - Concerto for Oboe in D minor : Adagio קטע מס' 13 בדיסק 2 פרק "לארגו מה נון טאנטו" מתוך קונצ'רטו לשני כינורות ברה מינור של יוהאן סבאסטיאן באך J. S. Bach - Concerto for 2 Violins in D minor : Largo ma non tanto

osnat11

New member
lvbbb ../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif

תודה מכל ה
על ההתיחסות. עזרת לי מאוד. אוסנת

למעלה