רשימה של כמה יצירות.. ../images/Emo141.gif
היצירה הראשונה שאני ממליץ כמובן "האדאג'יו" לאורגן ולכלי קשת" בסול מינור המפורסם של אלבינוני Adagio for Organ and Strings in G minor , ניתן לשמוע קטע של 60 שניות מהיצירה
כאן ( קטע מס' 5 ) יצירה נוספת שאני ממליץ לקוח מתוך "פר גינט" Peer Gynt של אדדורד גריג והוא נקרא "מותו איישי" Death of Aase , ניתן לשמוע קטע של 60 שניות מהיצירה
פה ( קטע מס' 6 ) אני גם נותן למטה רשימה נוספת של יצירות שקטעים מהם ניתן לשמוע בדיסק הכפול
הזה שנקרא EVENING ADAGIOS קטע מס' 2 בדיסק 1 "אדאג'יו לכלי קשת" של סמואל בארבר Samuel Barber - Adagio for Strings קטע מס' 3 בדיסק 1 פרק האדאג'יו מתוך קונצ'רטו ד'אראנחואז של חואקין רודריגו , Joaquin Rodrigo - Concerto d'Aranjuez : Adagio קטע מס' 6 בדיסק 1 "פאוון" המפורסם של גבריאל פורה Gabriel Faure - Pavane קטע מס' 9 בדיסק 1 פרק האדאג'יו מתוך חמישייה לכלי קשת בדו מאז'ור של שוברט Franz Schubert - Quintet for Strings in C major : Adagio קטע מס' 10 בדיסק 1 פרק AIR המפורסם מתוך הסוויטה התזמורתית מס' 3 ברה מאז'ור של יוהאן סבאסטיאן באך Johann Sebastian Bach - Suite for Orchestra no 3 in D major : Air קטע מס' 1 בדיסק 2 פרק "אדאג'יו סוסטנוטו" מתוך סונטת "אור הירח" של לודוויג ואן בטהובן Ludwig van Beethoven - "Moonlight" Sonata : Adagio sostenuto קטע מס' 6 בדיסק 2 פרק האדאג'יו מתוך קונצ'רטו לאבוב ברה מינור של אלסאנדרו מרצ'לו Alessandro Marcello - Concerto for Oboe in D minor : Adagio קטע מס' 13 בדיסק 2 פרק "לארגו מה נון טאנטו" מתוך קונצ'רטו לשני כינורות ברה מינור של יוהאן סבאסטיאן באך J. S. Bach - Concerto for 2 Violins in D minor : Largo ma non tanto